3 Raske måter å få mentalt forberedt på for morskapet

Fra ditching bekymringer for å forestille din fremtid som foreldre, komme deg inn i mum modus mens du er gravid

Tegnene du er i ferd med å bli ansvarlig forelder kan ikke nektes - bumpen din utvides hver uke, og babyens spark blir sterkere. Men det kan være vanskeligere å få hodet rundt prospektet.

Å få mentalt forberedt på morskap er et stort skritt, og en som innebærer en jevn rekke endringer gjennom graviditeten og de første ukene av babyens liv, sier doula og psykolog Mia Scotland.

"Til tider kan du være trygg og begeistret, men det er også normalt å være bekymret, usikker, selv i fornektelse. Det er en del av prosessen med å forberede seg på denne forandringen i livet ditt. ' Gjør deg klar til å flytte tankene dine til ny mor.

Dekk stresset

Administrer din økonomi, forbereder deg på å forlate arbeidet eller lurer på om du vil se tærne igjen - alt kan være store bekymringer, men det er viktig at du blir rolig.

En nylig studie funnet stress kan hindre noen av hjernens fordeler som oppstår i svangerskapet, for eksempel å være bedre på multi-tasking.

"Når du får deg til å føle deg stresset, fokus på deg selv," sier Mia. 'Ha en godbit, for eksempel ansiktsbehandling, massasje eller varmt bad. Å ta vare på deg selv er like viktig som å ta vare på babyen din, og vil hjelpe deg med å tilpasse seg morskap. '

Kjenn dine ting

Kroppen din har gått gjennom mange endringer de siste månedene, og nå, når du går inn i den siste graviditeten, blir disse enda mer tydelige. Plutselig blir det klart at dine ekspanderende kurver har en flott funksjon - å vokse, så mat babyen din.

'Disse endringene skjer slik at kroppen din er forberedt på fødsel og moderskap,' sier Mia. 'Antenatal klasser gir også informasjon om fødselen og lærer deg nyttige barnevogn ferdigheter, så du vil føle deg mer forberedt på å bli mamma.'

Bruk fantasien din

Det kan hende du finner det vanskelig å koble din gravide mage - selv når den virker og hikser - med den lille, gråtende personen, må du snart ta vare på det.

"Tenk deg selv å se, holde og kose babyen din," sier Mia.

'Å se på skannefotografier og søte babyvideoer på nettet, kan hjelpe deg med å visualisere ditt nye liv. Det kan virke surrealistisk at det virkelig er babyen din inne i deg, men å vise deg selv som en mamma, kan påskynde tilpasningsprosessen. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar