3 ekstraordinære økobiler

Hvert år møter motorsykkelen i Sveits på Geneva Motor Show for å premiere de mest spennende nye tingene på hjul. For å motveie de store avsløringene, som for eksempel Bugatti Chiron (verdens raskeste bil, som kan gå fra 0-60 mph i 2,5 sekunder og produsere 1500 hestekrefter), var det også en rekke nye grønne superbiler. Kjører på hydrogen og elektrisitet, disse kjøretøyene lar deg puste lett trygt med tanke på at ingen giftig røyk vil skade deg mens du sårer ved 180mph.

ANBEFALT: Hvordan overleve Geneva Motor Show Som en veteran

Morgan EV3

Den britiske produsenten Morgan Motor Company er kjent for å lage kvalitet, vintage-utseende biler, men det er tatt et gigantisk skritt inn i fremtiden med den helt elektriske EV3 (bildet ovenfor), som også gjorde sin debut i Genève. Den slanke trehjuleren opprettholder den klassiske Morgan look-drivbrillene og hanskene burde være obligatoriske - og har en rekkevidde på 150 miles og en topphastighet på over 90mph. EV3 vil gå i produksjon i slutten av 2016 og forventes å koste £ 35 - £ 40,000.

Pininfarina H2 Speed

En hydrogenbrenselcelle gir styrken i denne italienske konseptbilen, noe som betyr at vanndamp er den eneste utslippet selv om H2-hastigheten kan gjøre 0-62 mph i 3,4 sekunder og treffe 86 mph.

IED Shiwa

Det er usannsynlig at du vil se denne origami-inspirerte konseptbilen på veiene når som helst snart, men Shiwa ble avduket i Genève av Turin Istituto Europeo di Design sammen med Quattroruote som et mulig glimt av fremtidens autonome elbiler.

Ingen vinduer kreves når bilen kjører seg selv, så i stedet bruker Shiwa all den ekstra overflaten til å projisere mediene på for passasjerene å se på. Designerne hevder også at Shiwa vil lære identiteten, interessene og vanene til sine passasjerer, slik at den kan skreddersy sin egen atferd for å passe dem. Enten det betyr at du kjører med en annen hastighet eller gir en bacon-sandwich i morgen er uklar.

ANBEFALT: Hvordan skal vi kjøre i fremtiden

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar