Koselig N Safe Group 1/2/3 Excalibur bilsete gjennomgang

Hva de sier:

"Med en integrert sele opptil 25 kg, 4 punkts tilbakestilling og sidestøtbeskyttelse med tilsatt skum, ditt barn vil herske i suveren komfort og ultimate sikkerhet. Montert med Iso-fix og topp-tether / 3-punkts sikkerhetsbelte, er denne tronen verdig for enhver ung konge eller dronning. ”

>> KLIKK HER FOR DIN KANSJON FOR Å VÆRE EN KOZY N SAFE EXCALIBUR CAR SEAT!

Testet av M & B-utstyrsekspert Heidi Scrimgeour og hennes datter, Alba.

Jeg må starte denne anmeldelsen med en litt pinlig bekjennelse. Når jeg ble bedt om å vurdere Cosy N Safe Excalibur Group 1/2/3 bilsete, var jeg ganske sikker på at ingenting kunne sammenlignes med bilseteret jeg allerede brukte.

Så sikker på at jeg overtalte datteren min besteforeldre til å ta imot Cosy N Safe slik at vi kunne teste det ut i bilen deres, og jeg måtte ikke dele med min egen elskede bilsete.

Bortsett fra at planen var tilbake delvis fordi pappa kjører en gammel bil (han foretrekker kanskje å kalle det en klassiker) som ikke har ISOFIX-ankeranlegget som kreves for å montere dette setet.

Men når vi relented og installerte Cosy N Safe Excalibur-setet i vår familiebil, ble vi helt slått av med den. Så mye at jeg hoppet på sjansen til å beholde den, og siden har jeg spilt min egen (langt dårligere, som det viser seg) bilseter av på besteforeldre.

Ja, setet som jeg trodde kunne ikke gjort noe feil, har blitt sendt til å være "backup" -setet i foreldrenes bil mens Excalibur, som jeg sikkert ikke kunne sammenligne med mitt eget sete, har fullstendig erstattet det og tjent en permanent sted i vårt familiebil.

Hvorfor? Hva elsker vi om det? Det er lett å tenke "sett en, sett dem alle" når det gjelder bilseter, men mens de dristige, snazzy utskriftene og quirky designfunksjonene i mitt gamle sete i utgangspunktet hadde mer appell enn det underoppgitte utseendet til Excalibur, viser det seg Excalibur er bare mye mer allsidig, og eksponentielt mer behagelig.

Komfort er min prioritet i et bilsete og datteren min passer bare til dette setet bedre - som om det ble laget for henne.

I vårt gamle bilsete hodet hodet hennes fremover da hun sovnet, og jeg antok alltid at det var bare par for kurset med bilseter. Men i Excalibur virker hodet hennes med polstret støtte, men hun er ikke ubehagelig begrenset.

I tillegg er setet tilbakestilt ved å trykke på en knapp - det er bokstavelig talt så enkelt - så når hun gjør døsig, kan vi justere seteposisjonen for maksimal komfort.

Jeg vil kjøpe dette setet for denne funksjonen alene. Det er en verden av forskjell mellom et barn som knuller utilsiktet ut av bilbensettremmene under en lur i bilen, og en snoozing mykt, ligger i komfort.

Stroppene er superlette å forlenge når du vil slippe barnet fra setet raskt - du bare trykker ned på knappen som er plassert under spenningen og trekker forsiktig på stroppene.

Og når du knekker barnet ditt inn og vil stramme stroppene, beveger du bare spenne først, deretter trekk forsiktig på stroppen til den er ordentlig festet.

Dette gjør det veldig enkelt å pope den lille en inn i og ut av dette setet - det er ingen bryter med stropper over stædige skuldre, og datteren min kan til og med klatre i setet og skyte armene inn i stroppene helt alene.

Alt som gjør at en treåring kan hengi sin kjærlighet til å gjøre ting selvstendig, er intet mindre enn strålende i boken min.

Vi elsker hvor lett det er å justere ryggstøtten også - det er ingen irriterende re-threading av bilsete stropper. Du trykker bare på en knapp, trekker opp på nakkestøtten og setet er justert for å imøtekomme den lille enes siste vekstspurt.

Finalen er plysj - "ganske fin" for å sitere min mann - og lett å rengjøre. Vi liker spesielt at ISOFIX-armaturene betyr at setet ikke gir noen innrykk på bilens møbeltrekk, og det går ikke for alltid å sette fast søppel mellom kjøretøyet og setet.

Min mann elsker også hvor lett dette setet er å installere. Det bokstavelig talt bare klemmer seg på plass og toppen tether, som er en doddle å sikre, gjør det føles spesielt solid og robust.

Faktor ved at vi kan fortsette å bruke dette setet til datteren min er godt inn i dobbelte figurer, teoretisk, og du vil forstå hvorfor vi tror det også er uslåelig valuta for pengene.

Mens datterens forrige bilsete virket robust, virker Excalibur uforgjengelig. Selvfølgelig har vi ikke satt dette på prøve (og håper aldri å), men et sete som ser dette smart ut, utmerker seg i komfort, gjør lett arbeid med å raskt og trygt sikre en pjokk, og føles imponerende solid er ganske mye den hellige gral av bilseter.

Testet for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til min mamma venner som det er veldig behagelig for min lille gutt, det er det eneste bilsetet han noen gang har sovnet i, så det må være veldig behagelig. Det så litt kjedelig ut da jeg fikk det ut av boksen i forhold til noen design av seter, men faktisk vokste det på meg og det er fint og stilig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Når gutten min sover i setet ser han virkelig ut, så jeg er glad for at han sovner i bilen. Det er veldig enkelt å flytte setet og endre tilbaketrekningen på det - noen bilseter kan være veldig fett, men dette var enkelt å bytte.Så du kan endre setet når gutten sover i stedet for å vekke ham opp. Det er også lett å stramme stroppene, det er ikke en kamp som mitt gamle sete var.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tenker på tilbakestillingsfunksjonen, det gjør dette setet skiller seg ut. Jeg trodde også at det var veldig enkelt å passe inn i bilen, jeg måtte ikke spørre mannen min for å gjøre det som jeg vanligvis gjør. Det er virkelig godt gjort og føles som det vil vare i evigheter.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke jeg vil forandre noe om det. Bortsett fra kanskje design. Det ville være bra hvis det kom i en rekke lyse farger og mønstre, men det er bare min preferanse.

Se flere bilseter

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar