27 Sunn vaner for å gjøre 2017 ditt mest fete år noensinne!

1. Drikk mer H2O

Dehydrering påvirker fysisk og mental ytelse, energinivå og humør. Drikk 250 ml vann hver time (mer når du trener) for å holde seg hydrert.

2. Start en dagbok

Registrering av ditt daglige matinntak og aktivitetsnivå gjør deg ansvarlig for dine daglige handlinger. Skriv ned tre ting du er takknemlig for, for å trives godt om livet.

ANBEFALT: 101 måter å miste vekt raskt og få lean i 2017

3. Fest frokosten

Bytt korn til lav-karbon og høyprotein frokost - tenk egg og avokado - for å holde blodsukkernivået stabilt til lunsj for bedre fett tap og bedre energi.

ANBEFALT: Sunn frokost verdt å komme opp for

4. Få noen D

De fleste briter er mangelfull i vitamin D fordi vi ikke får nok direkte sollys til å gjøre det. Et godt kvalitetstilskudd kan forhindre kort- og langsiktige helseproblemer.

ANBEFALT: Vitamin D Tilskudd

5. gå for en tur

Å snakke om en lunsjtid, selv i bare 20 minutter, kan øke nivåene av energi og redusere følelser av stress, sier en studie i Journal of Environmental Science.

ANBEFALT: Fordelene med å gå

6. Få i tune

Lytte til musikk som har mellom 120 og 140 slag per minutt kan hjelpe deg med å trene hardere uten å føle den ekstra innsatsen, ifølge forskningen. Lag en spilleliste i dag.

ANBEFALT: Spotify avslører den mest populære treningsmusikken

7. Fjern meldingen din

Hver "ping" fra e-posten din gir en spike i kortisol, stresshormonet. Prøv å sjekke e-postene dine bare to ganger daglig, eller slett ubetydelig e-post med en gang.

8. Elske lunsj

Ofte får du en ettermiddagsnedgang? Kutt tilbake på karbohydrater, og legg i stedet lunsjen din på magre kilder til protein og rikelig med grønnsaker til et energiserende og muskelbyggende måltid.

9. Spis mer fett

Ommettet fett (funnet i avokado, kokos og fisk) er godt, mettet fett (i rødt kjøtt og meieri) er OK i moderasjon. Transfettstoffer (i behandlet mat) bør unngås.

10. Sove lyd

Sov dypere lenger ved å gjøre soverommet ditt så mørkt som mulig: kunstig belysning påvirker kroppens melatoninnivå og reduserer søvnkvaliteten.

11. Ta Omega 3

Hvis du ikke spiser to porsjoner fisk per uke og ikke vil spise mer, så tenk på å ta et omega 3 fiskeolje supplement. Det hjelper med både hjernefunksjon og fett tap.

12. Har mer sex

Tilbring tid med den andre halvdelen - og føl deg for romantikk ved å nevne at vanlig sex har vært knyttet til forbedringer i hjertes helse, stress og søvn.

13. Spis dine grønnsaker

Bytte korn for greener reduserer ikke bare kaloriinntaket, det gir også kroppen din mer av de essensielle vitaminer og mineraler som den trenger å se og utføre bedre.

14. stå høyt

Gjør båndet til å trekke fra hverandre for å forbedre stillingen. Hold et bånd med hendene skulderbredde fra hverandre, og strekk den over brystet. Gjør 100 representanter mens du ser på TV. Se gjennom treningsbånd på amazon.co.uk

15. Gå grønn

Bytt en av dine daglige kopper te for den grønne typen. Den har en mild fettforbrenningseffekt, så vel som antioksidanter for å redusere celleskader. Legg til et stykke sitron for et slag av vitamin C.

16. Batch Cook

Litt måltid prep er en fin måte å spise bedre hele uken lang. Gjør en stor kokk på en søndag og chill eller frøs lunsj og middag for resten av uken, slik at du ikke er fristet av takeaways.

17. Rist det opp

Drikker fortsatt bare protein og vann? Oppgrader det med en håndfull blåbær for sine antioksidanter og noen chia frø, som er en stor kilde til omega 3 fettsyrer.

ANBEFALT: Protein Shake Oppskrifter

18. syklus mer

Pendling med bil, tog eller buss - i motsetning til under egen damp - er knyttet til depresjon og stress, sier svensk forskning. Prøv å gå eller sykle noe av veien.

19. Tenk på sink

Lavt nivå av sink, et viktig element, vil gjøre deg mentalt og fysisk sliten. Det er utarmet av svette, så ta et supplement hvis du tror du kan kjøre lavt. Se gjennom zinktilskudd på amazon.co.uk

20. Spis mer kjøtt

Hvis du trener hardt, men ikke legger til muskelmasse, må du kanskje spise mer protein. Sikt å spise 1,5g-2g per dag med kroppsvekt, så det er 120-160g for en 80kg mann.

21. Handle på nettet

Å gjøre matbutikken din på nettet er ikke bare billigere og mer praktisk, det gjør det mulig å bestille mer av maten du bør spise og mindre av de du vet, bør du ikke.

22. Skjermbrudd

Sitter på skrivebordet hele dagen er dårlig for ryggen og øynene dine. Hver time, stå opp og gå en fem minutters spasertur - kanskje til og med gå og snakk med en kollega i stedet for å sende en e-post.

ANBEFALT: Det enkle trikset som noen kan gjøre for å unngå øynestamme

23. Abs Stretch

Utfør en cobra strekning etter hvert sett av crunches - som forkorter abs muskler - for å strekke dem våre og tvinge muskelfibrene fra hverandre for større, fullere og dypere abs.

24. Få en Buzz

Å ha en kaffe før en tøff treningsøkt vil gi kroppsfett for drivstoff, så vel som å senke den oppfattede treningshastigheten din - kort sagt, det gjør treningsfeltet enklere.

25. Gjør HIIT-arbeid

Høyintensitetsintervaller brenner fett, men bare hvis de er veldig intense. Bursts av innsats bør vare mer enn 30sec. Hvis du kan fortsette å gå lenger, er det ikke intenst nok.

26. Ikke vær bekymret

Lammelse ved analyse er vanlig, og det er lett å bli fikset på å overanalysere hver eneste daglige handling. Ikke. Fortsett å gjøre disse grunnleggende rettene, og du vil være i god form.

ANBEFALT: 6 måter å bryte dårlige vaner på

27. Behandle deg selv

Det er ikke noe poeng med å svømme av sprit eller karri for alltid: det er urealistisk og vil bare gjøre deg elendig. Har den ulige overbærenheten - kom bare tilbake på treningsstudio dagen etter.

ANBEFALT: Flere vanlige livsstilvaner

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar