26 år gammel amerikansk kvinne føder en baby jente fra et embryo som har blitt frosset i 24 år

I november i år ble Emma Wren Gibson født, 24 år etter at hun ble frosset som et embryo 14. oktober 1992.

I følge CNN, dette gjør embryoen 24 år etter at den ble tines ut 13. mars 2017 ved National Embryo Donation Center. Dette setter verdensrekorder som Emma er nå den eldste kjente frosne menneskelige embryo for å resultere i en vellykket fødsel.

Moren hennes, Tina Gibson, var bare 18 måneder gammel da datterens embryo ble frosset, og hennes og hennes mann Benjamin har innrømmet å bli overrasket over åpenbaringen av datterens embryonalder.

MIRACLE BABY: Emma Wren ble født etter å ha blitt frosset i mer enn 24 år som et embryo. Hennes mor sier at hun er et mirakel og vil ha ganske historien til å fortelle en dag. @wbir LES: https://t.co/iSAw1Yk1jQ pic.twitter.com/k6TFCqLJNg

- Madison Wade (@madisoncwade) 19. desember 2017

Tina og hennes mann Benjamin hadde snakket om å adoptere barn, da Benjamin har cystisk fibrose som forårsaker infertilitet hos de fleste mannlige lidelser. Paret har fostret flere barn, men bestemte seg for å vedta et embryo de fortalte CNN.

Til tross for disse verdensrekordene har Tina sagt: "Jeg ville bare ha en baby. Jeg bryr meg ikke om det er verdensrekord eller ikke. Er du klar over at jeg bare er 25? Dette embryoet og jeg kunne vært beste venner! '

Når det er sagt, sier amerikanske forskrifter at bedrifter bare må rapportere utfallet av graviditeten til embryoer de bruker, ikke alderen, slik at posten ikke kan verifiseres.

Les neste: 11 prøver å tenke tipsene eksperterne vil at du skal vite

Les neste: Dette oppholdet hjemme mamma gjorde en time-lapse av dagen hennes og det er så relatable

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar