25 ting som gjør en mann attraktiv for kvinner

Hva synes kvinner mest attraktive om menn? Vel, denne listen med 25 ting vil fortelle deg alt du trenger å vite om en kvinnes liker og misliker!

Menn er sexy vesener, spesielt de modell-fotballspillertypene med meislede kropper og feilfritt hår presset tilbake til en mann-bun.

Men noen ganger ser menn som de bare godt ut på utsiden, og ender opp med å være ganske crummy på innsiden.

Stol på meg, jeg har opplevd min rettferdige andel av velpleide idioter!

Tilfelle i det hele tatt, Rolex med markedsføringsansvarlig som ba meg ta av meg skoene før jeg kom inn i Audi, eller den sexy-tatoverte kunstneren som var helt selvabsorbert og bokstavelig talt sjekket hans Facebook mens vi hadde sex!

Jeg kunne fortsette, men du får poenget - sexy betyr ikke alltid en virkelig attraktiv mann.

[Les: 25 største dating avbryter for kvinner]

25 ting som gjør en mann attraktiv for kvinner

Mye som virkelig gjør en mann attraktiv for kvinner, er det vi oppdager etter at vi har kommet over de perfekt kuttede jawlines og brede skuldre.

Noen ganger kan det ta litt tid å se de tingene som virkelig betyr noe.

Men uansett hva, til slutt er disse 25 tingene hva kvinner finner helt og fullt attraktive om menn!

# 1 En mann som har formålet. Enten det er hans hengivenhet til en karriere, eller hvordan han frivilliggjør sin tid etter timer, når en mann har hensikt og engasjement, er det utrolig attraktivt.

# 2 En mann som kan fikse ting. Det er ikke at vi ikke vil være selvhjulpne fordi de fleste kvinner verdsetter uavhengighet, det er bare at når en mann kan fikse ting, er det utrolig sexy, og ikke minst, økonomisk. [Les: 20 ting du trenger å være en ekte mann]

# 3 En mann som bryr seg om sin familie. En mann som tar ansvar og bryr seg om sin familie - om det er eldre foreldre, søsken eller en misfornøyd slektning - det viser modenhet og kjærlighet, og begge er definitivt attraktive.

# 4 En manns hender. Kanskje det er fordi de kan fikse, skape og gi stor glede.

#5 En mann som har drømmer, og følger dem. Mål i livet er avgjørende hvis en person ønsker å beløpe seg til noe, og gjøre en forskjell. Det er ikke noe sexier enn en mann som vet hva han vil, og forfølger den med en brennende lidenskap.

# 6 En mann med klassen. Ridderi er ikke død. En mann som har klasse â € "ikke â € œswagâ € â €" er helt nydelig. Åpne dører, bruk bukser i midjen, og fortell en kvinne hvor nydelig hun ser ut. [Les: Kriminalitet er bare død fordi menn blir lat]

# 7 En mann som ikke er redd for å kommunisere hvordan han virkelig føler. Kvinner donâ € ™ t virkelig vil ha den sterke, stille typen; det er for jævla vanskelig. Hvilke kvinner finner attraktive er en mann som kan fortelle oss akkurat hva han trenger og ønsker, og hvordan han føler seg. [Les: Pillow talk - 8 samtaler i sengen som får henne til å elske deg mer!]

#8 En mann som tar vare på oss i sengen. En kvinne finner det veldig behagelig når en mann bryr seg om sine behov i sengen. En ekte mann pumpes ikke, skyter og ruller over, men i stedet jobber med å gjøre en kvinne veldig fornøyd før han kalle den en natt. [Les: 12 ting folk gjør det som gjør at en jente vil fake den i sengen]

#9 En mann med oppførsel. Å vite hvordan man skal adressere en eldre, oppføre seg riktig rundt en mor, og spise uten å ligner en troll er alltid tiltalende for en kvinne.

#10 En mann som er trygg, men ikke kåt. Tillit er så varmt, men en mann med et Kanye-stort ego er ikke. En mann som vet at han er god til noe, men ikke alltid føler at behovet for å forkynne er hva en kvinne virkelig ønsker.

#11 En mann som liker å le og få oss til å le. Latter har vist seg å få folk til å leve lengre, lykkeligere liv. Hvis en mann kan få en kvinne til å le og le sammen med henne, er det en dobbel seier. [Les: En fyrs guide til å få noen jente til å smile, le og like deg med det samme]

#12 En mann som kan innrømme sine feil. Jeg snakker om små feil som å få oss tapt, og store feil som å glemme bursdager. Hvis en mann kan innrømme at han er urettferdig og anerkjenner at han faktisk er, bare menneske, er det veldig tiltalende.

# 13 En mann som er intelligent. En PhD er ikke nødvendig, men en mann som kan holde seg selv i hvilket tema han er lidenskapelig for, er så attraktiv. Også bøker er alltid sexy.

#14 En mann som ikke er redd for engasjement. Kvinner er lei av å høre at årsaken til at vi ikke finner et fantastisk forhold, er at menn er redde for engasjement. Det er tyren. En mann som ikke er redd for å si â € œyes, jeg vil bli din, og jeg lover å bli din til vi er enige om ellers â € Â er den mest attraktive. [Les: 10 subtile tegn på at du har frykt for engasjement]

#15 En mann som kan overraske oss. Dette er ikke bare å trekke overraskende bursdagsfest eller komme hjem med blomster. Dette er i stand til å trekke ut fantastiske manøvrer som lar oss føle at du er i stand til alt og alt.

# 16 En mann som kan lage mat. Å føde en kvinne kan være inngangen til hjertet hennes. Hvis du kan gi en kvinne et godt måltid, vil hun uten tvil finne deg uimotståelig.

# 17 En mann som er en fantastisk far. Å være forelder tar en absurd tid og energi, og hvis en mann er villig til å forandre motbydelige bleier, utholde søvnløse netter og leke kle seg, det er helt tiltalende for en kvinne * som vil ha barn *.

#18 En mann som kan motivere oss. Opprettholde inspirasjon er ofte tøft til tider når livet har fått deg til å føle deg ned og ute. Når en mann kan motivere deg til å fortsette å forfølge drømmene dine, er det definitivt et klart pluss.

# 19 En mann som ikke er redd for å vokse. En person bør ikke slutte å prøve å forbedre seg selv og verden de lever i. Livet er en kontinuerlig læringsprosess, og en mann som kan feire det er mer tiltalende enn en som er satt på hans gamle måter.

# 20 En mann som eier sin nerdighet. Å huske en hel serie som Star Wars, eller å være besatt av videospill, er helt greit, så lenge en mann kan eie den. Og selvfølgelig, så lenge det ikke spiser for mye av sin tid og energi til et usunnt punkt.

# 21 En mann som kan kose. Å bli omfavnet av en beskyttende, kjærlig, ekte livbamse er en av de mest trøstende tingene i verden. Hvis en mann kan gi det, er han umiddelbart attraktiv for en kvinne * husk tid og sted, selvfølgelig *.

# 22 En mann som ikke har noe imot å ta bort søppel. De små greiene virker små, men teller virkelig. Hvis en mann kan hjelpe med små oppgaver som retter og dele livets ansvar, er de mer attraktive enn noen supermodell.

# 23 En mann som vi kan ha det gøy med. Livet skal leve til det fulle, og det betyr at du har så mye moro som mulig. Vi er her for en god tid, så hvis en mann kan ha det gøy med oss, finner vi dem helt sjarmerende. [Les: 50 søte og sexy ting, gutter gjør at jentene elsker!]

# 24 En mann som elsker miljøet. Vi er en del av vårt miljø, og en mann som anerkjenner dette og bryr seg om verden rundt ham, er nesten for sexy til å håndtere.

#25 En mann som vil elske oss slik vi er. Kvinner må håndtere nok selvtillit fra verden rundt dem, og det siste de trenger er en mann som forteller at de skal bytte X, Y eller Z. En mann som elsker en kvinne for hvem hun er, og ikke hva hun Ser ut som, eller hvilken jobb hun holder er en vakker ting. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som gjør en jente svømmetur!]

En sexy kropp er ikke det eneste, eller det viktigste, at kvinner synes attraktive om menn. Det handler egentlig om hva som skjer i en manns hode og hjerte som gjør en mann uimotståelig * eller ikke * til en kvinne.

[Les: 50 virkelig søte ting å si til en jente du liker]

Så neste gang du lurer på hvilke kvinner som finner uimotståelig, bare hold denne listen over 25 ting som gjør en mann attraktiv for kvinner i tankene. Det vil gjøre hele forskjellen i å vite akkurat hva kvinner vil ha!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar