25 åpenbare tegn på at du er høy på bryllupsfeber

Obsess over bryllupet ditt før partneren din har foreslått? Sjekk ut disse 25 tegnene du har bryllupsfeber, og bruk disse måtene å komme over det!

Enten du er i et seriøst forhold eller ikke, er det ikke uvanlig for mange av oss å få litt antsy i løpet av vårens tjueårene og tidlig på trettiårene. Vi begynner å besette over ekteskap, og mer spesifikt over hver eneste detalj av det perfekte bryllupet.

Alt begynner når flere enn noen venner legger inn sine engasjementfotografier på nettet, og bryllup invitasjonene kommer i gang, den ene etter den andre. Du deltar på noen bryllup, se de vakre blomsterarrangementene, avgjøre den fantastiske blonderdetaljene på brudens kjole, og så begynner hele bryllupsfantasi raskt å snøball.

Jeg kan attestere intensiteten til bryllupsfesten, som har slått meg hardt i det siste året. Jeg er seriøs med kjæresten min, og jeg vet at vi til slutt skal giftes. Vi har snakket om det, og har allerede bestemt at vi ikke vil kunne planlegge feiringen før vi har spart nok penger, siden ingen av våre familier kan hjelpe økonomisk, og vi vil definitivt ikke løpe oss selv i massiv gjeld.

Likevel, selv om jeg vet at vi ikke vil bli gift i minst tre år, kan jeg ikke slutte å tenke på alle detaljer i vårt fremtidige bryllup. Jeg bla gjennom alle slags bryllupsider på nettet, og plukker ut favorittstiler og farger. Jeg utarbeidet selv en gjesteliste over vår familie og venner! Jeg skjønner ikke hvor langt jeg er borte til jeg informerte min beste venn at hun ville være i bryllupsfesten og hennes svar var "EMG! Hvordan og når foreslo han?

Bunnlinjen - han har ikke officielt foreslått. Jeg skjønte da jeg nesten hadde nådd punktet uten retur. Ja, kjæresten min og jeg hadde diskutert ekteskap, men vi var ikke offisielt engasjert. Mens jeg ikke tror at en ring er nødvendig for å bekrefte noen form for kjærlighet som eksisterer mellom to personer, tror jeg at jeg kom foran meg selv. [Les: Hvordan få din fyr til å foreslå ved å lese hans sinn]

Jeg hadde offisielt blitt rammet av bryllupsfeber, og var ekstremt høy på sin memorere spenning. Det var lett å ignorere det faktum at jeg ikke ville være gift i den nærmeste fremtid, og i stedet fortsatte jeg å drømme om hvert eneste aspekt av vårt â € œeventuelle â € Â bryllup.

25 klare tegn på at du er høy på bryllupsfeber!

Jeg er sikker på at mange mennesker opplever sitt eget tilfelle av bryllupsfeber, og forskjellige grader av symptomer, men følgende er en liste med 25 sikker tegn du har tatt bryllupsfesten allerede!

Du har definitivt bryllupsfeber hvis du ser mer enn noen få av disse tegnene i ditt eget liv. [Les: Hva er et løfte ring og er det virkelig verdt å gi?]

#1 Du er ikke forlovet, men planlegger å ha "samtalen" med partneren din.

#2 Du ser konstant kvinner på å finne drømmekjoler på reality-tv og gråte hysterisk i glede, eller avsky.

#3 Du kjøper bryllupsmagasiner og hundør hver kjole mulighet.

#4 Du skrev din gjesteliste, og har spesielle sitteplasser ordninger i tankene.

#5 Du søkte bryllupsplanleggere i ditt område og lagret deres kontaktdetaljer.

#6 Ved hver ny begivenhet utsporer du muligheten som en lokalsted.

#7 Du religiøst pinker hår og skjønnhetsmuligheter for den store dagen.

#8 Du har allerede valgt din hustru og brudepiker.

#9 Du har bestemt temaet for engasjementet ditt, og fotografen din.

#10 Youâ € ™ ve låst ned sangen for din første dans.

#11 Youâ € ™ ve skamløst deltok bryllupskake tastings.

#12 Du skutt ned linjer som har bryllup løfte potensial.

#13 Du pre-designet en tilpasset forlovelsesring og matchende bryllup band.

#14 Du har noen forskjellige alternativer i tankene for liveunderholdning.

#15 Du bor over detaljene i brudekjelen din - tefest, brunsj eller middag?

#16 Du har surfet invitasjonsdesign på Etsy, og har kontaktet noen artister for sitater.

#17 Du gråter hjelpeløst under noen bryllupsseremoni * ekte eller fiktiv *.

#18 Du har prepped din partner om hvordan du nærmer deg foreldrene dine for godkjenning.

#19 Du våkner fra endring mareritt, men du har ikke en brudekjole.

#20 Du har husket detaljene til alle blomsterarrangementene fra hvert bryllup du har deltatt, og vet nøyaktig hva du IKKE skal gjøre.

#21 Du har kontaktet officianten du vil utføre seremonien din, bare hvis deres tidsplan er virkelig pakket * for de neste fem årene! *

#22 Du har blått og bokmerket de mest delikate cateringfirmaene i nabolaget ditt.

#23 Du vet nøyaktig hvilke butikker som vil være på registeret ditt, og hvilke butikker vil det ikke!

#24 Du har den perfekte DIY bryllup favoriserer planlagt!

#25 Du har besøkt bryllupsbutikker, og skjedd å finne deg selv å prøve på en brudekjole eller to!

Jeg er sikker på at mange av dere kan forholde seg til mer enn noen få tegn fra denne listen. Vi har alle vært der, planlegger og brainstormer bryllupet vårt før vi selv har satt en dato, eller har funnet Mr. eller Mrs. Right. [Les: 5 spørsmål å spørre deg selv før du går inn og 5 spørsmål å spørre deg selv umiddelbart etter å ha flyttet inn hos partneren din]

Den besettelse for perfeksjon og bryllup

Fra en svært ung alder blir vi ledet til å tro at vårt bryllup vil være et nøkkelbestemt øyeblikk i våre liv, og derfor må det være helt perfekt.Mens et bryllup er den første muligheten for et nytt par å kunngjøre og feire sin kjærlighet og identitet sammen, trenger det ikke å være en slik besettelse over perfeksjon.

Besettelsen med fullkommenhet er det som kan føre til slike sykdommer som bryllupsfeber. Bryllupet må ha den ideelle beliggenheten, mat, blomster, musikk, etc., mens bruden, brudgommen og partiene deres må ha på seg feilfrie antrekk og se ut som de har gått ut av et filmsett.

Det er disse urealistiske forventningene som ofte tar glede ut av bryllupsplanlegging, og den store dagen selv. Med så stort press for alt og alt for å være helt fantastisk, kan det bli overveldende. [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift for å sikre en lykkelig fremtid?]

3 essensielle for å håndtere bryllupsfeber og komme over det!

Det er tre viktige ting du må huske om du har tatt bryllupsfeber, eller du er i ferd med å forberede deg på din store dag.

#1 Først er bryllupet først og fremst en feiring av kjærlighet mellom deg og din partner. Det er det største og viktigste elementet i bryllupet ditt. Hvis noe er overskygging det punktet, må du justere tilnærmingen. Bryllupet bør være mindre om over-the-top produksjon og arrangement, og mer om kjærligheten du og partneren din har for hverandre.

#2 For det andre kan du ikke glemme å leve i øyeblikket mens du obsesserer over noe som vil skje år fra nå. Selv om du planlegger å gifte deg i nær fremtid, bør du likevel ikke bruke tid på å brode over hver eneste detalj i den store dagen. Du bør nyte det forholdet du har med partneren din akkurat nå.

Mens du kan drømme om bryllupet ditt og diskutere innledende ideer, ikke la pre-planlegging og idealisering av den perfekte dagen forbruke deg. Du vil gå glipp av alt som skjer utrolig akkurat nå, selv om du ikke er gift. [Les: Den perfekte veiledningen til det perfekte DIY bryllupsprosjektet]

#3 For det tredje må du slutte å svette hver eneste detalj. Er det noen som virkelig skal legge merke til om du har lyseblå blomsterarrangementer i stedet for krus? Nei, sannsynligvis ikke. Og hvis en eller annen grunn bringer noen opp, burde du nok ikke ha invitert dem i utgangspunktet fordi de ikke er så gode for en venn. Hvis du mumler og haw, og stress over alle minutiae detaljer vil du gå glipp av det moro, og det er ikke poenget med bryllupet ditt.

Uansett om du er single, i et forhold eller engasjert, kan bryllupsfeber konsumere og overvelde ditt daglige liv, noe som får deg til å besette over et arrangement som vil skje en gang nede i veien. Det er viktig å ikke la besettelsen med ekteskap og bryllup tåke din virkelighet, og fortsett å leve i nåtiden.

[Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

Hvis du opplever disse 25 tegnene på bryllupsfeber akkurat nå, husk denne enkle ideen - lev fullt ut i dag, og i stedet for å stresse tankene dine på de små detaljene, fokus på det viktigste aspektet av ekteskap og bryllup - kjærlighet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar