25 Venner med fordeler Regler for å huske

Lurer på hvordan du skal være venn med fordeler uten komplikasjoner? Les disse 25 vennene med fordeleregler som kan gjøre hele forskjellen.

Å være venner med fordeler med noen, kan virke som en drøm som går i oppfyllelse.

Spesielt hvis du ikke er interessert i noe mer enn en tilfredsstillende tromme.

Men noen gode filmer og noen få dårlige historier fra venner kunne ha lært deg noen ting om det beryktede FWB-forholdet.

Du kan ikke ha kaken og spise den også.

Men hvis det er akkurat det du vil gjøre, her er noen ting du må huske på.

[Les: Tips for å begynne å ha sex med en venn]

Venner med fordeler regler som gjør en forskjell

Møt en søt hottie som synes like interessert i utseendet ditt eller soverommet ditt?

Vel, her er noen ting du trenger for å komme inn i hodet ditt før du kommer inn i hverandre.

[Les: 6 måter å ved et uhell kysse en venn og komme unna med det]

# 1 Ikke bli forelsket. Dette er den største regelen og den enkleste å huske. Ikke bli forelsket. Men igjen er dette også den vanskeligste å følge.

# 2 Har følelsesmessig modenhet. Forstå hva slags forhold du kommer inn i fra begynnelsen. Det er ikke meningen å være en lykkelig slutt. Vær fornøyd med en tilfredsstillende slutt.

# 3 Sett grunnregler. Hvor ofte skal dere begge ringe hverandre og hvor ofte skal dere møtes? Disse reglene er ikke satt i stein, men dere begge må gjøre en bevisst innsats for å følge den.

# 4 Ikke bli kledd for oppmerksomhet. Din venn med fordeler er ikke din elsker. Ikke ring dem hele tiden eller prøv å lage en samtale når du ikke har noe bedre å gjøre. [Les: Tegn på en klossete elsker og tips for å unngå det]

# 5 Hold det hemmelig. Ikke snakk med vennene dine om det. Sladder har en morsom måte å spre seg i løpet av minutter etter at du forteller en venn om det. Du vil ende med å pisse din venn med fordeler eller få dårlig rykte.

# 6 Ikke sov med to venner fra samme gruppe. Det er for risikabelt, og du kan bli fanget, spesielt hvis de begge prøver å bytte ut smarte smil og snakkende blikk med deg, eller verre, og prøver å nå ut til skrittet ditt under bordet samtidig.

# 7 Ikke vær overenthusiastic. Ja, du kommer til å ha et nei strenget forhold til noen. Ja, bra for deg! Men hold den libido og entusiasmen nede, eller du vil ende opp med å bli kjedelig eller skremme din skruekompis unna.

# 8 Ikke gå på en dato. Du kan være intim med hverandre, men det er ingen unnskyldning å se hverandre på noe annet sted enn en seng. Du ødelegger forholdet.

# 9 Distrahere deg selv. Bli interessert i noen andre så snart du begynner å ha sex med din venn med fordeler. Det vil ta mulighet for å falle for dem ut så lenge du er forferdet av noen andre.

# 10 Ikke hold kontakten for ofte. Ikke prøv å finne ut om deres personlige liv eller samtaler om livet og dets problemer. Du er i hverandre for sex, og du bør virkelig unngå å involvere noe annet. Ring etter en grunn og en grunn alene.

# 11 Unngå å sove med en god venn. Som seksuelt tiltrukket som du måtte være, unngå å ha sex med en god venn som ser bra ut. Du vil miste den vennen, eller begge vil hate hverandre innen noen få måneder.

# 12 Husk hvordan det slutter. Begge vil nesten alltid gå bort fra hverandre. Eller ender opp med en affære når en av dere er i et annet forhold, og det kan bli veldig rotete. Velg det første alternativet. [Les: Konklusjonstips for å avslutte et forhold]

# 13 Unngå alle som ser noen andre. Det kan høres sexy og ondskapsfullt og gir deg en ego boost, men du vil bli fanget, eller en av dere må håndtere en tung skuldkasse som til slutt blir delt i det åpne.

# 14 Mentalt datere noen andre. Ikke snakk om dine personlige liv med hverandre. Men overbevis dere selv om at den andre personen faktisk er dating noen andre. Det vil bidra til å unngå å falle for hverandre.

# 15 Vær ærlig. Hvis du blir forelsket i vennen din med fordeler eller føler at ting glir ut av hånden, skylder du det til vennen din for i det minste å fortelle dem sannheten, slik at begge av dere kan bestemme løpet av forholdet. [Les: Skilt du er mer enn venner]

Ting som kan skje i en venn med fordelerforhold

Like gøy som en perfekt venn med fordeler forhold kan være til å begynne med, det har også noen dårlige sider. Jeg vil gjerne fortelle deg at du kan unngå mørke hjørner, men på et tidspunkt må boblen alltid briste.

# 16 Du kan ikke bli forelsket. Du mister sjansen for å bli forelsket i noen som kan være perfekt for deg. Det kan ta litt tid å innse det, men selv om du tror at din sexevenn er den mest sjarmerende personen i hele verden, kan du virkelig ikke gjøre noe med det fordi det er for sent å gjenopprette trinnene dine.

# 17 Du kan miste en god venn. Hvis en av dere har vært forhastet eller gjort noen feil beslutninger, kan dere begge ikke gjøre noe annet enn å gå bort for alltid. Kan du håndtere det?

# 18 Du kan ende opp med sjalu eller ulykkelig. Så mye som du kan prøve å late som om du ikke bryr deg, kan du bli lei deg hvis vennen din dater noen andre.Og alt dette selv om du kjenner bakkenreglene.

# 19 Det kan være en sykdom involvert. Ingen liker å snakke om denne delen. Men det er noe å være forsiktig med, spesielt hvis vennen din har mange aktive venner med fordeler. Og selvfølgelig, du kommer ikke til å snakke om det fordi * du bryr deg ikke *, ikke sant?

# 20 Romantiske følelser vil finne en måte. Romantikk finner alltid en måte å beskjære for en av dere hvis forholdet varer mer enn et par måneder. Og stol på meg, dere begge kommer ikke til å like hvor den veien går. [Les: Faller du for en venn?]

Ting å huske å forlenge forholdet trygt

# 21 Sklir du? Hvis en av dere finner dere gli eller faller for den andre personen, avslutt den ved første tvil. Du har egentlig ikke noe valg. Nesten hele tiden, kjærlighet er ikke et alternativ. [Les: Tegn for å finne ut om du er forelsket eller lyst]

# 22 Poke inn i detaljene. Du kan kanskje ikke like det, men lærer deg om vennen din med fordelens seksuelle partnere, i hvert fall ved tall i stedet for navn, slik at du vet hvor aktiv de er. Få en medisinsk undersøkelse nå og da også, hvis det er noe mistanke i luften. Det er bedre å være trygg enn beklager.

# 23 Alle gode ting kommer til en slutt. For det første er en venn med fordeler forhold ikke en god ting. Det er en farlig unnskyldning for å unngå engasjement. Men ja, det er mye moro skjønt! På slutten av det hele, så fancy som det høres ut, er en venn med fordeler forhold nesten alltid for godt til å være sant. [Les: Måter å håndtere et komplisert forhold]

# 24 Det vil alltid være tvil i luften. Selv om dere begge gjensidig blir forelsket i hverandre, vil dere være lykkelige på lang sikt? Stol på meg, jeg har vært der. Du vil alltid tvile på vennens troskap. Hvis du kunne få din venn til å ha sex med deg så lett, kan de ikke ha sex med noen andre, selv om dere begge er i et forhold?

# 25 Den dårlige avslutningen. Hvis du avslutter det, kan du forstyrre din venn som kanskje vil ha hevn. Med mindre du avslutter forholdet pent, vil det virkelig aldri bli en lykkelig slutt, for deg eller for ditt rykte. [Les: Tips for å avvise noen som liker deg]

En venn med fordeler er alltid morsomt, så lenge det varer. Bruk disse 25 vennene med fordeleregler for å forlenge moroa så lenge dere begge trygt kan, og avslutte det like før det er for sent.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar