25 fantastiske måter å holde en fyr hektet og glad i kjærlighet!

Vil du holde en fyr hekta og glad i et forhold? Seks menn deler sine tanker om hva som gjør dem lykkelige i kjærlighet og holder dem hekta til en kvinne.

Helt siden tidens begynnelse har kvinner blitt sett på som eiendom, og deres eneste formål i livet er å behage deres mann. Selv om mange har endret seg gjennom årene, er det ikke nektet at det fortsatt er viktig å holde mannen glad i et forhold fordi når han er glad, blir du også.

Feminister, vær så snill å sette armene dine og nyt det faktum at kvinner nå har makt til å ringe skuddene og bestemme hva som gjør mannen lykkelig. Det innebærer ikke lenger bare åpning av ben for sex og fødsel.

På slutten av dagen, hvis du elsker noen, bør du prøve ditt beste for å gjøre dem lykkelige, uavhengig av kjønn.

25 måter å holde en fyr hekta og glad i et forhold

Det er en utrolig mengde råd som flyter rundt på internett om å holde en fyr hekta og lykkelig i et forhold. Du vil finne det gode, det dårlige og det stygge. Uansett hva du kommer over, husk alltid at hver mann er forskjellig og at noe som gjør en mann lykkelig, kan gjøre en annen elendig.

Du er den beste dommeren når det gjelder å vite hvordan du holder din elsker fornøyd og vil ha mer.

Så hva gjør en mann lykkelig? En seks-pakke øl og en maraton av de 10 beste Superbowl-spillene til enhver tid er ikke nok. Chockingly tar det mer enn øl og sport for å holde en mann fornøyd med sitt kjærlighetsliv. På grunn av hvor forskjellig hver mann er, bestemte vi oss for å sette oss ned med seks menn fra forskjellige bakgrunner og velg hjernen deres.

De har veldig ærlig delte hva som holder dem hekta på en jente og det som gjør dem lykkelige i et forhold. Her er de 25 tingene vi lærte,

# 1 Lengre båndet. Enten du har vært i tre uker, eller vært gift i tre tiår, må du gi mannen din et pusterom. På samme måte som du trenger jentid, trenger han gutt tid.

Husk å aldri la ham være skyldig i å forlate deg hjemme for guttene. Gi ham litt frihet til å være seg selv og tilbringe tid med sine venner. De er viktige for ham, og du bør ikke ta det bort fra ham. [Les: 25 må-følge forholdsregler for et perfekt forhold]

# 2 La ham vinne * noen ganger *Ingen liker å miste slag med jevne mellomrom, slik at du kan forestille deg hvordan mannen din føler hver gang han må kowtow til dine beslutninger og argumenter. Enten det er etablering som la vaskebjørn i når de glemte å lukke garasjeporten, eller noe så enkelt som å velge om du vil ha indisk eller thailandsk til middag, la mannen din vinne hver eneste gang.

# 3 mate ham Jeg antar at klichéene ringer sant. Ifølge alle seks av de spurte mennene, er en surefire måte på et manns hjerte gjennom magen hans. De finner at kvinner som lager mat, er mer sexy og selvsikker enn kvinner som ikke gjør det. Borte er dagene med takeout-menyer og fettete gjennomkjøringsburritoer. Som en mann aldre, så gjør han hans gane. Ingenting gleder meg til en mann mer enn et solid hjemmelaget måltid laget av kjærligheten til livet hans.

# 4 Uventet glede ham. Når han minst forventer det, kan han selvfølgelig hoppe på ham, i bokstavelig forstand. Menn elsker å bli overrasket over seksuelle møter. Enten det svinger på kontoret sitt i lunsjen for å gi ham en blåsjobb eller hilsen ham hjemme kledd i ingenting, men hans favoritt slips, nyt ham når du får sjansen til.

# 5 Pay. Det betyr ikke at ridderligheten er død hvis du plukker opp kategorien nå og da. Gi din mans lommebok en pause, vær en uavhengig kvinne og behandle ham til middag. Selv om han gjør mer enn deg, betyr det ikke at han skal betale hver gang. Du blir overrasket over hvordan slått på menn får når de vet at deres kjæreste kan håndtere seg selv.

# 6 Kjør en pinne. Kom aldri mellom en mann og hans kjøremaskin. Enten det er et slag på gammel Ford eller en søt Audi A8, må du ikke undervurdere hvor mye kjærlighet en mann har for hans kjøretøy. Du vil bli overrasket over hvor sexy menn finner kvinner som kan kjøre manuelle girkasser. Hvis du ikke kan kjøre en pinne, lær. Kanskje derfor er franske kvinner så ønskelige. Alle driver stavskift.

# 7 Gjør det han elsker. Ta initiativ til å delta i aktiviteter som han nyter, uansett hvor dumt du tror det er. Enten det er å lære innspillene til Magic: The Gathering, eller paragliding av en klippe, må du forsøke å være begeistret for de tingene han elsker. Hvis du ikke kan få deg til å hoppe av en bygning med ham, så ikke. Bare støtte ham så mye du kan, så han trenger ikke å føle seg skyldig i å bruke tid på å gjøre ting uten deg. [Les: 16 gjør og ikke gjør at kjæresten din vil ha deg mer enn noensinne!]

# 8 Bli med med guttene sine. Uansett hvor lenge du har vært med kjæresten din, må du alltid huske at vennene hans var der før deg, og hvis ting blir ille, vil de være der etter at du forlater. Gutter er ikke vanskelig å behage, så neste gang de går over for å spille poker med din hubby, overraske dem alle med litt importøl og snacks. Hvis hans venner er viktige for ham, bør de også være til deg.

# 9 Behandle sin mor som din egen. Gutter elsker sine mumier mer enn noen andre, selv deg, og du må godta det. Hold ham hekta og lykkelige i forholdet ditt ved å behandle og elske sin mor som om hun var din. Når han ser at du virkelig bryr seg, vil du smelte hjertet hans. Det samme gjelder for hele familien. Behandle dem alle som dine egne.

# 10 Vær uavhengig. Ikke vær klossete og trengende. En mann hater det når kvinnen de er med som et barn. Hvis de ønsket et barn, ville de ha hatt en nå. Så oppfør din alder og oppfør deg som en sterk, stolt og uavhengig kvinne. Ikke bombarder ham med telefonsamtaler, tekster og e-postmeldinger. Spill det kult og leve livet ditt uten å stole på kjæresten din hele tiden. [Les: 9 effektive måter å slutte å være trengende og klamre på kort tid!]

# 11 Vær lidenskapelig. Denne biten av råd kan brukes på alle aspekter av livet ditt. Du bør være lidenskapelig i alt du gjør og ikke være halvhjertet om noe. Uansett om det kaster deg inn i ditt siste arbeidsprosjekt, og gir deg alt sammen til brunsj for vennene dine, eller å elske som et vilt dyr, elsker menn det når deres damer er lidenskapelige.

# 12 Vær slem. Det er ikke noe galt med å lede et konvensjonelt liv. Prøv å ikke la sexlivet ditt bli mørkt. Slå opp moroa ved å skru opp kinken. Gjør noe spontant som overrasker ham med sex i bilen rett etter at du plukker ham opp fra flyplassen, eller kle deg i sexy undertøy og hilser ham på døren. Enda bedre, hodet til kontoret kledd i ingenting, men trench coat og bli varmt og tungt. Spør ham om sin ultimate seksuelle fantasi og spill den ut. [Les: Topp 50 kinky sex ideer for et veldig stygg forhold!]

# 13 Vær spontan. Så mye som du elsker dine organisatoriske og planlegge ferdigheter, grøft dem når du kan. Vis lidenskap og spenning og vær spontan hver eneste gang. Enten det kommer i bilen med mannen din for frossen yoghurt og ende opp i et Bed and Breakfast i neste tilstand, eller kaste en improvisert soiree for å feire ingenting, vær spontan i livet, og det vil være vanskelig for ham å ikke være hekta og lykkelige i forholdet.

# 14 Vis ut din morsomme side. Kvinner elsker morsomme menn og menn elsker morsomme kvinner. Ikke vær flau med å spøk rundt. I motsetning til hva du kanskje tror, ​​elsker menn en kylling som kan knekke vitser og le av seg selv. Å få ham til å leve, vil forsegle skjebnen din som kvinnen han vil holde seg rundt i livet.

# 15 Respekter time-outs. Alle mennene som er undersøkt for denne artikkelen, vitner om at de trenger plass etter et argument. Ikke alle vil snakke om sine følelser etter en stor kamp, ​​vel minst, ikke de fleste menn. Du må respektere time-outs og gi din elsker sin plass til å knuse. Enten det var din feil eller hans, la han stuve den ut, og du vil finne at det gjør sminke sexet som er mye mer eksplosivt. [Les: Den riktige måten å gjøre opp med vill og lidenskapelig gjør opp sex]

# 16 Vær fleksibel. Ikke vær stiv når det gjelder planer og planer. Vær fleksibel og la ham planlegge dagen etter hva han trenger for å bli ferdig. Selv om du har gjort middagsreservasjoner for 8 pm, la den glide hvis han kommer opp på halvparten av 8 på grunn av en holdup på jobb. Du må la de små tingene gå hvis du vil holde ham hekta på deg og lykkelig i forholdet ditt.

# 17 Vær ærlig, men ikke brutal. Selv om ærlighet er den beste politikken, vær ikke brutal og mener når du forteller ham sannheten. Så mye som du hater hans brutale vane med å klippe neglene i sengen, eller forakt den måten han klær på, ikke harp på den før kongeriket kommer. La ham forsiktig og rolig foreslå noen positive endringer. Det samme gjelder andre ting som peeve deg av.

# 18 Ikke ta ham for gitt. Hvis du vil holde mannen din glad i forholdet, må du aldri ta ham for gitt. Jo, det er hyggelig å bli bortskjemt og behandlet som en prinsesse, men et forhold er en toveis gate, og du må gjenspeile. Uansett hvor lang tid det tar, vil han til slutt finne ut at du går over ham og forlater deg. [Les: 12 tegn på at du er veldig egoistisk i forholdet]

# 19 Vær støttende. Du bør stå ved mannen din gjennom tykk og tynn, spesielt når det gjelder vanskelige livsbeslutninger. Hvis han ønsker å avslutte sin drevne regnskapsjobb for å gå laksfiske, så la han. Hvis han vil ha alvorlige bånd med en slektning som sårer ham, støtter han ham i sin beslutning. Uansett hvor ubehagelig det kan være, trenger partneren din støtte for å hjelpe ham gjennom de vanskelige tider, så sørg for at du er der for ham. [Les: 25 enkle måter å få din mann til å føle seg verdsatt og brydde seg om]

# 20 Vis forståelse.Han kan ha brent pannekaker mens du lager deg frokost. Han har kanskje glemt at du bare tar koffeinfri kaffe når han gikk på kaffe. Han har kanskje kjøpt feil kjole størrelse da han bestemte seg for å kjøpe deg noe fint.

Uansett hvor dårlig han skrudd opp, er det tanken som teller. Fortell ham hvor mye han mener for deg, og at du setter pris på alt han gjør for deg. Med vennlig hilsen gjør dette en gang om dagen, og du kan være sikker på at han vil bli hekta på deg i svært lang tid. [Les: 25 komplimenter for gutter de vil aldri glemme!]

# 21 Slå på hans ego. Menn elsker å høre hvor fantastisk de er. Enten det er å fortelle ham hvor flott han har, eller hvor smart han er for å drepe oppkjøpspresentasjonen, kompliment ham så ofte som mulig. Som kvinner elsker menn det når deres betydelige andre setter pris på dem innvendig og utvendig. [Les: 36 søte og søte ting å si til mannen din og få ham til å smelte!]

# 22 Skryte om ham. Enten det er foran ham eller bak ryggen, skryte om ham og være stolt av mannen din. Han er så begeistret eller beskjeden som mulig, og han vil uten tvil elske den når du roper fra hustakene hvor heldige du skal ha ham.

# 23 Ikke la deg gå. Alle de undersøkte mennene sa at en kvinne som ser ut og føler seg bra om seg selv, er sexy som helvete.Ser teller, ikke fordi de elsker å vise deg, men fordi når du ser bra ut, trives din skyrockets og menn til det. Selv etter 30 år med ekteskapelig lykke, ikke la deg gå. Sikker på at alle legger på noen få pund gjennom årene, spesielt etter å ha spratt ut barna, men gjør en innsats for å se bra ut for deg selv og for mannen din. [Les: 13 oh-så-kjempebra måter å imponere på fyren din 24/7]

# 24 Bly i sengen. Så mye som noen menn elsker å være i kontroll mellom arkene, elsker de det enda mer når deres elsker tar ledelsen. Ikke vær sjenert for å utforske hans kropp og eksperimentere med ham. Hvis du ikke kan gå vilt i løpet av sex, så når kan du? Ta ledelsen, vis ham hva du har, og nyt å høre på ham, stønn for mer. [Les: Hvordan å ri en mann og se veldig sexy på å gjøre det!]

# 25 Ikke vær en tispe. Enten du har en dårlig dag eller bare sliter med PMS, ikke ta det ut på kjæresten din. Det siste han trenger er å håndtere en pissy kvinne som gir skylden på ham for hver liten ting. Lær å kontrollere temperamentet ditt og kanaliser raseri mot noe annet, mer effektivt og verdifullt.

Hold kommunikasjonskanalerne åpne og diskutere hva som gjør dere begge lykkelige. På slutten av dagen er det mange ting du kan gjøre for å holde mannen din hekta på deg og lykkelig i forholdet ditt. Men husk at dette er en toveis gate, så i stedet for å ta, ta og ta, bør du lære å gi mer og være takknemlig for alt du har.

[Les: 25 måter å holde kjæresten din glad og ecstatically forelsket i deg!]

Bare husk disse 25 måtene å holde en fyr hekta og glad i kjærlighet, og vi forsikrer deg om at mannen din vil føle deg som den heldigste fyren i verden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar