23 bibelske jenter navn som aldri går ut av stil

Innhold

Bibelske baby jente navn kjører alltid på toppen av babyen navn diagrammer. Ikke bare er de meningsfulle, de opprettholder sin sjarm i generasjoner. Våre 23 bibelske baby jenter navn er perfekte hvis du vil ha noe tradisjonelt men stilig ...

 1. Abigail- Et gammelt testamente navn, Abigail var kjent for sin skjønnhet, visdom og profetiske krefter. Med en overflod av stavealternativer for kort form Abi, er dette navnet vakkert og allsidig.
 2. Ava- Vi elsker dette flotte, bibelske navnet, og passer perfekt inn i trenden mot Isla og Mila. En variant på Eva, Ava betyr å leve og puste og er en moderne vri på et klassisk kristent navn.
 3. Dinah- Et sjarmerende, utilgjengelig navn fra Gamle Testamentet, Dinah betyr at Gud vil dømme. Det bør stige i popularitet takket være Fifth Harmony-sanger Dinah Jane Hansen.
 4. Eve- Hvis du leter etter et klassisk bibelsk navn, er det ikke noe mer tradisjonelt enn Eva. Eve har betydd livet, har stormet tilbake i mote med trenden mot kortere navn som Ava.
 5. Lydia- Et mer moderne bibelsk navn, Lydia er brukt i Det nye testamente som den første europeiske omvendelsen av Saint Paul. Vi elsker kallenavnene til Lyd eller Lydie.
 6. Naomi- Et under-brukt gammelt testamente navn, Naomi er mer unikt enn den mer tradisjonelle Ruth eller Sarah. Betydning hyggelighet, det brast i mote med supermodell Naomi Campbell.
 7. Ahlai- Vi elsker dette uvanlige bibelske babynavnet! Det er kjønnsnøytralt, og mens det sjelden nevnes i Bibelen, er det et flott unikt valg for ukonvensjonelle foreldre.
 8. Diana- Dette vakre navnet betyr guddommelig. Det kan ikke være så populært de siste årene, men det vil alltid ha et sjarmerende sted i våre hjerter takket være den fantastiske, sentrale prinsessen Diana.
 9. Lois- Et nytt testamente navn, Lois står bortsett fra mengden som betyr mer ønskelig. Det kan bli uttalt 'loyce' eller 'LO-iss' og er et flott unikt valg.
 10. Chloe- I det nye testamente er Chloe en konvert av St. Paul og betyr blomstrende. Det tradisjonelle navnet har hatt en stilopplevelse de siste årene, takket være Khloe Kardashian.
 11. Saffira- Dette fantastiske uvanlige alternativet er en ode til den vakre Safir-perlen som betyr vakker. I Bibelen er Sapphira medlem av den tidlige kristne kirke, men faller ut av favør for å lyve om penger. Det er fortsatt et vakkert navn til oss!
 12. Gabrielle- Et navn som ikke bare er vakkert, men også har en fantastisk betydning for enhver baby jente: Guds dristigste kvinne. Det beste fra begge verdener, og navnet på den fantastiske gymnast Gabrielle Douglas, babyens jente vil bli med en rekke fantastiske Gabrielels.
 13. Rachel- Et veldig tradisjonelt bibelsk navn, Rachel er alltid et topp babynavn. I Bibelen var Rachel en vakker og elsket familie kvinne. Det er også en overflod av berømte Rachel som babyen din kan se opp til.
 14. Hannah- Et annet tradisjonelt religiøst navn, Hannah betyr Guds nåde. Hannah er aldri en stil, Hannah er et uendelig elegant navn med en berørende betydning.
 15. Claudia- Et vakkert navn nevnt i Det nye testamente, Claudia var et vanlig navn i det gamle Roma. Navnet på supermodellen Claudia Schiffer, det er så fasjonabelt som det er fantastisk.
 16. Elizabeth- Muligens et av de mest allsidige navnene du kan velge, kan Elizabeth forkortes til Liz, Beth eller Eli. Betydningen "min Gud er rikelig" Elizabeth er alltid i stil takket være den kongelige slægt og skuespilleren Elizabeth Taylor.
 17. Lourdes- Et annet mer uvanlig alternativ, Lourdes er navnet på en fransk by, så vel som å ha religiøs betydning. I Bibelen blir Lourdes budskap hørt som "Gud er kjærlighet og han elsker oss".
 18. Maria- Den latinske form Maria, Maria er en vakker vri på et klassisk bibelsk navn. Det betyr opprørsk kvinne og er populær over hele verden.
 19. Engel- Som bibelsk som den kan få, er Angel en fortsatt utilgjengelig og så har en unik luft til den. Betydning messenger, det er sjarmerende og meningsfylt.
 20. Nåde- Et veldig tradisjonelt bibelsk navn, Grace betyr elegant kvinne og rose i popularitet takket være legendariske Grace Kelly. Dette navnet vil alltid være i stil.
 21. Sarai- I Gamle Testamentet endret Gud Sarai navn til Sara, jo mer konvensjonelle alternativ. Imidlertid elsker vi hvor quirky denne stavemåten variasjonen er og dens store betydning av prinsessen.
 22. Candace- Et navn som passer for en dronning, Candace var dronning av etiopierne i det nye testamente. En annen supermodell navn, Candice Swanepoel er en skjønnhet, din baby jente vil gjerne dele hennes navn med.
 23. Amaris- Dette vakre, unike navnet betyr gitt av Gud. Vi elsker kallenavnet mulighetene til Amari eller bare Mari.

Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar