22 russiske baby jente navn du kan ikke hjelpe, men forelske seg i

Innhold

Du kan ikke forvente det, men russiske baby jente navn er noen av de mest romantiske og vakre der ute. Fra å omfavne et gammeldags navn for å finne en moderne quirky, er du sikker på å se et navn du elsker på denne listen med 22 russiske baby jente navn.

 1. Alya- Den russiske korte formen av Alexandra, Alya er et vakkert navn med stor betydning: forsvare menn. Denne sjarmerende variasjonen er mye mer moderne, for ikke å nevne bedårende.
 2. Anastasia- Dette gammeldags russiske navnet var en gang ekstremt kongelig, og er nå populær over hele verden. Regelmessig referert i popkultur og navnet på et stort kosmetisk merkevare Anastasia Beverly Hills, viser Anastasia ikke noe tegn på å glide ned navnene på babyens navn.
 3. Angelina- Kan du til og med tenke på navnet Angelina uten å hoppe til den fantastiske Angelina Jolie? Den russiske dimensjonen av Angela, Angelina vil forbli populær i flere tiår takket være den humanitære gudinnen. Ikke bare er det vakkert, det betyr også engel.
 4. Bela- I slaviske kulturer er Bela et strengt mannlig navn. Men vi elsker å bytte ting og for de mer ukonvensjonelle foreldrene, tror vi Bela er en vakker feminin variasjon på Bella.
 5. Dasha- Denne russiske varianten av Dariya er like sjarmerende som den er unik. Med tradisjonelle bånd til Russland er dette navnet et godt valg hvis du vil ha et mindre konvensjonelt navn som fortsatt omfatter kulturen.
 6. Evva- Den russiske versjonen av Eva, som betyr livet, Evva er et vakkert og unikt navn. Det kan forkortes Eva, men det kan da miste sin russiske twang.
 7. Gala- En slavisk form av Galina, vi foretrekker mye Gala. Navnet på Salvador Dali kone, Gala betyr healer.
 8. Irina- Å si fred, Irina har økt i popularitet takket være den russiske modellen Irina Shayk. Like vakkert som modellen selv, er dette navnet en av våre favoritter.
 9. Irya- En vakker russisk variant på Irene, betyr Irya fred. Den passer perfekt inn i Isla, Ava og Mila-trenden, mens du legger til en unik vri.
 10. Jelena- Fornavnet til modellen Gigi Hadid, Jelena er et vakkert og moderne valg. Uttalt 'yay-lay-nuh', det er like quirky som det er sjarmerende. Men husk dette er forholdet navn Justin Bieber og Selena Gomez, så du må kanskje be de ikke gjenopplive deres kjærlighet!
 11. Izabele- Vi elsker denne vakkert forskjellige stavemåten Isabelle, som har en religiøs betydning som er lovet til Gud. Dette navnet er sjelden ut av mote, og den russiske versjonen legger til en viss unikthet som vil skille barnets navn fra resten.
 12. Karina- Et populært navn over hele verden er Karina et sjarmerende navn. Det er en stor variasjon på Corrina, som briste på babyens navnskjema etter at Bob Dylan lanserte sin sang med samme navn.
 13. Katerina- En nydelig variant på Katherine, noen fans av The Vampire Diaries vil gjenkjenne dette navnet som det av Katerina Petrova - en feisty, om noe ond, skurk i serien. Vi elsker hvor eksotisk dette navnet høres ut, og det serveres Kat Graham godt i sin skuespiller og sangkarriere.
 14. Katia- Vi elsker dette fabelaktig eksotiske navnet. Betydning ren, det er den russiske diminutiv av Ekaterina. Det er også navnet Denzel Washingtons datter, alt som er bra nok til Denzel er bra nok for oss!
 15. Larissa- En fersk ta på den mest brukte Melissa, Larissa er et vakkert navn som har gode lenker til gresk mytologi. Ifølge legenden var Larissa en nymfe som var datter av Pegasus og elsket av kvikksølv. Til ære for dette ble navnet gitt til en månen av Neptun i 1991.
 16. Madelina- Denne vakre formen av Madeline, Madelina er en mer melodisk versjon. Det er unikt nok til å høres eksotisk, mens det fortsatt er enkelt uttalt.
 17. Mila- Mila er en favoritt av mange foreldre som har trukket opp navnene på babyens navn de siste årene. Muligens takket være den fantastiske ukrainske-fødte Mila Kunis, er vi besatt av dette flotte navnet!
 18. Natalya- Hvis du feirer jul, er Natalya et perfekt navn for noen desember babyer som det betyr jul. Med en overflod av kallenavn tilgjengelig, er dette russiske babyens jente navn søtt og allsidig.
 19. Nika- Et annet flott unikt navn som bare passer inn i trenden mot Isla, Mila og Ava. Nika er navnet på en årlig nasjonal filmpris i Russland, og kan brukes enkelt på begge kjønn.
 20. Polina- Den feminine versjonen av Paul, Polina er et vakkert russisk navn som er spesielt knyttet til kjente kunstskøytere Polina Igorevna Tsurskaya og Polina Edmunds.
 21. Stasya- En moderne variasjon på Anastaia og Stacy, vi tror Stasya er et eksepsjonelt, moderne valg. Vakker og unik, den er perfekt for enhver baby jente.
 22. Tati- Kort form av klassisk russisk navn Tatiana, Tati blir stadig mer populært takket være modellen Tati Cotliar. Sjarmerende, men annerledes, dette navnet er et nydelig ukonvensjonelt valg.

Du vet alltid når du har funnet 'den', og dette gjelder også for babyens navn! Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar