22 muslimske baby jente navn

Innhold

Å velge et navn med religiøs mening åpner opp en verden med dype alternativer. Enten du vil at barnet ditt skal ha et tradisjonelt ærverdig navn eller en mer unik ode til islam, har vi de perfekte babynavnene for deg.

 1. Daisha - Dette super feminine navnet er arabisk i opprinnelse og betyr levende. Det toppet i popularitet i 1995, noe som betyr at hvis du vil bringe dette navnet tilbake til livet, vil barnet ditt sikkert ha en karakteristisk.
 2. Taliha - Denne muslimske babyens jenteavn betyr en som søker kunnskap. Din baby er bundet til å være så nysgjerrig som hun er søt med dette navnet.
 3. Sahara - Vi elsker dette vakre kvinnelige navnet. Betydning ørken, etter den strålende Sahara-ørkenen, er det et populært arabisk etternavn, men i økende grad et slående fornavn. Det kan også staves Zahara, for å legge til en ekstra god flare.
 4. Zainab - Dette tradisjonelle muslimske babyens jenteavnet betyr profetens datter. Det var navnet på to hustruer av profeten Muhammed, og forklarte hvorfor det er så populært. Denne varianten på Zaynab er en mer unik stavemåte, for å gi den gamle klassikken en moderne vri.
 5. Aaisha - Å si livlig og velstående, var Aaisha navnet på den tredje konen til profeten Muhammed, noe som gjør det til et veldig populært navn.
 6. Huda - Økende popularitet på grunn av online skjønnhetssensasjon Huda Kattan, betyr dette navnet veiledning til riktig vei. Dette slående navnet er både vakkert og særegent.
 7. Jaide - Dette kjønnsneutrale navnet betyr verdifull stein. Den alternative formen, Jade, er et populært engelsk navn som gjør Jaide til en særegen ta en engelsk klassiker.
 8. Badia - Vi elsker dette vakre og elegante navnet. Ikke bare er det unikt selv, det betyr også unikt - en perfekt passform for babyens jente.
 9. Aaliyah - Dette en gang uklare navnet ble populært på 90-tallet takket være sen R & B-legend Aaliyah. Det betyr opphøyet, eller høyest sosialt stående.
 10. Fareeda - Dette betyr en koselig perle eller perle, og dette feminine navnet er enestående. Vi elsker den unike definisjonen og stavemåten.
 11. Lila - Vi er besatt av dette søte navnet. Ikke bare er det super søt for en baby, men det er vakkert for når datteren din vokser opp. Det er opprinnelig arabisk og betyr født om natten.
 12. Qadira - Dette feminine, men kraftige navnet betyr akkurat det: kraftig og i stand. Det begynte å øke i popularitet i 2012 og fire år på det er fortsatt økende. Lucky nummeret forbundet med Qadira er også fire ... tilfeldighet? Vi tror ikke!
 13. Omaira - Hvis du er på utkikk etter et helt unikt navn, er Omaira den rette for deg. Betydning rødt, det er sjelden, men vakkert - akkurat som din baby jente.
 14. Rima - Dette gammeldags navnet er kjent for å være navnet på den fiktive heltinnen Rima the Jungle Girl i roman Green Mansions: En romantikk av den tropiske skogen. Spilt av Audrey Hepburn i filmen tilpasning, det økte i popularitet på 1960-tallet og er fortsatt en gammel klassiker.
 15. Maleeka - Hvis du vil ha en datter som kan styre verden, er dette navnet den perfekte passformen for Queens i å gjøre. Betydning dronning, det er både uvanlig og sjarmerende.
 16. Zawlīyah - Betydende lysende, dette vakre navnet er super feminint og unikt. Stave det med den ekstra 'h' for en splash mer forskjell fra Zahira.
 17. Salimah - Gi deg en god omen for rolige netter ved å navngi babyen din Salimah, som betyr fred. Også definert som feilfri og trygt, dette navnet betyr alt du kan ønske babyen din skal være.
 18. Nylah - Dette uvanlige navnet kan staves på forskjellige måter, inkludert Nila eller Nyla. Betydningsmester, vi elsker oden til en gammel egyptisk prinsesse.
 19. Aziza - Vi er infatuated med dette sterke og en-of-a-kind navn. Betydning kraftig og elsket, din baby jente vil vokse opp sterk og sikker med dette dristige, vakre navnet.
 20. Capella - Dette sjeldne navnet har stor mytologisk og astrologisk betydning. Det er navnet på ellevte lyseste stjernen på himmelen og symboliserer rikdom og ære. Hvis du har musikalske forhåpninger for nyfødte, er Capella også en ode til en cappella-sang.
 21. Yasmin - Et annet klassisk muslimsk navn, Yasmin betyr jasminblomst og har spredt seg i popularitet globalt. Vi elsker å invitere inspirasjon fra blomster og dufter for babynavn.
 22. Hadiya - En spennende vri på Hadia, Hadiya har en berørende betydning for en nyfødt gave. Spelt Hadiyah, det kan også bety veiledning til rettferdighet. Uansett har babyens navn en vakker, oppriktig mening.

Hvis ingen av disse har gjort det til din liste, hvorfor ikke prøv vår baby navn generator for mer inspirasjon?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar