22 japanske baby jente navn

Innhold

Du kan ikke gjette det, men japanske navn er noen av de vakreste rundt. Med Isla og Mila topping babyens navn diagrammer, er disse japanske baby girl navnene like vakre mens også å ha rørende betydninger. Enten du vil ha et tradisjonelt navn for japansk joji eller bare ha et unikt og sjarmerende navn, har vi den for deg ...

 1. Amaya- Betydning nattregn, er dette japanske navnet favorisert for sin evne til å bli forkortet til Maya. Den nydelige vridningen på den spanske versjonen Amaia har holdt sin plass som en baby navn favoritt siden 1996.
 2. Suki- Et mye mer kjent japansk navn i Vesten er Suki mest berømt navnet Suki Waterhouse-engelsk skuespiller og modell. Den har en vakker mening, elsket, men er ikke tradisjonelt brukt som et navn i Japan og brukes mer som verbet "å elske".
 3. Zen- Dette enkle navnet har stor betydning for buddhistiske familier. Zen betyr fred, og er en form for buddhisme som fokuserer på meditasjon og intuisjon.

 4. Kiaria- En vakker variasjon på Kiara eller Keira, dette uvanlige navnet betyr heldig. Det kan forkortes til Kia, noe som gjør det enda søtere.

 5. Chiyo- Dette søte navnet har en tradisjonell betydning av tusen generasjoner. Tittelen karakter og helt av Memoirs of a Geisha, Chiyo er ofte brukt i popkultur. Den har også den søteste kjæledyrnavnet: Chiyoko!
 6. Akira- Dette kjønnsneutrale navnet betyr intelligent. Det ble populært i Vesten på grunn av dets bruk i manga og videospill, så noen anime-fans i familien vil elske den.
 7. Hana- Dette japanske alternativet til det bibelske navnet Hannah kan også staves Hanae. Det er et av de mest populære navnene på listen, brukt over hele verden, spesielt i Tsjekkia. Betydning blomst, det er både vakkert og tilgjengelig.
 8. Dai- En av de mer unike alternativene, Dai er uttalt dah-ee og er kjønnsnøytral. Den har en vakker mening: å skinne. Den har annen mening over hele verden, på arabisk kan Dai referere til Da'i, som betyr misjonær og refererer til en person som inviterer folk til islam.
 9. Ishi- Dette sjarmerende navnet betegner sterk karakter, perfekt for babyens jente! Den toppet i popularitet i 2014 og har ventet på en vekkelse siden.
 10. Koko- Dette unike navnet er mer populært enn du tror, ​​brukt mest i popkultur referanser. Kallenavnet til Khloe Kardashian, det er sikkert å fortsette å øke i popularitet så lenge USAs første familie av reality-tv fortsetter å herske.
 11. Mai- Vi er besatt av dette søte navnet! Når det gjelder coyote, er din lille baby sikker på å være en fighter. Mai er navnet på mange populære japanske sangere og skuespillere, nemlig pop og R & B-legend Mai Kuraki.
 12. Katana- Ofte stavet Kitana, Katana betyr ærverdig og er en populær type sverd, du kan kanskje gjenkjenne navnet fra Michelles våpen på The Walking Dead. Det kan være ukonvensjonelt, men vi elsker krigsvibber.

 13. Sakura- Dette tradisjonelle japanske navnet opprettholder evnen til å forbli moderne, til tross for at han er engrained i japansk kultur i flere tiår. Betyr kirsebærblomst, det er et klassisk navn for enhver baby jente.

 14. Ren- Mer vanlig stavet som Wren i USA, betyr Ren lotus og er det buddhistiske symbolet på perfeksjon. Det er sikkert å bli mer utbredt med suksessen til Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, der Kylo Ren er en hoved, om enn mannlig karakter.
 15. Heller ikke jeg- Det kan være navnet på din favoritt sushi-rulle, men det er også den søteste japanske babyens jente. Brukes som kallenavn for Nordvest, Kim Kardashian og Kanye Wests datter, er det bundet til å hoppe i popularitet de neste årene.
 16. Taya- Dette vakre navnet har vokst i popularitet med oppgangen til Maya og Kaya. Det betyr noe mindre poetisk enn navnet lyder: ung. Bokstavelig mening eller ikke, dette navnet er en vinner.
 17. Tori- En populær variant på engelsknavnet Victoria, Tori er berømt knyttet til skuespilleren Tori Spelling og har en mer moderne følelse enn Vicky. Betydning fugl, det er et av de mer tilgjengelige navnene på listen, vanligvis brukt i Amerika.
 18. Yoshi- Et annet bedårende kjønns nøytralt navn, Yoshi betyr god eller respektfull. Perfekt for Mario Bros fans, dette unike navnet er flott hvis du vil ha noe ukonvensjonelt, men søtt.
 19. Azami- Perfekt hvis du tenker på en fremtidig kriger i babyens jente, betyr Azami tistelblomst som betegner motstand i østlig mytologi. Vakkert eksotisk, men lett å uttale, vi elsker Azami.
 20. Kimi- Dette super søte navnet betyr rettferdig, og er den asiatiske ekvivalenten til Barbie. Det er også Kim Kardashians kallenavn, Kardashian-familien elsker deres japanske kallenavn!
 21. Miki- Enda et bedårende kjønns nøytralt navn, Miki har også den søteste betydningen av blomsterstammen. Det er lett uttalt og er populært i japansk anime.
 22. Nara- Dette vakre navnet har en overflod av mening i forskjellige kulturer. Navnet på en nydelig japansk by, Nara, betyr lykkelig i Japan og er også navnet på en hinduisk Gud. Det betyr "mann" på hindi, men det kan også være et mer ukonvensjonelt alternativ.

Du vet alltid når du har funnet 'den', og dette gjelder også for babyens navn! Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar