22 av de mest populære italienske baby boy navnene

Innhold

Italienske navn ikke bare oser stil, men også romantikk. De kan være uvanlige, men de er definitivt minneverdige. Embrace italiensk kultur med disse vakre navnene, gutten din vil takke deg når han er voksen og bryter hjerter.

 1. Adriano - En italiensk versjon av Adrian, Adriano har en veldig bokstavelig mening - mann fra Adria. Men denne vakre italienske byen er et verdig babynavn, da det ikke bare er sjarmerende, men navnet på babyens gutter vil også være.
 2. Caruso - Et populært italiensk etternavn, Caruso har blitt fornyet som et unikt fornavn. Vi elsker hvor glatt det høres ut.
 3. Duran - Populært for sin tilknytning til den legendariske Duran Duran, er dette italienske guttens navn et godt valg for musikkelskere.
 4. Emanuele - Den italienske varianten av Emmanuel, Emanuele har stor bibelsk betydning som navnet gitt til den lovede Messias. Det kan være adorably kallenavn til Manny, og betyr at Gud er med oss.
 5. Franco - Dette klassiske italienske navnet ble en gang besmittet av den spanske diktatoren Francisco Franco, men har blitt gjenopplivet nylig på grunn av den kjekke skuespilleren James Franco. Hvis du kobler til din franske arv, er dette navnet perfekt som det betyr helt franskmannen.
 6. Galileo - Hvis du ser en fremtid i vitenskapen for nyfødte, er Galileo et særegent navn å velge. Renaissance-astronomen og matematikeren er også et godt valg for et mellomnavn hvis du vil ha en lavnøkkelforbindelse.
 7. Giorgio - En italiensk variant på George, dette klassiske guttens navn er både sterkt og vakkert. Det kan også fungere som en ode til Giorgio Armani for motefaglige foreldre.
 8. Isaia - Dette vakre navnet har også stor religiøs betydning, som betyr Herrens frelse. Det en gang bibelske navnet har blitt modernisert av stjerner som Isaiah Washington og basketballlegenden Isiah Thomas.
 9. Luca - Vi er besatt av dette søte navnet! Det har blitt noe av en kjendis favoritt med stjerner som Colin Firth, Hilary Duff, Rebecca Minkoff og Gabriel Macht som navngir deres baby gutter det.
 10. Mario - Dette super kjekke klingende navnet ble båret ut av romerske familienavn relatert til Mars (krigsguden). Det er den mest brukte versjonen av Marius, den opprinnelige formen til det italienske babyens guttnavn.
 11. Paulo - Du kan hoppe til bildet av Rachels italienske lothario fra F.R.I.E.N.D.S når du hører Paulo, men med en mer bemerkelsesverdig historie av renessansmalere har dette navnet faktisk mye mer betydning. Det er minst mye mer romantisk enn den engelske ekvivalenten til Paul.
 12. Rafael - Dette super mannlige navnet lyder ikke bare romantisk, men også en gjennomtenkt mening av Gud har helbredet. Stave det med en 'f' som motsetning til 'ph' gir det også den ekstra forskjellen fra andre navn.
 13. Alessandro - Den mer eksotiske versjonen av Alexander, Alessandro utstråler romantikk og stil. Betydning forsvarsmenn, det kan også forkortes til Alessio eller Sandro-veldig fancy!
 14. Rocco - Dette navnet er super fasjonabelt med en rekke kjendiser som navngir sine sønner Rocco. Ikke bare Madonna adopterer navnet til gutten hennes, det er også en favoritt av Tanya og Phil Bardsley. Super søt og forbundet med en haug med legendariske bokser, dette navnet er en vinn-vinn.
 15. Samuele - Som bibelsk som det er tradisjonelt, er Samuele den italienske versjonen av Samuel. Flere kjendisforeldre er fans av denne, blant annet Jennifer Garner og Naomi Watts. Barnet ditt vil bli med på en line-up av kjendislinjen, så vel som å bli oppkalt etter en profet i Det gamle testamente.
 16. Santo - Betydning saint, Santo er ekstremt religiøs og har en lang historie i Italia. Det er også helt søt!
 17. Valentino - Vi er besatt av dette romantiske navnet som betyr styrke og helse. Den har Shakespeare-røtter, så vel som å være navnet på St. Valentine, din baby gutt er bundet til å være en hjertebryter med dette navnet!
 18. Romeo - En annen italiensk baby gutt navn, en annen heartbreaker. Romeo brøt ut på den vanlige babyens navnscene da Victoria og David Beckham valgte det for sin sønn. Det er så romantisk som det er klassisk.
 19. Nataniele - Den italienske versjonen av Nathaniel, Nataniele er et mer luksuriøst klingende navn, samtidig som Nathan og Nate forkortes. Det er meningen også perfekt for en nyfødt, som betyr Guds gave.
 20. Marcello - Betydning ung kriger, kommer denne italienske baby gutt navnet fra Marcellus - et gammelt navn trukket fra Mars, gud of war. Du vil ha en liten fighter på hendene med dette navnet!
 21. Caro - Hvis du leter etter noe mer unikt, er Caro et godt alternativ, da det ikke bare høres stilig, men også sterkt. Betydende endearing, vi elsker dette uvanlige navnet.
 22. Aurelio - Betydning den gylne, dette vakre navnet blir stadig mer populært for sin tilknytning til en positiv aura. Som den maskuline formen av Aurelia, er det satt til å overta navnet på babyens navn i de neste årene.

Du vet alltid når du har funnet 'den', og dette gjelder også for babyens navn! Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar