22 av de mest populære greske baby girl navnene

Innhold

Greske navn er utrolig vakkert med fantastiske lenker til mytologi. Enten du vil ha et navn som passer til en gudinne eller en unik, meningsfylt, har vi en haug å velge mellom med våre 22 greske baby jente navn ...

 1. Alcie- Vi er besatt av dette søte navnet og sin unike vri på Alice. Det er kort for Aclina, som betyr sterkvilje, perfekt for din lille jente!
 2. Lexia- En vakker gresk baby jente navn kort for Alexia. Vi elsker kallenavnspotensialet til Lexi, og dette betegner betydningen av å forsvare menn.
 3. Anastasia- En vakker gresk baby jente navn som betyr oppstandelse. Det er perfekt for alle foreldre som ønsker et tradisjonelt, men moderne navn, mens de to kan motsette seg hverandre i teorien, i virkeligheten har Anastasia klart å opprettholde sin popularitet til tross for det gamle gammeldags kongelige lenker. Kanskje takket være sitt kallenavn, som spenner fra Ana til Stas.
 4. Maya- Med sterke bånd til gresk mytologi, lyder Maya ikke bare vakkert, men var navnet på den legendariske greske moren til Hermes. Det kan også staves Maia hvis du vil legge til en ukonvensjonell vri.
 5. Arianna- Et vakkert valg, Arianna kan staves med enten en eller to 'rs eller en eller to' ns. Det avhenger av hvilken moderne gudinne du vil at babyen din skal dele navnet med, Ariana Grande eller Arianna Huffington.
 6. Cassia- Dette eksotiske navnet har en så feminin flare til den. Det betyr kanel, og har holdt sin stil gjennom årtier. Den bibelske ekvivalenten, Keziah, gir det også en religiøs relevans.
 7. Petra- Den feminine versjonen av Peter, Petra er et eksotisk gresk navn som betyr stein. Det er også navnet på en utrolig gammel by i Jordan, noe som gjør det til en sterk konkurrent hvis du leter etter et unikt navn.
 8. Demi- Kort for Demetria har Demi holdt sin popularitet takket være Demi Moore og Demi Lovato. Vi kan ikke hjelpe, men fortsatt elsker dette navnet, det er både bedårende på en baby og sterk på en kvinne.
 9. Effy- Dette kule, unike valget er ofte et kallenavn for Elizabeth. For tradisjonelle foreldre kan du velge Effy som en kort versjon av den mer vanlige formen, eller hvis du leter etter noe mer karakteristisk, kan du bare holde det til Effy. Vi elsker det heller.
 10. Melia- Kort for Amelia, Melia er et mer uvanlig valg. Vi elsker hvor pen det høres ut, og dets sterke betydning: arbeid.
 11. Lydia- Et tidlig stednavn, Lydia har vært et populært valg for foreldre i flere tiår. Den har et stort antall kjente bærere, pluss religiøs betydning som navnet på den første europeiske konvertitten av Saint Paul.
 12. Hermione- Eventuelle Harry Potter-fans vil hoppe på bitt for denne, da det er gresk opprinnelse, gir den også en vakker sekundær betydning av messenger. Den feminine versjonen av Hermes, Hermione er et godt valg.
 13. Tessa- Kort for Theresa, har Tessa en moderne følelse av det og øker stigende opp babyens navn. Det betyr å høste, som vi kan være sikker på, vil føre til å høste belønninger hvis dette er navnet på babyens jenter.
 14. Hebe- Vi er besatt av dette unike, vakre navnet. Når det gjelder ungdom, er det uttalt 'hee-bee' og var navnet på den greske gudinnen til ungdom - perfekt for babyens jente!
 15. Acacia- Selv om det kan bety tornet, er dette navnet alt annet enn ekkel. Det er sjelden brukt, noe som gjør det til et nydelig unikt valg med lenker til naturen. Det har også religiøs betydning, da Acacia wood ble brukt til å lage Paktens Ark i Bibelen.
 16. indigo- Dette vakre navnet er mindre brukt enn du kanskje tror, ​​til tross for det er stemningsfull natur. Betydning indisk fargestoff, det har det yndige kallenavnet potensialet til Indi!
 17. Lois- Et navn som vokser i popularitet de siste årene, blir Lois blitt mer ønskelig hele tiden, kanskje på grunn av sin hensiktsmessige betydning av det mest ønskelige! Et pluss for noen superhero-fans, det er også navnet på Supermanens evige kjærlighet, Lois Lane.
 18. Isadora- Et uvanlig valg, Isadora er tungt knyttet til den greske gudinnen av fruktbarhet og fødsel. Den kan forkortes til Izzy hvis du vil ha et mer populært valg, men vi elsker den lange formen også.
 19. Junia- Et vakkert navn perfekt for babyer født i juni. Den feminine varianten av Junius, Junia er et flott, unikt valg for foreldre som ønsker et særegent navn.
 20. Katerina- Den greske form av Katherine, Katerina er et nydelig navn. Populær takk til den fantastiske Katerina 'Kat' Graham, dette navnet er så hyggelig for øret.
 21. Lenore- Et mer uvanlig valg, Lenore er den moderne versjonen av Lenora. Vi elsker absolutt ukonvensjonelle navn, og denne merker sikkert den boksen!
 22. Alexa- Populær takk til den fantastiske Alexa Chung, dette navnet er en vakker kort versjon av Alexandra. Det betyr å forsvare menn, og har opprettholdt sin popularitet som et babynavn i flere tiår.

Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar