22 av de mest populære greske guttenes babynavn

Innhold

Å velge et navn med gresk opprinnelse betyr at gutten din alltid vil ha et meningsfylt, mytologisk og maskulin navn. Vi har avrundet de 22 beste greske baby boy navnene for deg å velge mellom, og vi er sikker på at du vil finne en du elsker ...

 1. Adonis- Hvilken liten gutt vil ikke vokse opp for å elske dette navnet? Selvfølgelig gir du ham ganske store sko å fylle, men vi kan være han er oppe for jobben. Adonis er ikke bare forbundet med skjønnhet, det betyr også Lord og kan alltid forkortes til Don!
 2. LEON- Den greske variasjonen av Leo, Leon er ikke bare sterk og stilig, det betyr også løve. Det er vokst i popularitet som den midterste navnet på Knox Jolie-Pitt, Angelina Jolie og Brad Pitts sønn.
 3. Andreas- En vakker greske baby gutt navn, Andreas betyr sterk og mannlig. Den har sterke lenker til tennis, med mange profesjonelle spillere som deler navnet, så hvis du forventer en spirende idrettsutøver, kan dette være den for deg.
 4. Damian- Et mer moderne, populært gresk navn, Damian holder bånd til skuespilleren Damian Lewis og reggae kunstneren Damian Marley - den yngste sønnen til Bob Marley. Gå med denne, og du er sikker på at du har en entertainer på hendene dine
 5. Moisis- Den greske variasjonen av Moses, Moisis betyr levert fra vann. Det er fortsatt unikt nok hvis du leter etter et særegent navn, selv om det sakte vokser i popularitet.
 6. Christiano- Denne greske variasjonen av kristen er både vakker og sterk. Stave det uten 'h' og gutten din vil dele navnet hans med den legendariske Cristiano Ronaldo, noe han sikkert vil takke for.
 7. Dion- Uttalt 'dee-on', Dion har ikke bare greske røtter, men også religiøs betydning. Betydning barn av himmel og jord, det var navnet på en student av Platon i det gamle Hellas.
 8. Ajax- Et superkult lydende navn, Ajax var en modig gresk helt kjent som Ajax the Great. Det kan forkortes til Jax hvis du vil ha noe lettere å uttale, men vi elsker Ajax akkurat som det er.
 9. Draco- Ikke bare betyr det drage, det var navnet på Harry Potters nemesis Draco Malfoy. Det er kanskje ikke det beste eksemplet på å sette, men det vil sikkert gi sønnen et særegent navn han kan revolusjonere.
 10. Eryx- Et annet sånn, kult lydende navn, Eryx var navnet på den mytiske sønnen av Afrodite og Poseidon. Mens det er stavet uvanlig, kan det uttalt Eric for å unngå forvirring.
 11. Jase- En moderne vri på Jason, Jase er et flott greske baby gutt navn med religiøs betydning. Å si Herren er frelse, Jase kan være et kallenavn for Jason eller bli igjen som det er, uansett hvor vi elsker det!
 12. Calix- Et annet super stilig navn, Calix er flott hvis du vil ha et ukonvensjonelt gresk navn. Din sønn kunne bruke kallenavnet Cal hvis de ender opp med å ha noe mer tradisjonelt.
 13. Tobias- Betydning av Gud er bra, Tobias er ikke bare viktig i gresk historie, men har også religiøse lenker. Vi elsker hvor særegent det er, men det kan også bli forkortet til Toby for å høres mer tradisjonelt engelsk hvis du vil ha det.
 14. Lex- Vi er besatt av å bruke denne korte versjonen av Alexander som et fullt navn. Selv om det kan føre til at du forutsetter Lex Luther fra Superman, vil du gjerne vite at navnet for øyeblikket gjennomgår en stilopplevelse og blir populær i sin egen rett. Det har også en bedårende mening: forsvare menn.
 15. Markos- Den greske versjonen av Mark, Markos betyr krigslig og kan forkortes til Mark eller Kos. Vi elsker allsidigheten av dette navnet.
 16. Theodore- Dette søte navnet er ikke bare vakkert, men har også religiøs betydning. Det betyr Guds gave, pluss Theo som et kallenavn er så søt.
 17. Nikolas- Et sterkt, slank navn, Nikolas har et ton kallenavnspotensial. Fra Nik og Niko til Kol er dette navnet svært allsidig mens det fortsatt høres tradisjonelt.
 18. Yannis- Den greske variasjonen av John, Yannis er like vanlig i Hellas som John er i England. Vi elsker absolutt dette navnet!
 19. Pasha- Et uvanlig valg som betyr liten, Pasha er flott hvis du vil ha noe unikt. Det er kjønnsnøytralt, og middel til havet, perfekt hvis du ser en liten vannbarn i sønnen din!
 20. Romanos- Rolling of the tongue, Romanos har en stilig og eksotisk følelse for det. Betydning romerske borger, det kan forkortes romerske.
 21. Takis- Et av de mest uvanlige navnene på listen, Takis er kort for Demetrius - et tradisjonelt gresk navn som betyr tilhenger av Demeter. Dette er et godt valg hvis du vil at sønns navn skal ha sterke lenker til Hellas, men også ha en moderne følelse.
 22. Xander- En annen kort versjon av navnet Alexander, Xander holder meningen med å forsvare menn, men høres mye mer unikt og moderne enn sin lange form.

Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar