22 tyske jenter navngi ditt lille schnitzel

Innhold

Vil du omfavne de tyske røttene dine, men ikke sikker på hvor du skal begynne? Disse 22 tyske jentens navn er vakre og tradisjonelle. Sett alle babyens navn argumenter for å hvile med disse fantastiske navnene ...

 1. Ada- Et vakkert navn som passer perfekt inn i trenden mot Isla og Mila, Ada betyr edel. Det er et populært karakternavn i mange filmer og bøker.
 2. Gretchen- Du kan bare tenke på Slemme jenter "Ikke prøv å få hent skje!" men Gretchen er faktisk en tysk baby jente navn som betyr perle.
 3. Adela- Meget lik den legendariske sanger Adele, Adela er den tyske varianten.
 4. Leni- En bedårende variasjon på Lena, Leni er et søtt kjønnsnøkkelnavn. Supermodel Heidi Klum valgte det for datteren sin, så hvis det er bra nok for Heidi, er det bra nok for oss!
 5. Alviria- Den tyske varianten på Elvira, som betyr rettferdig, er Alviria et vakkert eksotisk valg med stort kallenavnspotensial for enten Ally, Viria eller Ria.
 6. Maxi- En av de søteste kjønne nøytrale navnene der ute, er Maxi diminutiv av Maximilian. Det stiger i popularitet av et babyens jente navn, som et bedårende, men kjølig valg.
 7. Clarissa- Dette vakre navnet betyr lyst, og er kjent som et tegnnavn i romaner av Charles Dickens og Virgina Woolf. Vi elsker Clara's korte potensial.
 8. Elsa- Datteren din vil bli besatt av hennes navn når hun skjønner at det er det samme som Disney Princess i Frossen (men ikke la den berømte sangen sette deg av!). Ikke bare det, det har også bibelske bånd, noe som betyr lovet til Gud.
 9. Evi- Den tyske variasjonen på Eva, som betyr livet, Evi er et bedårende religiøst navn som passer med den vakre trenden mot Isla og Mila.
 10. Gratia- En tysk versjon av Grace, som er et engelsk dydnavn, Gratia er et vakkert alternativ for foreldre som vil ha bibelsk mening til deres babynavn.
 11. Lenore- Den moderne versjonen av Lenora, Lenore, steg i popularitet som navnet Cameron Diaz i The Green Hornet. Det har et stort kallenavnspotensial for Nori, det samme som Kim Kardashians datter!
 12. Haydn- Vi er besatt av dette kule, moderne navnet. I likhet med den fantastiske skuespilleren Hayden Panettiere, er dette stilige navnet knyttet til komponisten Joseph Haydn.
 13. Millie- Denne søte varianten på Millicent har vært en klassisk tysk baby jente navn i flere tiår. Det er ekstremt populært, men fortsetter å forbli stilig.
 14. Eda- Betydning rik og lykkelig, Eda er et unikt valg for foreldre som vil ha noe litt annerledes. En stavelse navn er også notorisk stilig.
 15. Maude- Dette gammeldags navnet er under en stilopplevelse i øyeblikket, takket være produsenten Judd Apatow som navngir sin skuespiller datter Maude. Betydning kamp-mektig, din baby jente er bundet til å være sterk med dette navnet.
 16. Karla- En tysk variasjon på Carla, vi elsker denne stilige stavemåten i samme måte som Kardashians K-trenden.
 17. heidi- En klassisk tysk baby jente navn, Heidi betyr av edel fødsel. Populær takk til legenden som er Heidi Klum, dette navnet går aldri ut av stil.
 18. Ivara- Denne vakre varianten på Ivana er et elegant valg som er lett å uttale, men lyder eksotisk. Vi elsker hvor stilig dette navnet er.
 19. Juliane- Den tyske versjonen av Juliana, Juliane er et herlig alternativ for foreldre som drar ned på Julie-ruten. Det har også en bedårende betydning av ungdommelig.
 20. Katja- Vi er besatt av denne vakre vri på Kate. En stilig versjon av et tradisjonelt navn, vi elsker hvor kult dette navnet er!
 21. Tilly- Muligens et av de søteste navnene på listen, Tilly er diminutiv av Matilda. Betydning kamp-mektig, dette søte navnet har også en sterk følelse for det.
 22. Winola- Dette unike navnet har en berørende betydning av sjarmerende venn. Gå med dette, vil du ha noe uvanlig, men nydelig.

Du vet alltid når du har funnet 'den', og dette gjelder også for babyens navn! Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar