22 Vanlige grunner til at kvinner feiler en orgasme i senga!

Innholdsfortegnelse:

22 Vanlige grunner til at kvinner feiler en orgasme i senga!
22 Vanlige grunner til at kvinner feiler en orgasme i senga!
Anonim

Hvorfor faller kvinner det når de bare kan fortelle sannheten? Les disse 22 vanligste årsakene til at kvinner fever en orgasme i senga for å vite hvorfor de gjør det!

En orgasme er et så berørt tema.

Vi snakker om det hele tiden som det er et så trivielt problem.

Men likevel, når det kommer til soverommet, er det så mange kvinner som ikke orgasmer hele tiden, og ender opp med å fakse det oftere!

Statistikken varierer mye, og ingen kan virkelig fortelle hvilken prosentandel kvinner falle det eller virkelig oppleve det.

Men hvis en ting er nesten sikker, er det den ubekreftede antakelsen om at alle kvinner har faket en orgasme minst en gang i livet.

[Les: 23 hemmelige ting jenter ønsket at folk visste om jenter!]

Hvorfor trenger kvinner å falle en orgasme i utgangspunktet?

Menn falmer ikke alltid det, men det betyr ikke at de har tankene å blåse sex hver gang de slipper sine shorts og går i seng, gjør de?

Ejakulasjon er lett for en mann.

Og en orgasme for en kvinne, derimot, er ikke så lett!

Det starter sannsynligvis når en kvinne ikke virkelig føler lidenskapen i sengen, eller er egentlig ikke slått på mens du har sex.

Og hun ser opp på mannen hennes som sannsynligvis svetter bukker, panting og heaving med all sin virile styrke mens du penetrerer henne, for å gjøre henne orgasme. Og når en kvinne vet at hun bare ikke vil nyte det likevel, er det lettere for henne å bare falle den i stedet for å vente på den unnvikende lidenskapen for å overvelde henne og feie henne inn i en lår dirrende orgasme! [Les: 10 ting kvinner forventer fra en mann i sengen å føle seg sexy, elsket og lidenskapelig]

Faking det og overbevise fyren om at hun bare har opplevd en tremor i hennes lend, ville i det minste gjøre mannen til å føle seg stolt av seg selv.

Tross alt har han slått arkene som om han kjører en kjedelig maraton, og det minste hun kan gjøre for å få ham til å føle seg bedre, lar ham tro at han har oppnådd noe på slutten av det hele!

Er det ikke lettere å bare kommunisere med hverandre?

Vel, det er mye enklere. Og kvinner bør definitivt unngå å lyve og fake en orgasme nesten hele tiden. Hvis en kvinne ikke kan oppleve en orgasme ofte, er det alltid bedre hvis hun kommuniserer og lar mannen få vite at hun ikke er helt fornøyd i sengen. Tross alt, hvorfor stryke hans ego og gi ham en benløftende, tåsklingende applaus for en ynkelig ytelse som varer et sekund eller to i løpet av fem minutter ?!

Det er alltid bedre å snakke med hverandre om det, men ikke nødvendigvis så snart du er ferdig med å ha sex, for det ville bare være vondt. Men dette er definitivt en god samtale for å snakke om et par timer etter kjønn eller neste natt under putespiss. [Les: 8 samtaler som er perfekte for pute snakker]

Men hvis en kvinne har minst en orgasme nesten hver gang, har hun sex med mannen hennes, og hun er bare ikke inn i den ene natten mens mannen hennes gjentatte ganger knytter henne baken med ereksjonen og griper hennes bryst og knuter den i håp om å vekke henne nok til å skyte seg inn, det er bare så mye hun kan gjøre for å ignorere ham og hans enøyne slange. Og kanskje, i en slik situasjon, er det lettere å bare falle det i stedet for å høre på ham, og be om det hele natten! [Les: Alt en fyr trenger å vite for å ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig]

22 vanlige grunner til at kvinner fever en orgasme

Faking en orgasme ofte er aldri bra, ikke for mannen, og definitivt ikke for kvinnen! Men hvis du lurer på, er det 22 grunner til at kvinnen din kunne fake hennes orgasme i stedet for å vente på den virkelige.

# 1 Den største grunnen. Det er en falsk synd orgasme. Du vekker ikke henne nok til å ta henne til klimaks, og hun er opptatt av å oppnå en orgasme. Men kvinnen din vil ikke skade dine følelser fordi hun bryr seg om deg, og finner det lettere å bare fake det og avslutte det.

# 2 Hun er ikke i humør. Du er kåt og slått på. Men hun er det ikke. Og hun har bare sex fordi du vil ha det. Hun ville sannsynligvis prøve å varme opp til skuespillet, men hvis hun ikke føler seg som det, kan hun bare fake det. [Les: Sneaky måter å lage en jente veldig kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne!]

# 3 Hun vet at hun ikke kommer til å orgasme. Dette er psykologisk, og hun vet sikkert at hun skal fake det selv før du trenger henne inn. Som en fyr har du kanskje opplevd noen få anledninger selv når du begynner å ha sex med jenta din, og nesten umiddelbart vet at du ikke kan vare gjennom kjønn. Og akkurat slik kan jenta kanskje vite at hun ikke kommer til å orgasme, og hun vil bare gjøre med det. [Les: 20 tips og ideer for å holde en ereksjon opp og vanskelig for lengre]

# 4 Hun er opptatt. Det er noe i hennes sinn, og hun er for distrahert til å nyte sex. Hun kan elske deg, men hennes opptatte sinn kan bare distrahere henne fra å ha en ekte orgasme.

# 5 Hun vet du prøver hardt. Hun føler seg dårlig om det, men av en eller annen grunn kan hun bare ikke orgasme. Og hun vil ikke skade dine følelser eller sette et slag på din selvtillit, så hun ligger til deg for å se deg smil stolt.

# 6 Du er kjedelig! Vel, la oss innse det, du kan være ganske kjedelig en natt.Og hvis hun blir sliten av frem og tilbake og gjør at hun gis med palmer, kan det bare være lettere å fake det uten å være for middel. [Les: 30 super sexy ideer for å krydre sexlivet ditt over natten]

# 7 Du venter på henne. Du er nesten i ferd med å eksplodere, og hun kan føle det. Du beveger deg inn og ut av henne et par ganger, og du holder pusten som du prøver å forhindre et tilfelle av tidlig utløsning, før du fortsetter igjen. Og kvinnen din, er kjæresten som hun er, kan bare falle den for å redde deg fra en plagsom spurt! [Les: 15 måter å forhindre prematur utløsning og varer mye lenger i sengen]

# 8 Hun er flau. Hun er ikke i stand til å orgasme av en eller annen grunn utover hennes kunnskap, og hun føler seg flau av det. Og hennes forlegenhet får henne til å føle seg verre og hindre henne i å nyte sexet. Det er så mye lettere å bare falle det fordi hun ikke vil at du skal tro det er hennes feil.

# 9 Angstproblemer. Hun er sint på deg, eller gir deg den stille behandlingen. Og du driller henne og forfører henne til å ha sex, hjelper ikke, fordi hun hater deg mer for det. Men hvis hun ikke ønsker å konfrontere problemet eller sitte opp med å snakke om det, kan hun finne det lettere å bare gjøre gjerningen i stedet. [Les: Hvordan snu hennes raseri inn i lidenskap og ha sint sminke sex med henne]

# 10 Hun er stresset ut. Din kvinne kunne ha hatt en lang og anstrengende dag, og så mye hun vil ha sex, kan hun bare være for trøtt til å nyte det. Og hvis hun ikke vil forstyrre deg eller få deg til å føle deg dårlig om prestasjonen din, kan hun bare falle den.

# 11 Hun har travelt. Du starter sex ut av det blå, og hun har bedre ting å gjøre. Kanskje, hun vil sove, se på favorittspillet eller gå ut og gjøre noe. Hva er den raskeste måten å pakke sex på? Ja, falsk det!

# 12 Trykket for å gjøre det fantastisk. Det er en spesiell dag og sex forventes bare å være fantastisk og tankene blåser! Det kan være jubileum eller bursdag, og hvis hun ikke føler seg bra den kvelden, kan hun bare late som å være helt slått på og vekket, bare for å gjøre sex mer minneverdig for deg. [Les: 15 tips for å tilfredsstille en jente i seng og gjøre sex spennende for henne]

# 13 Hun har hatt sin del av moro. En kvinne trenger ikke alltid å orgasme for å nyte sex. Noen ganger kan hun føle at hun har hatt sin del av moro og kanskje bare vil avslutte den uten å nå en orgasme.

# 14 Kjedsomhet. Hun kjeder seg med sitt sexliv, og de tingene du gjør, bare opphisser ikke henne lenger. Det er monotont og kjedelig, og i stedet for å konfrontere det, kan hun bare frata henne til det faktum at sex ikke er så spennende som det en gang var! [Les: 10 frie og morsomme sexspill for par å føle seg kåt igjen!]

# 15 Fyren tar for lang tid. Jenta din vil kanskje bare være ferdig fordi hun vil sove eller bli ferdig med det. Og hvis du prøver veldig hardt å presse sine myke flekker og gjøre henne orgasme, kan hun bare gi inn og falle en orgasme bare for å avslutte den og gå tilbake til å sove.

# 16 Ubehagelige stillinger. Så du har lest om en ny posisjon du vil prøve, eller du plutselig føler deg veldig kåt mens du ser på fjernsynet. Og du presser henne ned på en hard overflate, forstyrrer kroppen hennes og trenger henne inn. Hun kan prøve å nyte det, men hvis det er for ubehagelig å oppleve noen glede ut av det, kan hun bare avslutte den med en falsk orgasme. [Les: 15 skitne måter å ha det sexigste, raske kjøttet noensinne!]

# 17 Hennes sexdrev er nede. Hennes sexstasjon kan ha tatt en nøsiv på grunn av for mye alkohol i løpet av festen, eller noen få piller som hun har tatt nylig. Og i stedet for å få deg til å føle deg dårlig for ikke å gjøre henne orgasme, kan hun kanskje falle den og behage deg i stedet.

# 18 Det er den tiden av måneden. De fleste kvinner har varierende kjørebrett på forskjellige tider av måneden. Noen kvinner blir mer oppvokst når de eggløsning, mens noen andre kvinner føler seg friskest en dag eller to før sin periode. Og på bestemte tider av måneden kan de føle seg for milde til å oppleve en ekte, vill orgasme, uansett hvor hard en mann prøver. [Les: Den rene veiledningen til å ha lidenskapelig sex når jenta er på sin periode]

# 19 Hun har aldri hatt en orgasme! Vel, det er mange kvinner der ute som fortsatt ikke vet hva en orgasme er. De har hatt sex, og de har programmert sinnet til å klemme bekkenet før en mann ejakulerer. De vet bare ikke hvordan det er å orgasme, og de bryr seg ikke veldig godt om å fikse det fordi de er for vant til det!

# 20 Det er emosjonelt. Jenter er langt mer emosjonelle enn visuelle når det gjelder å oppleve seksuell nytelse og orgasmer. Kanskje, hun har nettopp ikke nådd det stadiet i forholdet hvor hun føler seg komfortabel nok til å oppleve en ekte, knelende orgasme i armene dine. [Les: Hvordan koble til en kvinne følelsesmessig og vær så snill med henne seksuelt]

# 21 Hun vil bare ha mer. Dette er ikke en fyrs skyld egentlig. Kanskje du bare deler en jente som er for krevende. Hun trenger mye forspill og mye sår sex før hun faktisk føler en orgasme. Og siden hun vet det, kan hun falle det en gang i mellom bare for å gjøre det enklere for deg.

# 22 Hva gjorde du ?! Gjorde du noe dumt i sengen som å stikke fingeren opp i rumpa hennes når du vet at hun hater det? Eller fortalte du henne at du vil ha sex med søsteren hennes mens hun ser mens skitten snakker med henne? Noen ganger kan en jente bare fake den og avslutte den på grunn av noe du sa eller gjorde i senga fordi hun bare ikke vil fortsette å ha sex lenger.

[Les: 13 utrolige sexhemmeligheter du definitivt trenger å vite!]

Årsakene til at kvinner feiler en orgasme, kan være mange, men de ville alle falle inn i disse 22 grunnene. Og så lenge dere begge kommuniserer godt, og den falske orgasmen er bare en gang i gang, er det ikke noe du trenger å være for bekymret for … ennå!

Populært emne