21 walisiske baby gutt navn for din lille baby

Innhold

Ønsker du å ære din walisiske familie eller bare vil ha noe mer ukonvensjonelt? Disse walisiske baby guttene er den perfekte blandingen av skjønnhet, originalitet og meningsfylthet. Sjekk ut våre favoritt walisiske navn og avslutt alle de babyen som heter argumenter for godt ...

 1. Aeddan- Den walisiske versjonen av kjønns nøytral Aidan, Aeddan betyr liten og brennende. Vi elsker denne variasjonen, og meningen passer til en liten gutt perfekt.
 2. Bowen- Etternavn som fornavn er en fin måte å hilse på dine walisiske røtter. Bowen er et keltisk etternavn og kan også fungere som en ode til den sene store David Bowie.
 3. Cadoc- Hvis du ser en fremtidig kriger i din lille gutt, er Cadoc perfekt, som det betyr kamp. Som et walisisk saint navn er det ikke bare unikt, men har også en bibelsk kant.
 4. Dawson- Takket være Dawson Creek, har Dawson hatt en meteorisk vekst i popularitet siden 1998. Den har ligget seg selv etter at showene har gått ned som et sterkt walisisk navn som betyr Davids sønn.
 5. Drystan- Den walisiske variasjonen av Tristram, og navnet på en rådgiver til King Arthur, kan vi se Drystan vokse i popularitet med oppstarten av Triston og Kirsten.
 6. Evans- Et annet kult etternavn slått fornavn, Evans betyr at Herren er nådig. Ta av 's' hvis du vil at den skal høres mer konvensjonell, selv om vi elsker denne walisiske variasjonen.
 7. Floyd- Det kan ha en aldrende betydning på gråhåret, men dette navnet er en og babyen vil elske takket være den legendariske bokser Floyd Mayweather. Det kan også være en ode til Pink Floyd for musikalske foreldre.
 8. Gareth- Gareth betyr beskjedent, betyr mild og var navnet på den modige ridderen i King Arthurs domstol. Et populært walisisk navn, det minner oss fortsatt om popstjernen Gareth Gates.
 9. Idris- Vi er besatt av dette fantastiske navnet, som betyr Herre. Det var nesten ukjent før den store Idris Elba ble en nasjonal skatt.
 10. Jevon- En uvanlig walisisk variasjon på Evan, Jevon er ikke bare unik, men har også en berørende betydning: Guds gave. Det kan staves Jevan eller, for den super ukonvensjonelle, Yevan.
 11. Lloyd- En mer moderne ekvivalent av walisisk opprinnelige Llywd (uttalt 'lhoo-eed'), Lloyd er et flott etternavn for å bruke som fornavn. Det er mer vanlig i Amerika, så er klar og venter på britiske foreldre å gjenopplive den.
 12. Marvin- Vi er besatt av dette søte gammeldags navnet. Du kan omfavne din walisisk-ness eller bruke den som en ode til den legendariske Marvin Gaye, ditt valg!
 13. Parry- En variasjon på Harry, som selv betyr sønn av Harry, Parry er et vanlig walisisk navn.
 14. Ellis- Et annet populært walisisk navn, Ellis er et flott kjønneutralt valg som betyr velvillig. Det har stort kallenavnspotensial med El og Ellie
 15. Tarian- Dette unike walisiske babynavnet er kjønnsnutralt, brukes ofte til jenter i Wales. Men vi tror det gjør et flott guttens navn med en suiting betydning av skjold.
 16. Trystan- En walisisk variasjon på Tristan, som er opprinnelig Celtic, Trystan er et mer unikt alternativ. Du kan sette deg opp for en støyende noen år, men som Trystan betyr støy.
 17. Yale- Dette uvanlige navnet har også en ukonvensjonell betydning av fruktbar opplandet. Det kan også være et godt tegn hvis du vil ha et super akademisk barn som det også heter et Ivy League-universitet i USA.
 18. Rhys- En annen populær walisisk baby gutt navn, Rhys betyr ardor (stor entusiasme) og er et flott mer konvensjonelt valg. Økende i popularitet på grunn av skuespilleren Rhys Ifans, og som navnet Jonathon Rhys Meyers, er det et sjarmerende, tradisjonelt valg.
 19. Owen- Dette flotte, tradisjonelle keltiske navnet betyr ung kriger og har opprettholdt sin plass øverst på baby navn diagrammer i flere tiår. Navnet på St. Owen, en benediktinsk munk, har også religiøs betydning for mange foreldre.
 20. Glyn- En stor variasjon på Glenn, Glynn er et bedårende walisisk baby gutt navn. Det er ekstremt populært i Wales, og vi elsker hvor tradisjonelt det er.
 21. Merlin- Et annet bedårende babynavn, Merlin er navnet på en berømt femhundretalls trollmann med et tv-show med samme navn. Betydning sjø-festning, er det også kjønnsnøytralt.
 22. Bryn- Vi er besatt av dette super søte walisiske baby guttnavnet. Betydning hill, det er et flott tradisjonelt navn.

Hvis ingen av disse har gjort det til babyens navneliste, kan du prøve vår babynavngenerator for å finne mange flere forslag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar