21 tradisjonelle baby gutter navn som fortsatt er populære i dag

Når du leter etter et navn til baby gutten din, må du være sikker på at du skal elske den for alltid. Enten du vil ha noe kongelig og kongelig, eller noe mer poetisk og søt, sjansene er at du spiller det trygt med et av disse tradisjonelle navnene som har stått tidstesten.

 1. John - Betydning 'Gud er nådig', John var en av de mest populære guttene i over 400 år. Selv om det i dag ikke er så populært som kallenavn Jack, er det fortsatt et klassisk valg.
 2. William - Et annet klassisk gutt navn som har vært fasjonable i hundrevis av år, takket være prins William, det har nå kongelige konnotasjoner. Betydningen "resolutt beskyttelse", kallenavn Will og Billy er også ganske populære.
 3. George - Kongens navn for en utrolig 116 år, George har blitt satt tilbake på kartet etter fødselen av landets søte krok-dragen Prince. Tradisjonelt betyr "bonde", andre berømte Georges 'romanforfatter George Orwell og den forventede far selv, George Clooney.
 4. Oppriktig - Et populært navn på 1800-tallet, er Frank sagt å være en ny hipster-favoritt. Betyr "fri mann", vi elsker den klassiske følelsen til dette søte navnet.
 5. Henry - Et annet kongelig navn, femte inline til tronen. Prince Henry (som går av Harry) har bidratt til å holde begge navnene i de populære lister. Henry er et populært kjendisnavn, Julia Roberts, Heidi Klum og Colin Farrell, som alle har liten Henrys!
 6. Robert - Det mest populære navnet for hele det 20. århundre, har vi sett Robert-tilbakegang de siste årene. Betydningen "lyse berømmelse", søte kallenavn inkluderer Rob, Robbie og Bobby.
 7. Edward - Gjort populært av Twilight Edward Cullen og pop superstjerne Ed Sheeran, Edward er en klassiker. Betydning "velstående verge", forhåpentligvis vil din lille leve opp til hans navn! Søte kallenavn inkluderer Ted, Ned og Eddie.
 8. Walter - Selv om Breaking Bad karakter Walter White er kanskje ikke noen til å nevne barnet ditt, det kan forklare navnene høyest rangerte siden nittitallet. Betydning "hærens hersker", det kan adorably forkortes til Walt.
 9. Arthur - Betydning "bjørn", dette tradisjonelle navnet har blitt restaurert de siste årene. Et populært valg for fans av Arthur Miller, eller den fantastiske filmen Arthur Christmas.
 10. Albert - Et tradisjonelt navn som betyr "edelt" og "lyst", dette uvanlige, men klassiske valget har gjort et comeback de siste årene. Selv om Albert ikke er din kopp te, elsker vi absolutt det søte kallenavnet Bertie.
 11. Harry - Om det var Harry Potter eller Harry Styles som har satt dette tradisjonelle navnet tilbake på kartet, har det vært et av de mest populære navnene de siste årene.
 12. Louis - Et klassisk navn som har gjort et comeback, Louis betyr "kjent kriger".
 13. Samuel - Et bibelsk navn som har eksistert i århundrer, betyr Samuel "fortalt av Gud". I tillegg er kallenavnet Sam også nå et populært navn for jenter og gutter.
 14. David - Betydning "elskede", David er et klassisk, bibelsk navn. Et tidløst valg for den lille, i Bibelen, var David Israels andre konge som tok ned den gigantiske Goliat med sin slangeskudd. Selvfølgelig kan vi også takke hr. Beckham for å holde dette navnet på de populære lister.
 15. Maxwell - Betydning "flott strøm", Maxwell er et klassisk, men søt valg for babyens gutt, ofte forkortet til Max.
 16. Oscar - Han er kanskje ikke den eneste Oscar i klassen hans, men du vil aldri falle ut av kjærlighet med dette søte, tradisjonelle navnet. Betydningen 'hjortelsker' og 'mesterkriger', enten han fortsetter å bli en verdenskjent mote designer (Oscar de la Renta) eller en forfatter (Oscar Wilde), er han sikker på at han vil leve opp til sitt store navn .
 17. Sebastian - Helt av Den lille havfrue, dette gamle navnet har mye historie. Betydning "person fra den gamle byen Sebasta", blir Sebastian ofte forkortet til det mye mer tilbakekalte kallenavnet, Seb.
 18. jaspis - Betydning 'skatter av skatt', Jasper er et annet tradisjonelt navn gjenopplivet av den populære Skumring trilogien.
 19. Tobias - Dette tradisjonelle navnet ser ut til å bli mer populært. Betydningen 'Gud er god', den forkortede versjonen, er Toby nå et navn i seg selv.
 20. James - Til tross for sin stigende popularitet som jentes navn de siste årene, er James, som betyr "supplanter", et fortsatt populært guttens navn. Selv om han kanskje ikke er den eneste James på lekeplassen, er søte kallenavn Jimmy, Jamie og Jimbo.
 21. Oliver - Ofte forkortet til Ollie eller Oli, Oliver, som betyr "oliventre", er fortsatt like populært i dag som det var i middelalderen.

Les neste: Topp 50 baby gutt navn for 2018

Les neste: Prøv vår baby navn generator

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar