21 ting en mann burde aldri si til sin kvinne

Det er mange ting en mann kan si til en kvinne. Men så er det disse 21 tingene som en fyr aldri burde si, med mindre han ber om problemer!

Vi skjønner i hvert forhold at det vil være beinhode øyeblikk nå og da.

Og dessverre vil de fleste av disse øyeblikkene gjøre deg som mann i forholdet.

Mens en sporadisk sving i tungen ikke er helt uunngåelig, bør du som en fyr likevel unngå å si noe som kan utløse et kaste av en panne eller en spiss hæl mot pannen.

21 ting en mann aldri burde si til sin kvinne

I noen tilfeller kan du sitte fast mellom en stein og et vanskelig sted, og si noe i en situasjon som du ikke kan kontrollere.

Men disse neste 21 setningene er imidlertid ting som er 100% helt i din kontroll, så vær oppmerksom og ta notater.

Du kan takke oss senere nedover veien når du har nippet et mulig argument som venter på å skje rett i knoppen ved å huske hva du leser her i dag.

# 1 "Er du ferdig med å bli klar ennå?"

Kvinner tar på seg klær veldig alvorlig. Med mindre du vil høre konstant nagging for resten av kvelden, bare godta at hun gjør seg klar, tar en stund.

Finn noe å gjøre med tiden din, som kan avsluttes i det øyeblikket hun er ferdig, fordi himmelen forbyder, du spiller et videospill eller noe, og det øyeblikk hun er ferdig, dere må gå. Selv om du bare ventet 30 minutter på henne, vil hun ikke vente 5 minutter for å lagre spillet ditt. Det er bare hvordan disse tingene virker dessverre. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 2 "Er det den tiden av måneden igjen?"

Et annet uttrykk som sender deg rett til hundhuset for resten av uken! Mens det er mer delikate måter å prøve å si dette, anbefaler vi at du unngår denne samtalestarteren helt. Hvis du tror at du kan navigere den krigszonen alene, kan du prøve å bare si at vi ikke advarte deg når alt kommer opp i ansiktet ditt!

# 3 â € œDu er et splittende bilde av din mor! Â €

Beste tilfelle er kjæresten din mor er varm og nå synes kjæresten din at du vil sove med moren hennes. Verste tilfelle, din signifikante andre forakter helt kvinnen og hater absolutt bestemte fysiske egenskaper hennes mor har også. Det er en tapte situasjon for alle, enten.

# 4 â € œYouâ € ™ re virkelig kommer til å spise det?  € œ

Forhåpentligvis snakker du om en eksotisk tallerken til middag, men de mange måtene denne setningen kan feilfortolkes av partneren din, er bare ikke verdt bryet. Fjern det fra ordforrådet din umiddelbart. Lignende linjer for å unngå? â € œYouâ € ™ re virkelig kommer til å ha det? â € œYouâ € ™ re virkelig kommer til å gjøre det? â € Â osv.

# 5 â € œMy ex gjør den beste eplepai noensinne! Â € Â

La oss bare nevne at når som helst du tar opp din eks, selv når det er å si noe dårlig om dem, kommer du sannsynligvis til å ende opp med varmt vann. Kast et kompliment om din eks, og forvent å sove på sofaen i minst et par netter * for en annen dum grunn, selvfølgelig! * [Les: Den riktige måten å snakke om en tidligere og tidligere relasjoner]

# 6 "Er du gravid?"

Først av, ville vi håpe ingen ville være dum nok til å blurt dette ut, om din signifikante andre har å gjøre med hormonsvingninger, fikk litt vekt, eller har bare en dårlig dag. Med mindre du planlegger en graviditet, anbefaler vi aldri å nevne disse tre ordene sammen, med mindre det først blir gjort oppmerksom på deg.

# 7 "Er det det du har på deg?"

Selvtillit såret? Kryss av. Tillitskudd? Kryss av. Natt muligens ødelagt? Kryss av. Trenger vi å fortsette? Jeg tror ikke.

# 8 "Ja, den kjole gjør at du ser litt ut på den svingete siden."

Til kvinner, hvis du skal kalle dem svingete, kan du også fortelle dem at de ser ut som en Hummer som prøver å passe inn i en kompakt parkeringsplass. Kompliment hvordan kjolen viser seg spesifikke egenskaper i kroppen sin, men hold deg borte fra "curvy" eller "fat" ordene når du gjør det.

# 9 â € œYou should just relax! Â €

Enten du vet det eller ikke, har du bare satt opp en tikkende bombe som venter på å eksplodere med det enkle fire ordsettet. Aldri noensinne, og vi mener aldri, fortell kjæresten din eller kone å slappe av. Du kan ikke betale for det umiddelbart, men uten tvil, vil hun gjøre deg beklage, at du noen gang mumlet disse ordene.

# 10 â € œJeg vet ikke hvorfor du blir alle emosjonelle. Â € Â

Du vil ikke komme inn i et argument der du bestemmer deg for at det er en god tid å snakke om â € œfeelingsâ € Â. Kvinner ser ikke følelser på samme måte som menn.

Og hvis du bestemmer deg for å ta stilling til hvordan hun ser på følelsene sine, forberede deg på å gjøre ingenting for de neste 45 minuttene, men mer argumenterer og sannsynligvis ser mye mer tårer flyt. [Les: Kraften til ord og hvordan det kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt]

# 11 â € œHuset blir rotete, tror du ikke?  € œ

Har du noen gang hatt et objekt som kan gjøre noen alvorlige skader kastet på deg så hardt som mulig? Nei? Still spørsmål og opplev det førstehånds.

# 12 â € œHurry up! Â € Â

Din bedre halvdel er ikke en hund eller en rasehest, hun er ikke noe du barker ordre til.Enten du sier at hun skal skynde seg når du kjører, eller hvis du var gal nok til å nevne dette når hun spiser middag, forvent en dødsstare sendt i din retning, muligens klumpet sammen med utforskninger som mumlet i din generelle retning.

# 13 â € œYou vil komme over det! Â € Â

Ikke fortell vennen din, hva hun vil og vil ikke komme over. Absolutt ikke gjør det virke som det hun er lei seg for, er ikke viktig, og du kan ikke tro at hun er sur på det i utgangspunktet. Det er en surefire måte å ha all den sinne og følelser som løper gjennom kroppen sin for å være rettet mot deg i overskuelig fremtid.

# 14 â € œJeg bryter med deg.â € Â

Gitt, hvis du virkelig planlegger å bryte med henne, er dette bedre enn å skille henne en tekst for å kunngjøre din beslutning. Men hvis dette er en vits bare for å se hennes reaksjon, vil jeg anbefale å flytte alle objekter fra rommet hun kanskje kan bruke som våpen først. [Les: 50 søte annonser sexy gutter ting menn gjør at kvinner elsker!]

# 15 â € œDu er så lat.â € Â

Hvis du har ballene til å si dette til en kvinne du bryr deg om, må du enten være alene for resten av livet, eller virkelig nyte lyden av en kvinnes stemme som skriker på toppen av lungene på deg .

# 16 â € œMå du burde gå til gym.â € Â

Du forteller dette til en fyr, han sannsynligvis later som å være sint eller bare flat ut, er enig med deg. Fortell dette til en kvinne, og du avgir en kjedereaksjon som ville få neutronbomben til å kaste en litert brannknuser inn i Stillehavet.

# 17 "Det er opp til deg."

Kvinner som menn som er selvsikker og tar avgjørelser. Mens det er greit å kaste det ut der en gang når du velger et sted å spise, eller når du hjelper henne med å bestemme hvilke sko som skal ha på kvelden den kvelden, liker kvinner ikke å være med en mann som aldri tar beslutninger. [Les: 25 ting som gjør en mann veldig attraktiv for alle kvinner]

# 18 â € œJa, hun er sexy! Â € Â

Jeg vet at kjæresten din eller kone vil lede deg ned denne veien minst en gang i forholdet ditt. Hun kan til og med kommentere først om hvordan «sexy» er denne andre kvinnen. Ikke fall for det, og endre motivet umiddelbart. Du kan ikke komme ut av den diskusjonen på toppen.

# 19 Å si "Jeg elsker deg" under en kamp

Å kaste ut de tre spesielle ordene vil ikke redde deg i en kamp. Faktisk vil du sannsynligvis bare kaste mer brensel på brannen. Lagre I-Love-You-linjene for en anledning når det faktisk blir hørt, ikke når det faller på døve ører.

# 20 â € œHva kommer du ikke med slike ting for meg? Â € Â

Sammenlign aldri kvinnen din med en annen kvinne i et negativt lys. Ingenting bra kan komme fra det, og hvem vet når hun kan få det opp igjen. Kanskje kan du komme inn i en kamp der, eller kanskje seks måneder nedover veien, kan hun nevne denne kommentaren i et argument. Bare ikke gi henne ammunisjonen hun trenger, jeg er sikker på at hun har mer enn nok uten denne lille perlen.

# 21 Sier ingenting i det hele tatt.

Dette er kvinnen du elsker. Kvinnen du vil tilbringe resten av livet med, og mens alle disse tingene ovenfor er universelt aksepterte beinholdige ting å si til partneren din, ville det være en enda større travesty for å si ingenting i det hele tatt.

Hvis du aldri forteller henne dine følelser i en kamp, ​​aldri si alt du elsker om henne og be om unnskyldning for dine feil, så risikerer du mer enn å høres ut som en idiot ved å si en av tingene som er nevnt ovenfor. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

Du risikerer å ende opp alene fordi du aldri engang tok sjansen til å si hva som var i tankene dine. Uansett hva som skjer i forholdet ditt, la aldri det ende fordi du ikke sa noe for å hindre henne i å forlate. Å si noe dumt kan bli tilgitt, men sier ingenting i det hele tatt? Det er noe du kan angre på resten av livet.

[Les: 13 irriterende trekk om gutter som jenter hater, og enkle måter å unngå å gjøre dem]

Så før du går blurting noe dumt ut og lurer på hva du sa eller hvor du gikk galt, hold disse 21 tingene en mann aldri burde si til sin kvinne i tankene. Det vil gjøre livet enklere for deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar