21 av de mest populære spanske baby jentene navnene

Innhold

Enten du omfavner din arv, eller navngi din mini meg etter stedet hvor du er din signifikante andre, ble forelsket, er du bundet til å elske et av disse søte spanske babyjenta navnene.

 1. Sofia - Betydning visdom, i mange år har Sofia blitt brukt som kongelig navn i Spania. En annen populær stavemåte er Sophia.
 2. Isabella - Et navn som har blitt lagt tilbake på de populære lister av blockbuster trilogien Twlight, betyr dette søte navnet "lovet til Gud". Den spanske versjonen av Elizabeth, du vil også elske kallenavnet Bella.
 3. Valentina - Betydning "styrke og helse", vi elsker ballerina-esque følelsen til dette vakre navnet.
 4. Adelina - Hvis det søte vintage kallenavnet Addie ikke får deg til å bli forelsket i dette navnet, er det meningen "edel vilje". Den spanske varianten av Adeline, dette vakre navnet, stiger i popularitet.
 5. Emeralda - Den spanske versjonen av navnet Emerald, som betyr "grønn", er dette det perfekte, uvanlige navnet på babyens jente. I den gamle mytologien skulle smaragdsmykken åpne hjertet for visdom og kjærlighet.
 6. Camila - Uttalte ka-MEE-la, dette spanske navnet betyr "ung seremoniell attendent".
 7. Lucia - Kanskje et av de mest populære navnene på denne listen, Lucia, som betyr "lys", er latinsk staving av Lucy. I tillegg er dette for tiden det mest populære jentene i Spania.
 8. Dominica - Betydning som tilhører Herren, dette er den kvinnelige versjonen av Dominic. Vi elsker den friske og energiske følelsen til dette navnet.
 9. Elisa - Den spanske diminutiv av det populære engelske navnet Elizabeth, som betyr "lovet til Gud".
 10. Tia - Dette søte navnet, som betyr "tante", er det perfekte valget hvis du ønsker å nevne din nye ankomst etter den favorittfamilien.
 11. Rosa - Et populært blomstert spansk navn, som betyr "rose". En vi har lett vedtatt her i Storbritannia, er Rosa nå mer populær enn engelsk tilsvarende, Rose.
 12. Mia - Et navn som betyr "mine", dette søte navnet har vokst i popularitet takket være skuespillerinnen Mia Farrow.
 13. Emilia - Den feminine variasjonen av Emil, dette vakre kvinnelige navnet, som betyr "rival", vokser i popularitet, kanskje takket være The Princess Diaries.
 14. Natalia - Betydning 'Herrens bursdag', dette er ofte et populært navn for baby jenter født rundt julen.
 15. Olivia - Et Shakespeare-navn, som betyr "oliventre", hun er kanskje ikke den eneste Olivia på lekeplassen, men du vil aldri falle ut av kjærlighet med dette vakre navnet.
 16. Alma - Vi elsker dette søte navnet, som betyr "pleie sjel".
 17. Isla - Betydning "øy", dette navnet har sett en retur i popularitet i Storbritannia, kanskje takket være den vakre Isla Fisher.
 18. Maria - En av de mest populære navnene i spansktalende land over hele verden, denne latinske variasjonen av Mary betyr "ønsket-for-barn" - det perfekte navnet til ditt dyrebare bunt.
 19. Gabriela - Et sterkt, vakkert navn, som betyr "Gud er min styrke", den spanske stavemåten (med en l) er langt mer unik.
 20. Sara - En variant av det tradisjonelle navnet 'Sarah', denne eksotiske stavemåten er langt mer uvanlig. Vi elsker betydningen av dette navnet - 'prinsesse'.
 21. Florencia - Den spanske varianten av navnet Firenze, som betyr "blomstrende", vi elsker den friske, eksotiske følelsen til dette søte navnet.

Hvis ingen av disse gjør det til toppen av listen, hvorfor ikke prøv vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar