21 spanske baby gutt navn du er bundet til å elske

Innhold

Enten du omfavner din arv, eller prøver å finne et navn som får ham til å skille seg ut på lekeplassen, er disse søte spanske baby guttene definitivt verdt å vurdere.

 1. Alfonso - Betydning 'edel', Alfonso var et kongelig navn i Spania så langt tilbake som det 7. århundre. Det er ganske sjelden her i Storbritannia, så han vil nesten definitivt være den eneste Alfonso i sin klasse!
 2. Leonardo - Vi elsker at dette søte navnet betyr "modig løve". Den spanske varianten av Leonard, om han vil være en stor artist (Leonardo da Vinci) eller en Oscar-vinnende skuespiller Leonardo DiCaprio, er han sikker på at han vil leve opp til sitt store navn.
 3. Diego - Betydning 'supplanter', dette er den spanske versjonen av det populære britiske navnet James.
 4. Santiago - Et spansk stednavn og beskyttelseshelgen til Spania, dette navnet er super populært i utlandet. Betydning 'Saint James'.
 5. Matheo - Betydning av Guds gave, dette er den spanske varianten av Matthew. Skuespilleren Colin Firth vokser i popularitet i Storbritannia, og heter sønn Matteo, som er den italienske formen av navnet.
 6. Antonio - Et annet navn med en bedårende mening - 'uvurderlig en', Antonio er et populært navn blant Shakespeare-fans. Den spanske varianten av Antony, søte kallenavn, inkluderer Tonio.
 7. Sebastián - Populært i Spania, betyr dette latinske navnet "ærverdig". Vi liker spesielt det søte kallenavnet Seb.
 8. Felipe - Et kongelig spansk navn som gjør et søtt og eksotisk alternativ til den mer tradisjonelt engelske Philip.
 9. Andrés - Betydningen 'mannlig og modig', dette spanske navnet er en variant av den engelske Andrew. Vi er sikker på at din lille kriger vil leve opp til hans navn.
 10. Arrio - Ikke la betydningen av dette søte navnet sette deg av, noe som betyr "warlike", vi elsker dette uvanlige valget.
 11. Cruz - Et navn som nå ble populært av Victoria og David Beckham, som heter deres tredje sønn Cruz, født i Madrid i 2005. Andre foreldre elsker de kristne foreningene til navnet, noe som betyr "krysset" på spansk.
 12. Demetrio - Et navn som betyr "jordeliv", du vil ha en liten miljøvern i ditt midte!
 13. Fito - Et spansk navn som betyr "edel ulv", Fito sies å være sterk, mannlig og selvsikker.
 14. Javier - En populær spansk variant av Xavier, som betyr "lyst".
 15. Pasqual - Den spanske stavemåten til dette populære navnet, som betyr 'påske', er dette det perfekte valget for vårenes guttunge!
 16. Rico - Betydningen "dominerende hersker", dette er den spanske diminutiven av Ricardo. Han kan være den eneste Rico på lekeplassen, men vi er sikker på at du alltid vil elske hans uvanlige navn.
 17. Rafael - Et populært latino navn, Rafael, som betyr "Gud har helbredet" har vært populært i årevis.
 18. Octavio - Fortsatt et av de mest populære navnene i Spania, dette var på en gang et navn som ble brukt til det åttende barnet i en familie!
 19. Marco - Den spanske og italienske versjonen av Mark, dette klassiske navnet betyr faktisk "warlike". Berømte Marco inkluderer verdensberømte kokk, Marco Pierre White og selvfølgelig Marco Polo.
 20. Lorenzo - Et annet navn som er populært i både Spania og Italia, dette er også et populært Shakespeare-navn. Renzo og Enzo er to søte kallenavn å vurdere.
 21. Hugo - Betydning "intellekt", dette er den latinske versjonen av Hugh. Navnet Ron og Hermione gir sin sønn i finalen Harry Potter roman, Hugo er et av de mest populære spanske navnene på denne listen.

Hvis ingen av disse passer regningen, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar