21 skotske baby gutt navn for din lille bairn

Innhold

Å velge et navn til baby gutt kan være så enkelt som å navngi dem etter foreldrene dine, men for mange er det en lang vanskelig reise for å finne et navn som høres utrolig ut, har en berørende mening og passer både deg og din partner.

Embracing dine røtter er en fin måte å koble til med et meningsfylt navn, pluss skotske navn også høres superkult - han kan være den eneste Fergus på lekeplassen, men vil takke deg når han vokser opp! Ta en titt på vår fantastiske liste over skotske baby gutt navn, og du er sikker på å finne en til å glede hele familien ...

 1. Ailbert- Den skotske varianten på Albert, Ailbert betyr edel og lys. Det fortsetter å forbli en gammel klassiker, med flere kjente figurer som heter Albert enn vi kunne telle!
 2. Baird- Dette skotske yrkessnavnet er den angliciserte formen av Bard, som betyr poet, så det er flott hvis du ønsker å heve litt ordsmed. Et vanlig etternavn i Skottland, det er et unikt og poetisk valg.
 3. Carson- Carson er et kjønns nøytralt navn populært takket være amerikansk tv-vert Carson Daly, som betyr sønn av marsh-dwellers.
 4. Caelan- En skotsk variasjon på Nicholas, Caelan har en flott mening: folk i seier. Dette kule navnet er fortsatt unikt nok til å være ukonvensjonelt, men vi ser at populariteten vokser i fremtiden.
 5. Dalziel- Et av de mer uvanlige navnene på denne listen, har faktisk Dalziel autentiske røtter. Uttalt 'di-yell' det kan gå barnet ditt til et liv for å rette mennesker, men vi elsker hvor unikt det er.
 6. Alick- Den skotske versjonen av Alex, Alick er et flott navn hvis du ser en fremtidig humanitær i din lille gutt - navnet betyr å forsvare menn.
 7. Euan- Dette gaelske navnet er den angliciserte formen av Eoghann, men er vanlig nok til nå å bli uttalt riktig. Gjort populært av skuespilleren Ewan MacGregor, det er et klassisk navn som fortsetter å opprettholde sin appell.
 8. Fergus Både en skotsk og irsk favoritt, Fergus betyr mann med kraft og betegner mot. Vi elsker de søte kallenavnene til Fergie og Gus.
 9. Brody- Til tross for den noe negative betydningen av grøft, er Brody et vanlig navn i Amerika. Stadig populær på grunn av realityster Brody Jenner, vi elsker også den alternative stavemåten til Brodie.
 10. Kendrick- Dette kule navnet er satt for en vekkelse med oppgangen til rapperen Kendrick Lamar. Ikke bare høres det bra ut, det betyr også mester - det er ingen måte babyens gutt ikke vil elske dette navnet.
 11. Stipend- Du kan bare være i stand til å foto Grant Mitchell med dette navnet, men som Captain America's middle name er gutten din helt sikker på å takke deg for denne. Det betyr stort, og er et populært valg i USA.
 12. Hamish- Den skotske versjonen av James, Hamish ble populær i det 19. århundre. Det er fortsatt et solidt babynavn valg kanskje på grunn av sin betydning av supplanter, som er å ta makt fra noen.
 13. Irvin- Vi elsker dette søte skotske guttens navn! Betydende kjekk, det er veldig tradisjonelt og har bleknet i uklarhet i moderne tider. Gå ned den ukonvensjonelle ruten og gjenopplive dette store navnet.
 14. Breck- Betydningen er freckled, og Breck er et vanlig Gaelic etternavn og så et originalt valg for ukonvensjonelle foreldre. Det føles litt jock-lignende, og det er perfekt hvis du vil lage en idrettsutøver av baby gutten din.
 15. Jock- Hvorfor ikke helt forplikte seg til et sporty navn og velg Jock? Den skotske ekvivalenten til Jack, din sønn er bestemt for et atletisk liv med dette navnet.
 16. Knox- Vi er besatt av dette superkule navnet. Et gammelt skotsk etternavn som ble gjenopplivet av Brad Pitt og Angelina Jolie, Knox har sterke skotske røtter som etternavn for presten som førte til reformasjonen i Skottland.
 17. Lachlan- Uttalt 'lock-lin', Lachlan er enormt populært som et tradisjonelt skotsk navn. Det ble opprinnelig brukt til å beskrive vikinginnvandrerne i Skottland.
 18. Mack- Et annet kjølig klingende navn, Mack er et godt valg borte fra den konvensjonelle Max eller Jack. Perfekt for komedie-elskere, var Mack Sennet en legende i slapstick-komedie.
 19. Niven- Et uvanlig valg, Niven er et annet skotsk etternavn som venter på sin sjanse til å skinne som et fornavn. Ikke bare er det søtt, det betyr også lite saint!
 20. Ronson- Dette moderne skotske navnet er et flott unikt valg. Kanskje stigende på grunn av DJ Samantha Ronson, det er et fantastisk, originalt alternativ kanskje for musikalske foreldre.
 21. Thane- Kjent for det meste for sin tilknytning til Shakespeare's Macbeth, er Thane et annet unikt alternativ som beveger seg vekk fra Zane og Wayne.

Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar