21 russiske baby gutter heter for din lille malysh

Innhold

Ønsker et tradisjonelt russisk navn, men vet ikke hvor du skal begynne? Vi er her for å hjelpe. Enten du vil hilse på en gammel russisk slektning, eller bare ha et mer unikt navn for baby gutten din, har du kommet til rett sted. Sjekk ut våre 21 russiske baby gutt navn, du er bundet til å bli forelsket i en av disse ...

 1. Akim- Den russiske form av hebraisk navn Jehoiakim, Akim har bibelsk mening: Gud vil etablere. Vi elsker dette sterke klingende navnet.
 2. Viktor- Betydning erobrer, Viktor er et populært russisk navn. Du kan kanskje huske det som navnet på Vikor Krum i Harry Potter eller som navnet på high fashion-merkevaren Viktor og Rolf.
 3. Tima- En bedårende versjon av Timothy, Tima har religiøse konnotasjoner, som betyr å hedre Gud. Vi elsker hvor søt det høres ut.
 4. Damien- Med dette populære baby guttnavnet vil sønnen din bli med en hel rekke kjente Damiens. For musikalske foreldre kan de kanskje notere Damien Rice som en inspirasjon.
 5. Dimitri- En slavisk variasjon av den greske gud av fruktbarhet og oppdrett, Dimitri er et fantastisk eksotisk lydende valg for enhver baby gutt.
 6. Eriks- En variasjon på Eric, Eriks lyder ikke bare unikt og moderne, det har også en signifikant betydning: evig linjal,
 7. Alek- Den russiske varianten Alex, som betyr å forsvare menn, er et av de mest populære kjønnsnutrale navnene. Hvis du vil ha et mer tradisjonelt lydende navn, vennligst besøk Aleksandr.
 8. Ivan- Et enormt populært navn i Russland, Ivan har vært navnet på mange russiske ledere, inkludert Ivan the Great, men også Ivan the Terrible. Et tradisjonelt russisk baby gutt navn, dette er et konvensjonelt valg å omfavne din arv.
 9. Jeremie- Som med mange av disse navnene, er dette den russiske versjonen av en hebraisk klassiker, Jeremiah. Betydning utnevnt av Gud, Jeremie har et valg av stavemåter, inkludert Jeramie og Jeramy.
 10. Armen- En russisk variant på Armand, som betyr soldat, er Armen ekstremt populær i Armenia. Det er sjelden brukt i Storbritannia, og det gjør et flott unikt valg.
 11. Ilias- Den russiske varianten på Elia, et hebraisk navn, er Ilias en adorably moderne. For et mer konvensjonelt kallenavn, kan du gå med Lee.
 12. Karlin- Vi elsker denne kule variasjonen på Carl. Det er kjønnsnøytral og kan være en moderne ode til revolusjonerende Karl Marx for flere filosofiske foreldre.
 13. Leonid- Et annet tradisjonelt russisk navn, Leonid var fornavnet til russisk president Brezhnev. Det betyr løve, det var også navnet på forestillingen Leonid the Magnificent.
 14. Nikolai- Denne sterke, eksotiske versjonen av Nicholas er et populært valg i Russland. Din sønn vil bli med en rekke imponerende russiske malere, så du kan gi ham litt kunstnerisk stil hvis du velger dette kule navnet.
 15. Rolan- Vi elsker denne variasjonen på gammeldags Roland. Selv om sønnen din kan være bestemt til et berømmelsesliv med dette navnet, som det betyr kjent over hele landet.
 16. Ludis- Dette er den russiske versjonen av Louis som betyr kjente kriger. Vi elsker hvor ukonvensjonelle det er, det er sikkert å få litt oppmerksomhet fra familie og venner!
 17. Sergei- Dette tradisjonelle russiske navnet ble populært takket være Saint Sergei, kjent for å være snill og mild. Vi tror det ville høres søt på en baby, men likevel sterk når gutten din er voksen opp.
 18. vaskulære Dette kule, korte navnet er faktisk diminutive av Basil som betyr kongelig. Du kan kanskje gjenkjenne det som Vas J Morgan navn, celebrity blogger og cast medlem av The Only Way Is Essex.
 19. Yuri- Et populært russisk navn, Yuri er navnet på mange en russisk forsker og brukes ofte i anime og manga.
 20. Vladimir- Dette slaviske navnet er enormt populært i Russland, kanskje på grunn av den merkbare betydningen av den berømte prinsen. Et godt alternativ for alle sports fans, som det er navnet på legendariske bokser Vladimir Klitschko.
 21. Zavid- Mens denne russiske baby guttens navn er gammeldags, elsker vi hvor uvanlig og kul det er. Primed for comeback, er det et godt valg for foreldre som ønsker å lede avgiften på å bringe tilbake dette unike navnet.

Du vet alltid når du har funnet 'den', og dette gjelder også for babyens navn! Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar