21 stykker livsråd fra menn

Innholdsfortegnelse:

21 stykker livsråd fra menn - øVELSER 2023
21 stykker livsråd fra menn - øVELSER 2023
Anonim

Gode råd er som brystvorter: alle har minst to og noen har tre - eller så tenkte jeg, men når det kom til å tenke på de gode rådene som hadde tjent meg godt gjennom årene, kunne jeg bare huske en knockout perle. Det var en jeg ble fortalt da jeg var 15 og fortsatt holder seg til denne dagen: "Gå alltid til frisør med det verste håret." Ideen er at de alle kutter hverandre, så han blir den talentfulle i butikken. Det virker i den generelle forstand at håret mitt aldri har vært katastrofalt.

Da jeg ikke kom til noe annet, spurte jeg faren min for det beste råd han noen gang hadde mottatt, og han sa at bestefaren min hadde fortalt ham alltid å holde seg til prinsippene hans, selv om det gjorde ham upopulær.

Så gikk jeg på jakt etter andre "vise menn", med mine kriterier at de enten hadde tilbrakt mye av sitt yrkesliv i selskap med andre menn, eller at de hadde steget til toppen i et utfordrende yrke. Spørsmålet til dem var: "Hva er ditt beste råd?" Her er hva de fortalte meg.

1. Perry Groves, Ex-Footballer

"Bobby Moore fortalte meg at hvis jeg noen gang er i puben, bør jeg få to halvdeler i stedet for en halvliter - alle vil tro at du er en profesjonell, snarere enn en full!"

2. Lloyd Griffith, komiker

"Ta alltid en jente med deg når du går etter shave shopping. Ta henne råd og du vil aldri sove alene igjen. "

3. Ray Kelvin, administrerende direktør, Ted Baker

"Forskjellen mellom stil og mote er et flott par sokker."

4. Canon David Isherwood, Vicar

"Det du synes om noen eller noe, bestemmer din reaksjon og utfall. Forvandle din tenkning og alt forandrer seg. "

5. DJ Yoda, Turntablist

"Ikke vær en perfeksjonist - jeg kjente en DJ en gang, som var langt bedre enn meg teknisk, men hans besettelse med detaljer var så intens at det stoppet ham fra å få noe gjort."

6. Daf Palfrey, TV-direktør

"Stol på dine dumme ideer."

7. Ken P, rektor

"Trening er bra for sinnet, og det er også hagearbeid og sex."

8. Dr Jack, Sex og Relations Expert

"Ikke bli panikk hvis du mister ereksjonen, sov bare for å la de naturlige biologiske prosessene for testosteronproduksjonen finne sted. Så våkne opp til fornyet seksuell kraft - det er mer eller mindre biologisk garantert! "

9. Dr Kofi Nimako, Konsulent Læge

"Du vet aldri hvilke kort du har blitt utdelt, så for å forbedre oddsen din må du ikke være overvektig, trene regelmessig, ikke røyk og drikk bare med moderasjon. Men ikke glem å nyte livet også - fordi du kanskje har blitt utdelt vinnerkort! "

10. Alexi Lubomirski, Fotograf / Polsk Royalty

"Lag tid hver dag for å meditere."

11. Lee Broom, Interior Designer

"Rådene som har ligget mitt mantra ble gitt av Vivienne Westwood og var ganske enkelt" Gjør din egen ting ". For å lykkes, hjelper det å skille seg. "

12. Dave Whittaker, Pub Utleier

"Hvis du noen gang finner deg selv på gatene som lever av en pose, er mitt råd å brette, brette, brette. Hold folding. Og når du sliter, når du nesten gir inn og bare fyller de skitne klærne inn i bunnen av posen, husk bare at du er en del av den store menneskelige innsatsen som kjemper tilbake kaos, den smidde sivilisasjonen fra vredskap, bygget fontener i ørkenen. Fortsett å legge sammen. "

13. Brent Mossop, Barber

"Min bestefar fortalte meg alltid å gå videre fra feil og se på dem som livsleksjoner."

14. Mike Hill, biskop av Bristol

"Begynn alltid med slutten i tankene."

15. Gideon Black, Rabbi

"Ikke fornekter noen, eller forkjøl noe, for det er ingen som ikke har sin time og ingen ting uten sitt sted."

16. Moose Allain, Twitter Royalty (@MooseAllain) / Artist

«Min kone og jeg hadde en virkelig grunnleggende realisering - la oss kalle det en epiphany - om forhold som har forandret måten vi lever på. Det er ideen om 'admin'. Admin er penger, arbeid, mat, transport, husarbeid. Det er kritisk at ingen av dere føler seg urettferdig belastet med administrasjonen. Det er utrolig hvor ofte det som kommer i vei for din gjensidig lykke, er bare denne følelsen av urettferdighet. "

17. Ian McMillan, poet

"En forfatter som heter Pete Morgan, fortalte meg:" Når noen spør deg om å gjøre noe, si alltid ja "og jeg har fast med det. det har ført meg ned alle slags brede motorveier - og sporadisk blindgat! Hvis du sier ja, og det virker ikke, er det eneste som vil skje at du ikke blir spurt igjen. "

18. Anthony Hunt, Cabbie

"Ikke legg hodet i krokodillens munn, og ikke røyk. Når du treffer 60-tallet, kan du utvikle emfysem som meg! "

19. Matt Holland, Ex-Footballer

"Jeg forhandlet en ny kontrakt med Ipswich, og Tony Mowbray sa ikke å bekymre seg for pengene, at hvis jeg gjorde virksomheten på banen, så ville pengene finne meg - det var noe som stakk på meg gjennom hele karrieren min."

20. Michael Deacon, politisk satirist

"Den sene Simon Hoggart, som i tillegg til å være GuardianParlamentsskisseforfatteren var vinforfatteren for Spectator, fortalte meg å aldri gå for den nest billigste flasken - det er alltid det verste. Den billigste blir bedre. "

21. Jeremy Johnston, personlig trener

"Ikke bli kvitt bare fordi du ikke har prøvd noe før. Prøv det. Jeg lever etter dette. "

Populært emne