21 muslimske baby gutt navn du vil elske

Innhold

Fortsatt engasjert i babyens navn kamp? Sjekk ut vår liste over fantastiske muslimske babynavn, og du er sikker på å finne en som hele familien vil elske. Enten du vil ha et navn med åndelig betydning eller bare en som høres vakker ut, er dette listen du trenger å lese ...

 1. Ameer - Med en linjal i den arabiske verden er Ameer den uvanlige varianten av Amir. Bytting av stavemåten setter en moderne vri på en gammel klassiker.
 2. Ebrahim - En annen staving twist på et klassisk navn, Ebrahim er en variasjon på Ibrahim. Den arabiske versjonen av Abraham, Guds budbringer, dette navnet har spesiell religiøs betydning.
 3. Malik - Et populært muslimsk babynavn, Malik betyr King. Så, hvis du ser en fremtidig hersker i din baby, er dette sterke navnet perfekt.
 4. Zayd - En vri på det tradisjonelle navnet Zaid, Zayd var navnet på en slave som Muhammad adopterte som sin sønn, derfor er hensiktsmessig vekst. Det er ydmykt og rørende mening legger til det som allerede er et kult, moderne lydende navn.
 5. Habib - Perfekt for det nyeste medlemmet i familien, betyr Habib kjære. Vi elsker hvor sterk dette navnet høres ut.
 6. barack - Som det første navnet på den 44. president i USA har Barack blitt enormt populært siden 2009. Betydning velsignelse, stammer navnet fra den arabiske barackaen.
 7. Hamza - En klassisk muslimsk baby gutt navn, Hamza var onkel av profeten Muhammed og helten av Hamzanama i historien om Hamza. Ikke bare vil din baby bli oppkalt etter en legende, navnet betyr også løve - en sterk utfordrer for noen baby navn debatt.
 8. Rafee - Betydning opphøyet, navnet Rafee er et symbol på høy status. En annen stavemåte til Rafi, vi elsker hvor unikt dette navnet er.
 9. Iskander - Se en fremtidig humanitær i babyen din? Iskander betyr hjelp av menneskeheten. Det berører mening gjør det til en vinner i våre bøker, kombinert med faktum er lydene så stilige.
 10. Jakeem - En av de mer unike muslimske babynavnene, Jakeem har også en særegen betydning: reist opp. Vi elsker dette sterke, uvanlige navnet.
 11. Yushua - Vi er besatt av denne arabiske ta på Joshua. Ikke bare er det en moderne vri på et tradisjonelt navn, det har en herlig religiøs mening: Gud redder.
 12. Nuh - Dette super søte muslimske babynavnet er kjent som Noah i engelsktalende verden. Det er nevnt 43 ganger i Koranen har derfor stor religiøs betydning, så vel som lydende, helt søt.
 13. Rayyan - Et kjønnsnøytralt navn, Rayyan er navnet på en av islamets porter i paradiset, som bare observatører av Ramadan skulle komme inn på oppstandelsens dag. Stave det Rayan hvis du vil ha noe mer unikt.
 14. Samir - Lett å kallenavn, Samir er et populært navn i Storbritannia og USA. Det betyr 'en venn å snakke med om kvelden', så babyen din vil ikke bare ha et vakkert navn, han kan også være en sosial sommerfugl!
 15. Sulaiman - Dette tradisjonelle muslimske guttens navn betyr fredelig. Oppkalt etter profeten Davids sønn og en konge som har gitt krefter av Gud, er det et populært valg for mange foreldre.
 16. Xavier - Din lille gutt kunne aldri klage på dette stilige, men sterke navnet, en han ville dele med professor Xavier fra X-Men. Betydning lyst, det kan bli uttalt med eller uten X, avhengig av hva du foretrekker!
 17. Yusuf - Et annet favorittnavn for referansen til Surat Yusuf, en profet som har et helt kapittel dedikert til ham i Koranen. Betydning Gud gir, det er et gammelt navn populært blant foreldrene.
 18. Zayn - Betydning skjønnhet og nåde, Zayn har bristet inn i navnet baby popularitet etter oppstarten av One Direction superstjerne, Zayn Malik.
 19. Aariz - Vi er besatt av dette vakkert unike navnet. Betydning "regnbærende sky" det har kanskje ikke den mest berørende betydningen, men det er sikkert det mest karakteristiske, sjarmerende navnet på denne listen!
 20. Walid - For de mer bokstavelige foreldrene der ute, betyr Walid nyfødte. Det var navnet på Umayyad kalifen som erobret Spania i det 8. århundre, og det er så vakkert og signifikant.
 21. Shakir - Gi navnet ditt nyfødte Shakir, og du vil forhåpentligvis foreldre det mest takknemlige barnet i historien, som Shakir betyr takknemlig på arabisk. Det er også den maskuline formen av Shakira, så gutten din vil dele navnet hans med den latinske legenden.

Hvis ingen av disse har gjort det til din liste, hvorfor ikke prøv vår baby navn generator for mer inspirasjon?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar