21 japanske baby gutt navn du vil elske

Innhold

Hvis du leter etter noe vakkert, men unikt, er disse japanske guttens navn perfekt for deg. Du kan omfavne din arv eller bare ha et kult, moderne navn med en inderlig mening, hverken vi har en overflod av flotte navn å velge mellom.

 1. Fuji- Vakker og uvanlig, betyr Fuji å ære det majestetiske fjellet. Vi elsker Ode til den store Mount Fuji, så vel som ukonvensjonelt dette navnet er.
 2. Akiro- Dette superkule navnet betyr lyst gutt og er navnet på den legendariske filmskaperen Akira Kurosawa.
 3. Haruki- Et annet uvanlig valg, Haruki er perfekt for vårbarn som betyr våren barn. Det kan også forkortes til Ruki.
 4. Issey- Flott for ditt første barn, Issey betyr førstefødt og kan også staves Issei. Den mest kjente bæreren er Issey Miyake, en motedesigner kjent for sine techno klær.
 5. Botan- Dette mer westerniserte navnet betyr pioner, en vakker blomst assosiert med rikdom og ære.
 6. Maro- Dette unike navnet betyr fra Mars i populærkultur, men i japansk betyr meg selv. Vi elsker twist på feminin form Mara.
 7. Jiro- Betydning andre sønn, Juro er et populært japansk baby gutt navn og deles av mange kjente japanske figurer.
 8. Kane- Et mer konvensjonelt alternativ, Kane har flere opprinnelser og betydninger. Mest spesielt betyr det kriger, men på japansk betyr det også gylden. Bemerkelsesverdig som hovedperson i Citizen Kane, det er også et vanlig etternavn.
 9. Kenji- Vi elsker dette søte navnet, du kan gjenkjenne det som skipsnavnet for Kendall Jenner og Gigi Hadids vennskap. Det er et tradisjonelt japansk navn, og et mer ukonvensjonelt valg for foreldre i Storbritannia.
 10. Obama Vil din baby gutt å ha et uforglemmelig navn? Obama, etter den 44. president i USA, er sikker på å være nettopp det. Mens Obama stammer fra Luo-folkene i Kenya, er det også navnet på en by i Japan og er et vanlig etternavn som betyr liten strand.
 11. Raiden- En jevnere kjøligere tilsvarende populært navn Jayden, Raiden er den japanske gudstungen. Uttalt rye-den, den er både sterk og unik.
 12. Seiji- Forvente en fremtidig advokat i babyens gutt? Seiji betyr lovlig og bare populær i Japan for sin tilknytning til dirigent Seiji Ozawa.
 13. Takeo- Dette navnet lyder ikke bare kraftig, men det har også en stor betydning: sterk som bambus. Det er verdsatt i Japan og er fortsatt et populært valg for mange foreldre.
 14. Yukio- Perfekt til julebarn, Yukio lyder ikke bare søt, men det betyr også snø gutt. Det er knyttet til uavhengighet i japansk kultur og kan forkortes til den ekstra søte 'Yuki'.
 15. Sanjiro- Med en bibelsk mening knyttet til kristne hellige, betyr Sanjiro beundret og rost. Vi elsker hvor uvanlig dette er navnet og dens oppriktige mening.
 16. Tora- Dette kjønnsneutrale navnet kan høres for feminint for konvensjonelle foreldre, men det er mening for begge kjønnene: tiger!
 17. Rio- Du kan kanskje kjenne Rio som hovedstaden i Brasil, men det har også en overflod av japanske betydninger, inkludert hvit jasmin og kirsebærblomst. Vi elsker hvor kult det høres ut.
 18. Mio- Vi er besatt av dette sjarmerende søte navnet! Vanlig i asiatisk popkultur, kan Mio også være et søtt kallenavn for populært engelsk navn Milo.
 19. Kai Et annet bedårende kort navn, Kai betyr piletre i Navajo og mat i Maori. Det er kjent som Donald Trump Jrs døtre navn, Kai Madison.
 20. DAILY Dai er en tradisjonell japansk baby gutt navn som betyr stor generasjon. Det kan være et kallenavn for David hvis du vil ha noe mer konvensjonelt, men vi elsker Dai alle alene!
 21. Hiroshi- Et annet tradisjonelt japansk navn, Hiroshi er vanlig i både popkulturen og som et navn til mange bemerkelsesverdige figurer, inkludert Hiroshi Amano, vinner av Nobelprisen i fysikk. Betydning sjenerøs, det kan også forkortes til Hiro.

Du vet alltid når du har funnet 'den', og dette gjelder også for babyens navn! Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar