21 tyske baby gutter heter for din lille søster

Innhold

Vil du ha et sterkt meningsfullt navn for din lille gutt? Se ikke lenger! Enten du vil knytte babyens navn til hans stamfår eller bare fJegNd et unikt navn med nydelig betydning, vi har navnet for deg i våre 21 tyske guttens navn ...

 1. Adelio- Et super uvanlig navn med en tydelig lyd, Adelio betyr også den edle prinsens far. Selv om det kan hende spansk, har det faktisk tyske røtter!
 2. Alaric- Dette kule, unike navnet er flott for foreldre som ser en fremtidig leder i deres baby gutt som det betyr allmektig hersker. Et gammelt kongelig navn, det har også mange kallenavn alternativer som Al eller Rick.
 3. Bauer- Dette navnet kan bety bonde, men det er sikkert en fremtid i å publisere for babyen din hvis du går med dette navnet. Gi beskjed til babyen din etter denne tyske forlagsvirksomhetsfamilien, og de vil bli bundet til å oppleve stor suksess.
 4. Beno- Vi elsker denne uvanlige tyske baby gutt navnet, med muligheten for å forkorte den til Ben bør babyen din ha et mer tradisjonelt engelsk navn!
 5. Conrad- Dette sterke, kule navnet betyr modig råd. Den har kongelige lenker og mange popkulturhenvisninger for å holde det moderne. Med et super maskulin bilde til det, vil din baby gutt takke deg for dette navnet en dag.
 6. Charles- Du kan tro at dette navnet har fransk opprinnelse, men det kom faktisk fra Tyskland. Det er et populært valg og har en flott mening: fri mann.
 7. Derek- En form for Theodoric, Derek er både sterk lydende og populær. Med tanke på folks regjering er det et annet godt valg hvis du vil at babyen skal lede publikum.
 8. Dwight- Dette navnet kan høres gammeldags, men det har faktisk en haug med berømte bærere som bringer den til popularitet igjen. Navnet på profesjonelle basketballspillere Dwight Howard og Freeney, sønnen din kan ha Dwights flaks og ende opp i sport!
 9. Faber- Dette super uvanlige navnet er et godt valg for foreldre som vil ha noe quirky. Den tyske varianten av Fabian, vi elsker hvor særegne det er.
 10. Frederick- Et klassisk valg, Frederick er flott for sine shortener alternativer. Med Fred, Rick eller den søte Freddie å velge mellom, vil din sønn takke for hvor allsidig navnet hans er. Ikke bare det, det har også en herlig mening: fredelig hersker.
 11. Harlan- Et annet kjølig, uvanlig valg, Harlan betyr steinete land. Det er langsomt blitt mer populært å ha bleknet i uklarhet i lang tid.
 12. Rocco- Dette søte navnet kan høres ut til kjæledyr som for babyens gutt, men det er faktisk stormen opp navnene på babyens navn takk til at Madonna velger det for sønnen hennes. Det kan bli endret til Rocky når han er eldre, og han vil sikkert takke for det.
 13. Jarvis- Kjennetegnende ennå moderne, Jarvis har en viss sjarm til det du ikke kan hjelpe, men elsker. Et godt valg for foreldrene i rockemusikk, som babyen din vant, deler hans navn med legenden Jarvis Cocker.
 14. Johannes- Dette tradisjonelle tyske navnet er perfekt hvis du vil ha et unikt navn med sterke lenker til tysk kultur, mens du også har en herlig religiøs mening av Gud, er nådig.
 15. Kellan- Et superkult navn du kan enkelt bilde i filmer, betyr Kellan slank. Det er mest bemerkelsesverdige bærer er amerikansk skuespiller Kellan Lutz, som har brakt det opp navnet på babyen og vunnet oss sikkert.
 16. Lukas- En stor stavelsesvariasjon på Lucas, Lukas kan også forkortes til den mer tradisjonelt engelske Luke. Det fortsetter å holde seg i stil gjennom årene, og kan til og med bli forkortet videre til Kas hvis du vil gå bort fra mengden.
 17. Milo- Dette søte navnet passer perfekt til en liten liten baby. Enda bedre, det kan være kallenavn Miles når sønnen din blir eldre og har betydning mange små gutter vil være stolte av: soldat.
 18. Otis- Dette sterke, tradisjonelle navnet stormet tilbake til popularitet med når Kanye West og Jay-Z kåret til en av deres mest populære hits etter Otis Redding. Når det gjelder velstående, kan det høres ut gammelt, men det er faktisk knyttet til mange moderne kjente personer.
 19. Ryker- Muligens det kuleste navnet på vår liste, lyder Ryker ikke bare fantastisk, men betyr også rik. Det er et navn som sønnen din vil definitivt være takknemlig for.
 20. Stefan- Eventuelle fans av The Vampire Diaries vil forstå hvorfor dette navnet har spratt i popularitet de siste årene, som det er navnet på en av de kuleste hovedpersonene. Det er en stor variasjon på den tradisjonelle Steven, og holder kallenavnet muligheter samtidig som den har en unik vri.
 21. Ulv- Med Cheryl Cole og Liam Payne navngi deres baby Bear, er alle dyrnavn nå på babyens navnebord og Wolf er en sterk konkurrent. Overraskende har det et stort antall berømte bærere, spesielt i Tyskland, og heter navnet på skuespilleren Jonathan Rhys Meyers sønn.

Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar