21 franske baby gutt navn for din lille monsieur

Innhold

Franske navn er ikke bare fylt med vakker mening, de er også stilige og romantiske. Du vil kanskje koble til dine franske røtter, eller bare finne et unikt navn til baby gutten din, uansett har vi navnet!

 1. Alain - Trenger du å hylle Alan i livet ditt, men vil ha noe med en ekstra pizazz? Alain er den franske varianten av Alan, og er like populær i Frankrike som Alan er i England. Et sterkt, tradisjonelt navn for baby gutten din.
 2. Alex - Dette sterke, tradisjonelle navnet er knyttet til mange franske idrettsutøvere og har en gjennomtenkt mening - forsvarende menn. Den maskuline form av Alexandra, det fungerer selv om du har en overraskelse i leveringsrommet!
 3. Baptiste - Dette unike navnet var tidligere ekstremt religiøst, noe som betyr Baptist på fransk og tjente som en ode til Johannes Johannes Baptist. Stilig og sofistikert, det er et godt valg for alle foreldre - religiøse eller ikke!
 4. Sjanse - Vi er besatt av dette unike, kule navnet - den franske varianten av Chauncey. Det har blitt godkjent av Larry King og Paul Hogan, og er på vei med rapper Chance the Rapper (ekte navn Chancelor).
 5. Claude - Dette kjønnsneutrale franske navnet er et klassisk valg, populært siden det 19. århundre takket være maleren Claude Monet. Den har ulike versjoner, Caludio og Claudius er den mest populære.
 6. Curtis - Dette sterke, rene navnet betyr høflig og høflig - et perfekt trekk for ditt nye familiemedlem! Koblet til viktige idrettsutøvere og musikere som Curtis Jackson (50 Cent), er det aldri ute av mote.
 7. Dion - Betydning barn av himmel og jord, Dion har en inderlig mening mens det også høres veldig kul ut. Med lenker til kanadisk legend Celine Dion, er dette navnet like sterkt som hennes fantastiske karriere.
 8. Emile Emile er en populær mannlig form for Emily. Han legger til Emil for å gi den den franske spinnen. Betydning rival, det er sikkert å forårsake rivalisering mellom dine andre barn, som vil være super sjalu på brorenes stilige navn.
 9. Julien - Dette vakre navnet er en ode til en stigende stjerne og kommer fra Julius - den gammeldags versjonen. Betydningen ungdommelig, det er et populært valg for kjendiser som Lisa Kudrow, Jerry Seinfeld og Robert De Niro, selv om de bruker den engelske stavemåten til Julian.
 10. Lafayette - Vi elsker dette klassiske franske navnet, kjent for sin tilknytning til American Revolution General Marquis de Lafayette. Det betyr tro, og kan forkortes til Fayette eller enda mer adorably, skjebne.
 11. Leroy - Et gammeldags navn som fortjener et comeback, betyr Leroy 'kongen'. Å bringe tilbake en gammel klassiker er et godt valg hvis du vil ha et unikt men meningsfylt navn.
 12. Lucien - Dette navnet oser av raffinement og stilighet. Når det gjelder lys, kan navnet også være kallenavnet Luke eller Lucas hvis de vil ha et mindre unikt navn med alderen.
 13. Marcel - Dette super mannlige navnet betyr liten kriger - bedårende for babyens gutt. Oscar-vinnende skuespiller Marion Cotillard heter sønnen Marcel i 2011, og gjenopplivet dermed det tradisjonelle navnet.
 14. Romain - Den franske varianten på romerske, et enormt populært navn de siste årene, Romain betyr statsborger i Roma. Dette romantiske navnet er meningsfullt for litterære foreldre, som roman på fransk betyr roman.
 15. Russell - Overraskende, navnet Russell begynte faktisk som et kallenavn for en rødhodet! Siden suksessen til Russell Crowe og Russell Brand har navnet vært under en stilrevolusjon og er nå et super søt alternativ for mange foreldre.
 16. Theirry - Betydning kraftig, navnet deres er så sterkt som det er romantisk. Enten du ser din sønnes framtid i fotball eller parfyme design, er det en Theirrys fotspor å følge!
 17. Terrence - Denne stavelsesvarianteren på Terence er populær i USA, og er navnet Empire skuespiller Terrence Howard. Akkurat som hans karakter Lucious Lyon, betyr Terrence glatt.
 18. Valentin - Vi elsker dette super romantiske navnet. Betydningsstyrke, Valentin lyder ikke bare vakkert, men har også en hjerteoppvarmende forening med kjærlighet.
 19. Virgile - Den franske varianten på Virgil, du har kanskje hørt dette navnet referert på radioen som Kanye West refererer ofte til hans kreative regissør, Virgil Abloh, i hans sanger. Virgile er en mykere versjon, og skyldes at en gjenfødsel har blitt ignorert de siste tiårene.
 20. Yann - Mens Yann ofte brukes som en moderne variasjon av den stadig tradisjonelle John, kan det også være en kort versjon av Yannick. Betydning Gud er nådig, den har en vakker betydning for religiøse foreldre mens det også høres sterkt ut.
 21. Travis - Vi kan føle dette navnet komme opp for en revolusjonering. Med suksess av musikerne Travis McCoy og Travis Scott, er det søte franske babynavnet bundet til å være populært de neste årene.

Hvis ingen av disse gjorde det til listen din, og du fortsatt leter etter inspirasjon, hvorfor ikke prøv vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar