21 Bibelske baby gutt navn for din lille gave fra Gud

Innhold

Mens mange tradisjonelle gutteravn er bibelske, er det også noen mer uvanlige navn å dra nytte av. Fra konvensjonelle kristne navn til moderne meningsfulle, finn det perfekte navnet for deg i vår liste over 21 bibelske baby gutt navn.

 1. Adam - Muligens det mest bibelske navnet i boken, er Adam et gammelt testamente navn og selvfølgelig den første mannlige skapelsen av Gud. Fortsatt et klassisk navn, det betyr sønn av den røde jorden.
 2. Kain - Vi elsker dette kule, uvanlige navnet. Selv om den ikke har den beste bibelske meningen, det var navnet på den første morderen, den har mistet sin negative forening og er nå et moderne navn. Men hvis du fortsatt er bekymret for den religiøse konnotasjonen, prøv å stave det Kaine.
 3. Matthew - Et klassisk kristent navn, Matteus, betyr Guds gave. Det går aldri ut av stil, og kan være kallenavnet Matt eller Matty. I Bibelen var Matthew apostelen som skrev det første evangeliet.
 4. Moses - Upopulær før Gwyneth Paltrow og Chris Martin navngitt deres sønn det, har Moses bristet på babyens scene med Elikaj, Isaiah og Isaac. En av de mest kjente historiene om Det gamle testamente, betyr Moses levert fra vannet.
 5. Caleb - Vi er besatt av dette kule, tradisjonelle navnet. I Det gamle testamente er Caleb en gammel isrealitt som satt ut fra Egypt for å komme inn i det lovede landet. Går aldri ut av stil, vil gutten din bli med en rekke legendariske Calebs med dette navnet.
 6. Elia - Som profeten som gikk til himmelen i en brannvogn, er Elia et ekstremt meningsfylt bibelsk guttens navn. Det er økt i popularitet siden kjendiser tok fordel for det for deres baby navn som Elton John og David Furnish.
 7. Luke - Et supert tradisjonelt navn, Luke er i Det nye testamente og navnet Saint Luke, en 1. århundre gresk lege og evangelist. Gutten din vil takke deg når han ser på Stjerne krigen...
 8. Ethan - Med både stil og en flott mening er Ethan et fantastisk valg. Mens det generelt betyr sterk, er den mest fremtredende Ethan i Det Gamle Testamente rost for sin visdom. Klok og sterk, hva mer kan du ønske for babyen din?
 9. Jacob - Vi er besatt av dette søte bibelske navnet. I Det gamle testamente var Jakob en viktig patriark av Israels stammer. Til tross for sine tradisjonelle religiøse røtter, forblir det et moderne og stilig valg.
 10. Isak - Abrahams etterlengtede sønn i Det gamle testamente, Isak er et vakkert tradisjonelt navn som har kommet tilbake til stil de siste årene. Det kan også fungere som inspirasjon for vitenskapelige foreldre, som navnet Isaac Newton.
 11. Jeremiah - Dette mer uvanlige alternativet betyr utnevnt av Gud. Det er en flott tid å hoppe på Jeremiah som et babynavn, siden det sakte begynte å krype inn i popularitet de siste årene. Jo mer konvensjonelle alternativet er selvsagt, Jeremy.
 12. Levi - Et stilig valg med tradisjonelle røtter, Levi, ble Matthews gitt navn i Det nye testamente før han ble apostel. Det er en kjendis favoritt, med Matthew McConaughey og Sheryl Crow navngi sine sønner Levi.
 13. Seth - Den tredje sønn av Adam og Eva, Seth er et bedårende navn med gode religiøse røtter. Betydning utnevnt, blir det vanligere med oppstarten av komikere Seth Rogen og Seth MacFarlane.
 14. Zachary - Med mange stavevariasjoner er Zachary et versalitt navn som er populært av skuespillerne Zac Efron og Zach Galifianakis. Vanligvis brukt i Bibelen, er det mest spesielt knyttet til faren til Johannes Døperen og betyr utnevnt.
 15. Reuben - Et underutnyttet valg fra Det gamle testamente, vi elsker hvor unikt dette er. I Bibelen var Reuben Jakobs sønn og har så samme betydning for sønn.
 16. Noah - Et bedårende valg, Noah er en av våre favoritter og et åpenbart bibelsk alternativ. Arkets patriark, Noah, har bodd på de populære lister takket være filmen Notisboken.
 17. Jared - Et annet moderne alternativ, Jared var en etterkommer av Adam i Bibelen og bodde i åtte hundre år. Det er bibelsk forening kanskje ikke umiddelbart relevant, og kan ses som en ode til skuespiller Jared Leto, men det er absolutt et kjølig valg.
 18. Jonah- Etter å ha gjennomgått noe av en stilvekkelse med Jonah Hills popularitet, er Jonah nå et søtt og quirky navn som motsetter seg en strengt religiøs. I Det gamle testamente var Jona en profet som ble slukket av en hval, men forlot uheldig.
 19. Ezra - Med en heroisk bibelsk arv, er Ezra et kjølig valg for foreldre som ønsker et meningsfylt navn med en følelse av stil. Noen Ganske små løgnere fansen vil gjenkjenne den som en av hovedpersonens navn, men med en lang rekke berømte Ezra er å dele navnet med, kan sønnen din ikke klage på denne.
 20. Asher - Et fabelaktig moderne lydende valg, til tross for at det blir brukt i Gamle Testamentet som navnet på en av Jakobs tolv sønner. Somer velsignet, er Asher så stilig som det berører.
 21. Samson - Dette navnet er ikke bare søtt, men det betyr også sol. Samuel er et kraftig bibelsk navn, med Samson en ukonvensjonell vri på den. Det kan også forkortes til Sam med den søteste kallenavnet muligheten til Sammy.

Hvis ingen av disse navnene passer perfekt til din nye ankomst, hvorfor ikke prøve vår baby navn generator?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar