2015 Tesco Mum of the Year Awards

Innhold

Finn ut mer om årets prisvinnere og kjendiser som feiret 10 års utmerkelser

Zoe Ball

Zoe, mor til Woody og Nelly, arrangerte kveldens arrangement

Fearne Cotton

Fearne har nettopp annonsert at hun forventer sin første baby!

Kimberly Walsh

Sanger og mor av en Kimberly

Sara Cox

Mamma på tre Sara var på dommerpanelet for utmerkelsene i år

Denise Lewis

OL gullmedalje og TV personlighet Denise

Lorraine Kelly

Lorraine er en morgen tv-favoritt og mamma til datter Rosie

Jennifer Metcalfe

Hollyoaks stjerne Jennifer

I år markerer 10 år av Tesco Mum of the Year Awards, og kjendisene var ute i kraft for å feire.

Zoe Ball var vert for prisen, mens mammaene Sara Cox og Denise Lewis var på dommerpanelet.

Veteran TV-presentatør Dame Esther Rantzen vant Tesco Celebrity Mum of the Year Award, bare noen få uker etter at hun ble en bestemor for andre gang.

Dame Esther sa: "Denne prisen er for barna mine fordi jeg tror at å ha en kjent mamma kan være ganske vanskelig. Min sønn, på foreldrenes dag, pleide å få meg til å gå ca 100 meter bak ham, forhåpentligvis tenkte ingen ville koble oss til. "

Inspirerende Mamma av året ble vunnet av Julie Cridland. Julie vant for hardt arbeid for å støtte foreldre til syke barn gjennom Leon Heart Fund, den veldedige organisasjonen hun opprettet til minne om sønnen Leon, som døde i en alder av 13 på grunn av et alvorlig hjerteproblem.

Årets veldedige mamma ble vunnet av Sandra Howard, som driver en hjelpelinje og støttegrupper for de med epilepsi og deres familier. Sandra hadde aldri et slikt støttesystem da hennes sønn, Gareth, nå 35, led epilepsi som barn.

Natasha Jones vant Fellesskapets Mamma, etter å ha opprettet non-profit samfunnet prosjektet Baby Resuscitation etter at hun nesten mistet hennes baby til barneseng død. Hun har også satset på å endre protokollen til sin lokale ambulansetjeneste slik at de første respondentene kan delta på babyer.

De Medfølende Mamma av året Prisen ble gitt til Gail O'Shea. Hun satte opp veldedigheten Tørk bort De tårene med ektemannen Jason til å gi barn til alvorlige helseproblemer, inkludert terminal sykdom.

Emma Salisbury vant Å oppnå Mamma av året. Emmas unge sønn ble diagnostisert med en sjelden sykdom som ville få ham til å bli blind, så hun økte 400.000 kroner for å finansiere vitale undersøkelser og verdens første kliniske prøve for en genutskiftningsterapi.

Støttende mamma av året ble vunnet av Louise Fetigan, som grunnla veldedighet My Daddy er en soldat eventyr, et støttenettverk for barn av britiske soldater.

Og endelig, Underholdende mamma av året ble gitt til Kate Geeson, som driver Phoenix Milton, en veldedighetsbasert sosial bedrift som gir arbeidserfaring og ansettelsesevne kvalifikasjoner for unge mennesker og voksne med læringshemming og psykiske problemer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar