2012 olympisk triathlon mester Alistair Brownlee

Innhold

Jeg beregner alltid den beste måten å vinneJeg prøver å finne ut hva som er den beste måten å vinne avhengig av løpet. Når det er en vanskelig, kupert sykkelbane, er det godt å angripe tidlig fordi du kan presse det og få andre til å skade. Hvis det er flatt, kan de gjemme seg bak deg, så det er ikke verdt det. Jeg tar en sjanse hvis jeg kan, men jeg beregner alltid den mest sannsynlige måten å vinne. Konsistens er nøkkelenÅ sette på timene i trening er viktig fordi det er en utholdenhetssport, men det handler om konsistens. Du kan føle at du har trent hardt etter en fire timers sykkeltur, men hvis du bare gjør det en eller to ganger i måneden, vil du være bedre i å gjøre en times sykkeltur mye oftere. Effektivitet gjør det enklereTriatlon er en effektivitets sport. Jo mer effektiv du er på svømming og sykling, desto raskere vil du kjøre, og effektiviteten kommer fra teknikk.

Å være favoritt er en æreDet er krypt opp på meg. Du kommer opp gjennom sporten, blir bedre, når plutselig alle ringer deg til favoritten. Men jeg føler meg ikke annerledes. Jeg ser på det som en ære - det er en pris i seg selv. Det er bedre å gå inn i et OL-OL og være favoritt enn ikke.

Du fortsetter med detJeg har vært syk før og under løp, og hadde matforgiftning i ledelsen til løp, men du fortsetter med det. Jeg har faktisk vunnet et løp tre dager etter å ha fått matforgiftning. I år var jeg ganske syk - jeg hadde lungebetennelse før jeg løp i Lausanne [på Elite Sprint Triathlon-verdensmesterskapet] og jeg kom til tredje, selv om jeg var forferdelig. Jeg er bare en racerNår jeg kjører, er alt jeg kan tenke at jeg kjører ved siden av denne personen, og jeg tenker hvordan jeg kan slå dem. Jeg er så pakket inn i løpet, jeg tenker ikke på noe annet. Jeg tenker ikke på om jeg er trøtt eller vondt. Jeg tenker bare på løpet.

For mer topp triathlon råd, abonnere på Menns Fitness. Vi gir deg fem problemer for £ 5.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar