Hvordan spare penger - 20 måter å spare £ 20,000 på

Annonsefunksjon Når du blir foreldre, tar penger plutselig en ny mening, og det ser ut til å være mindre av det umiddelbart.

Det er imidlertid aldri for tidlig å redde opp for barnets fremtid. Å legge bort en liten mengde hver måned kan gjøre stor forskjell for utdanningen, for et innskudd på et hus, eller å reise rundt i verden på sitt gapår. Din lille manns 18 årsdag virker langt unna nå, men det er her før du vet det - så begynn å lagre nå.

Hvis du sparer bare £ 2,50 per dag, og legger den til side for ditt barns fremtid i en ISA, kan du spare opptil 21,413,88 kr ved den tid han blir 18 **.

Her er våre topp 20 tips for å begynne å bygge det hekseegget:

 1. Kaffe - Klipp ut din daglige tur til Starbucks - du kan ende opp med å slippe noen få pounds i vekt også, uten alle de lattes ...
 2. Kakestykke - Hvis du har en søt tann, hvorfor ikke lage din egen, ikke-tilsatte sukkerflapjack i stedet for å hengive seg i kaffebaren? Du vil spare penger, og ha det gøy å lage dem med din lille også - og de er mye sunnere.
 3. Lunsj - Lag dine egne smørbrød eller salat i stedet for å kjøpe lunsj hver dag, og du vil snart se besparelsene.
 4. Frokost på farten - Stopper du av for en fullvete muffin eller pølse bun om morgenen? Gjør grøt hjemme i stedet.
 5. Flaskevann - Perfekt godt vann kommer ut av springen!
 6. Lunsj for barnet ditt - I stedet for raske pakker fra supermarkedet, lage lunsj hjemme. Sjekk ut våre matpakker for småbarn.
 7. Shop-kjøpte smoothies og purees - De er veldig enkle å lage hjemme, pluss så vet du alle ingrediensene. Prøv vår oppskrift på butternut squash og broccoli puree med hjemmelagde rusks.
 8. Happy hour drink - I stedet for å nippe til puben med kollegaene dine eller en frekk cocktail med mamma-vennene dine, velg en billigere brus - du sparer penger (og mange kalorier også).
 9. Mid-morning snacks - Gå vekk fra salgsautomat, og lag en sunn hjemmelaget mat i stedet!
 10. En busspris - Prøv å gå, løft del, eller hva med å komme på sykkelen din? Hvis du har mistet konfidenscykling siden du ble mamma, les om en ny mums utfordring for å komme tilbake i salen.
 11. Lodd - Oddsene for deg som vinner £ 30m er så små at du er mye mer sannsynlig å spare en stor del for din lille, ved ikke å gi inn i lotto-fristelsen.
 12. Nye leker for barnet ditt - Det er så mange Facebook-grupper, bilstartsalg og velgørenhetsbutikker som selger gode bruksvarer som du ikke trenger å sprenge på helt nye ting - den lille vil fortsatt elske sitt nye spill selv om det har hatt en annen elsker eier før han.
 13. Apps - Si nei til en annen hjernevirksomhetsapp og legg de penniene bort i sparekassen din - bare gjør kryssordet i gratis avisen i stedet!
 14. Fredag ​​kveld takeaway - I stedet for å nippe til chippy, lagre pengene dine og ta en velsmakende takeaway hjemme i stedet. Du kan knytte sammen med dine barn og samarbeidspartnere mens du lager mat, det blir sunnere og mye billigere. Sjekk ut vår oppskrift på Chicken Chow Mein.
 15. bøker - Ta den lille på en tur til den lokale veldedighetsbutikken hvor du vil hente bøker av god kvalitet - for deg og han - for pennier i stedet for pund.
 16. Kjør mer økonomisk - Lagre noen pence på bensinpumpen ved å se hvordan du kjører; Ikke akselerere for hardt, bruk girene dine, og senk gradvis i stedet for stempling på bremsene i siste sekund. Ikke bare vil bilen din være mer drivstoffeffektiv, men du vil også redusere slitasje på dekkene dine også.
 17. Supermarked egne merker - Prøv å bruke egne merkevarer i stedet for å nå automatisk for de kjente navnene - du vil ikke merke forskjellen i matlagingen din, og ofte betaler du bare for emballasjen.
 18. Lørdag kveld vin - Hvis helgene dine vanligvis stole på et par flasker med vin, kan du prøve å spare penger og ha alkoholfrie versjoner eller brus i stedet - du vil ikke ha noe å ha hodepine om morgenen når barna dine hopper på seng kl 6
 19. Mykt spill - I stedet for å betale for å ta din tot til det lokale soft play-senteret, ordne en spilledato i parken med vennene dine og deres små - spar penger og få litt frisk luft også.
 20. Hopp over treningsstudioet - Gå en løp i stedet. Det er gratis, du får se dyreliv og snakke med andre mennesker, og du kan til og med ta den lille med deg hvis du har en egnet buggy.

Søk om en Junior ISA-plan online og få en Love2Shop kupongkode verdt opptil £ 50 *

* Søk om en Shepherds Friendly Junior ISA-plan og få en Love2Shop kupongkode verdt opp til £ 50. Betingelser og vilkår gjelder.

** Tallet er basert på at du sparer £ 75 per måned over en 30 dagers måned i Shepherds Friendly Junior ISA i 18 år, og antar 3% fondvekst per år. Dette er kun for illustrasjonsformål, og beløpet kan ende opp med å bli høyere eller lavere enn illustrasjonen, avhengig av fondets ytelse som barnets penger er investert i. Som dette er en investeringsavkastning ikke garantert, og kapitalen din er på Fare.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar