20 umiskjennelige tegn på at vennen din knuser på deg

Føler du deg som om en venn av deg har forelsket deg? Bruk disse 20 tegnene, og de vil tydelig avsløre om vennen din knuser på deg!

Så mye som vi kan lese en god venn som en bok, blir det noen ganger ganske uforutsigbar når kjærlighet går inn i ligningen.

Har du noen gang følt meg som en venn som bare var en venn, har mer enn bare venner på sitt sinn?

Så hardt som det kan være å dechiffrere den subtile og hemmelige typen kjærlighet som eksisterer når forferdelse kommer inn i bildet, er det alltid noen få klare og åpenbare tegn på at venner gir bort når de knuser på deg.

Og alt du trenger å gjøre er å se hvordan de oppfører seg rundt deg, for å legge merke til disse åpenbare tegnene!

20 klare tegn din venn knuser på deg

Har vennen din plutselig begynt å handle rart rundt deg, smiler de mer eller unngår deg offentlig?

Har de plutselig begynt å bry seg mer om deres utseende eller hvem du er romantisk involvert i?

Hvis svaret er ja til noen av de ovennevnte, så er det en god sjanse for at vennen din knuser på deg.

Men hvis du vil vite for sikker på om vennen din knuses på deg eller ikke, så ta en titt på disse telltale tegnene og finn ut selv!

# 1 De trenger å få en booster på sin telefonkontrakt. Et stort tegn på at vennen din knuser på deg er en plutselig tilstrømning av tekster fra dem. Har de begynt å skrive deg flere ganger i løpet av dagen, uten noen annen grunn enn å bare ta opp?

Vakker du ofte til en tekst fra dem, eller skriver de deg for å si godnatt? Har du ofte tekster fra dem når de er ute på kvelden med sine egne venner? Hvis vennen din ikke kan slutte å tenke på deg eller prøver å komme i kontakt med deg selv når de er opptatt med å ha det gøy, er det et veldig godt tegn på at du kjører sirkler på tankene sine! [Les: 15 åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 2 De synes å ha oppdaget hvilke stylingprodukter som er til. En av de enkleste måtene å fortelle om vennen din knuser på deg er om de plutselig har begynt å gjøre en stor innsats med utseendet deres, spesielt hvis de bare gjør det når de vet at du kommer til å være der.

Ta en titt på deres Facebook-side og finn bilder tatt når du ikke var rundt, har de gjort det samme? Hvis svaret er nei, kan det være en ganske stor anelse om de prøver å imponere deg eller ikke.

# 3 De har alltid øynene på deg. Har du lagt merke til at din venn stirrer på deg ofte? Hvis du har, så er dette en tydelig indikasjon på en forelskelse, med mindre du har mat rundt munnen din, det er.

Du kan også finne at når du ser på dem, slipper de blikket på deg og ser andre steder. Dette pinlige utseendet viser at de har interesse for deg på mer enn bare en vennlig måte.

# 4 De kunne stoppe trafikken med ansiktet deres. Har du lagt merke til at din venn rødmer når du snakker med dem? Går de ofte rødt overfor når de tilbringer tid med deg eller blir du snakket om? Hvis de gjør det, så har de åpenbart en forelskelse på deg, hvorfor ville de bli så bashful? [Les: Er din venn som deg? - 18 tegn for å dekode sitt kroppsspråk]

# 5 De har plutselig blitt en verdensklasse komiker. Har din venn begynt å plage deg mye? Gjør de ofte narr av deg og peker på dumme feil du har gjort, samtidig som du aldri skader dine følelser? Dette er det vanligste tegn på tiltrekning.

# 6 De unngår deg i offentligheten. Har vennen din plutselig begynt å holde avstand fra deg når du er ute med venner? Og når du er alene med dem, oppfører de seg på en overfriendlig måte igjen? Dette kan være et tegn på at de ikke vil at vennene dine skal være oppmerksomme på at de har en forelskelse på deg.

# 7 De behandler ditt kjærlighetsliv som et kjendisblad. Har vennen din uventet begynt å interessere seg for kjærlighetslivet ditt? Vil de vite alt som skjer, som du liker og hvem liker deg? Har de noen gang tegn på å være sjalu når du snakker om folk du liker? Hvis de gjør det, så har du absolutt en forelskelse på hendene dine.

# 8 De kan vinne et spill, ikke blinke. Har vennen din begynt å få øye kontakt med deg enn vanlig? Lytter de nøye til hva du må si uten å kaste blikket deres?

Finner du at de prøver å få øyekontakt med deg når du er over rommet fra hverandre? Hvis svaret er ja, så betyr det minst at de virkelig liker deg. [Les: 10 øyekontakt flirte bevegelser som du vil merke når noen liker deg]

# 9 De har forvandlet seg til speilet ditt. Har du lagt merke til at din venn speiler kroppsspråket ditt? Et vanlig tegn på tiltrekning er etterligning, og folk gjenspeiler ofte de de er tiltrukket av, uten å innse at de gjør det.

Så hvis vennen din har begynt å speile oppførselen eller ordene du bruker plutselig, så kan det være at de er tiltrukket av deg.

# 10 De liker å introdusere deg til nye ting. Når folk har en tiltrekning til en annen person, vil de ofte dele detaljer om sitt liv med dem. De ønsker å dele nye ting, i håp om at den de er tiltrukket av, vil plukke dem ut over resten.

Så hvis vennen din har begynt å dele mer om livet sitt med deg, kan det være en indikator på at * verste fallet * de vil være gode venner eller mer! [Les: Hvordan vite om dere to er bare venner eller mer!]

# 11 De liker å overraske deg. Liker din venn å overraske deg med små godbiter eller gaver? Stopper de ofte med din favoritt konditori, for å plukke opp noe for deg? Anbefaler de hele tiden sanger og bøker som du kanskje vil like? Synes de å gå ut av deres måte å behage deg? Hvis de gjør det, vet du at det må være grunn til det.

# 12 De er tilgjengelige når du er. Vis din venn opp til alt du inviterer dem til? Og andre ganger har denne vennen alltid forsøkt å støtte deg eller stå ved deg selv når det ikke er behov for det? Hvis de har en forelskelse på deg, vil de ønske å bruke så mye tid som mulig med deg, så de vil alltid ha tid til å komme til alt du har ordnet. [Les: Er dere begge bare henger ut eller er det en date ?!]

# 13 De snakker høyt om deg til vennene sine. Har du noen gang møtt noen av vennene sine? Synes de å vite mye om deg? Synes de å like deg med en gang? Hvis svaret er ja, kan det skyldes at vennen din har snakket om deg, og denne vennen ville ikke snakket om deg med mindre du var i tankene hans.

# 14 De komplimenterer deg selv i unflattering øyeblikk. Komplimenterer din venn deg når du er i svettebukser, ser alle ruffled og sliten? Prøver de å få deg til å føle deg bedre når du føler deg lav? Har de noen gang fortalt deg at du ser bra ut, spesielt etter en oppbrudd eller en kamp med din egen elsker?

Synes de å gå ut av deres måte å velge noe hyggelig å si til deg? De ville ikke gå gjennom all den innsatsen hvis de ikke likte deg.

# 15 De har gått alle bashful. Har din venn blitt sjenert rundt deg? Ser de ut til å være på kant når du er alene alene? Har de sluttet å le av vitser som på et tidspunkt ville ha hatt dem i krøller?

Hvis vennen din har blitt brått sjenert rundt deg, eller altfor ridderlig og verdig, så vil det være en grunn, det mest sannsynlige er at de har forelsket seg på deg. [Les: Jeg er forelsket i min beste venn ... hva neste?]

# 16 De føler smerten din. Blir vennen din sint eller opprørt når noe påvirker deg negativt? Vil de ofte skade de som har skadet deg? Finner du at din venn bryr seg mer om den rotete situasjonen du er inne i, enn du gjør? Hvis svaret er ja, så bryr de seg tydelig mye om deg, og det kan være på grunn av den forelskelse de har på deg.

# 17 De går ut av deres måte for deg. Går din venn utover for deg? Har de noen gang gjort ting for deg som tydeligvis ikke passer inn i forventningene til en venn med en venn? Tar de ofte på seg selv for å hjelpe deg, selv om det betyr at de setter seg ut av veien for deg? Hvis svaret er ja, så har de tydeligvis en forelskelse på deg.

# 18 De er høflige og hensynsfull. Har vennen din plutselig blitt veldig høflig og hensynsfull? Hvis svaret er ja, kan de prøve å imponere deg. De ville ikke gjøre det med mindre de liker deg mer enn de lar på. [Les: 15 måter å skrive en jente på og flørt med henne subtilt]

# 19 De ler på alle vitsene dine. Har du plutselig blitt den morsomste personen i verden til din venn? Lurer de på vitser som selv du vet suger? Din venn kan bare prøve å skjule det faktum at de har en forelskelse på deg. [Les: 11 flørtende måter å snakke en fyr og la ham få vite at du liker ham]

# 20 En klem type person. Har din venn blitt til et klemmemonster? Har du lagt merke til at de berører deg mer enn normalt? Setter de seg i umiddelbar nærhet til deg, når de kan? Hvis de har en crush på deg, men er for redd for å fortelle deg, kan de prøve å nå ut for hvor nærhet de kan få fra deg. [Les: Hemmeligheten bak flørtende berøringer og kroppskontakt, og hvordan det egentlig fungerer]

Du kan finne ut at ikke alle disse umiskjennelige tegnene er relevante for deg. Men selv om du kan plukke ut fire eller fem av skiltene i denne listen, er det en god sjanse for at vennen din har forelsket deg.

Bruk disse 20 tegnene din venn knuser på deg for å kjenne sannheten selv når vennen din prøver å skjule den. Men selvfølgelig er den eneste måten å vite sikkert å spørre dem. Og hvis du bestemmer deg for å gjøre det, så lykke til!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar