20 tips for å gå ned i vekt om 2 uker

Innhold

Å miste vekt kan være en lang og frustrerende prosess i beste tider, men legg til en tidsbegrensning for det, og du er i stand til å ende opp med å gi deg et så stort fjell å klatre som du finner deg selv rullende tilbake til bunnen i nei tid. Med dette i tankene fikk vi USN Nutrition Advisor Karl Bickley og Organic Burst Nutritionist Claire Harper sammen for å diskutere 20 av de beste måtene å begynne å miste vekt på bare to uker.

 • 1. Si nei til allergener'Følsomhet overfor bestemte matvarer forårsaker betennelse i tarmen, vannretensjon og oppblåsthet,' sier Harper. Å ta vanlige allergener som hvete eller meieri ut av kostholdet ditt i to uker kan virkelig bidra til å miste tommer rundt midjen din.
 • 2. Hold deg til listen dinPlanlegg ukens matkjøp. Tenk på hvilke måltider du skal ha for uken og skriv ut en planlegger, sier Bickley. "Unngå å kjøpe noe som ikke er på listen din, og hold deg unna eventuelle spesialtilbud som frister deg bort fra planen din."
 • 3. Ikke vær sulten"Ikke kjøp sulten - vi er alle mennesker og kontrolleres av våre hormoner, shopping sultne vil ofte føre til emosjonelle valg og dermed dårlige valg," sier Bickley. Prøv å spise før du handler eller tar en sunn matbit med deg. Ikke la jobben være sulten. Dette fører ofte til dårlig mat valg eller snacking så snart du kommer inn. Jo lengre du har behov for mat, jo mer sannsynlig blir valget ditt mer hormonelt og emosjonelt. Konstant plukking ved søte og raske matvarer vil trolig følge mens du forbereder kveldsmåltid. '
 • 4. Øk det stoffskiftet"Ikke så mye matrelatert, men ta trappene, gå hunden, gjør litt fast kardio eller trening om morgenen, og gjør arbeidet mer aktivt på jobb, sier Bickley. 'Dette vil ikke bare øke stoffskiftet, men vil hjelpe til med fordøyelsen og vitaliteten.'
 • 5. Ta eggene innForskning har vist at folk som liker eggene deres om morgenen, mister 65% mer vekt enn de som spretter en brødbasert frokost med samme antall kalorier. En omelett med to egg og ost "benytter protein og kalsium for å øke matthet for dagen, sier næringsrådgiver Drew Price.
 • 6. Start med et epleEpler har blitt funnet å produsere et hormon som kalles GLP-1 i kroppen, som slår av sultvarsler i hjernen din. Forskere fra University of Iowa oppdaget at deltakere i en studie spiste 15% færre kalorier etter å ha tappet på frukten før de spiste sitt største måltid på dagen.
 • 7. Få rå'Spis en rå måltid hver dag i 2 uker. Dette sikrer at du spiser mer næringsrik friske grønnsaker og frukt, og mindre av stivelsesholdige matvarer som får oss til å gå på vekt, sier Harper. 'Rå mat er full av naturlige enzymer som hjelper deg med å fordøye effektivt.'
 • 8. Spis langsommere'Dette betyr å tygge riktig - minst 20 tygger per munnfullt. Sett ned gaffelen og sørg for at du har svelget og tatt pusten før du laster opp din neste bit, sier Harper. "På denne måten vil du gjenkjenne følelsen av fylde og slutte å spise før du har fylt deg selv."
 • 9. Embrace kokosnøttolje"Kokosolje inneholder sunne fett kalt mediumkjede triglyserider som kroppen din bruker raskt for energi, men øker ikke sukkernivået i blodet ditt." Sier Harper.
 • 10. Endre vin drikkvanerJa, vi vet at rødvin trenger å "puste" i et glas med bobler, men det betyr også at du fyller 12% mer i glasset, ifølge en Iowa State University-studie. For å lagre 150kcal på hvert middagsfest, la barolo puste inn en krukke eller karaffel før du halser den fra et smalt glass, ikke glass med glass.20 tips ikke nok? Sjekk ut våre 10 enkle måter å redusere magefett. 
 • 11. Stivelsesholdige karbohydrater er ikke din venn'I utgangspunktet være forsiktig med hvit mat bortsett fra blomkål,' sier Bickley. "Hold deg unna brød og konditorier og glem pastaen i noen uker, bruk i stedet fibrøse grønnsaker, søtpotet og quinoa."
 • 12. Hold deg godt hydrert"Å holde væskenivåene oppe, hjelper til med å negere for mye vannretensjon og vil hjelpe kroppen din til å reparere, gjenoppbygge og avgjøre mens du gir økt helse og vitalitet," sier Bickley. 'Ikke fall for' diett 'eller' sukkerfrie drinker 'som de ikke alltid er så gode som de virker!'
 • 13. Spice opp livet ditt'Det er vanskelig å over-spise varme, krydrede matvarer som smakløkene dine vil skrike på deg. De øker også stoffskiftet, midlertidig brenner flere kalorier i noen timer, sier Harper.
 • 14. Meieri hver dagHold flaben i sjakk ved å spise et kalorifattig meieriprodukt som gresk yoghurt og la fruktversjonene (som er fulle av sukker) på supermarkedhyllene. I tillegg til å pakke nok protein for å holde sultkontrollert, vil gresk yoghurt begrense frigjøringen av kalsitrol, et hormon som har vært knyttet til kjærlighetshåndtakene dine.
 • 15. Gjøre snacking sukker fri'Øk ditt sukkerfrie snackrepertoar, her er noen forslag: Gresk yoghurt med hjemmelaget granola, kale chips, et hardkokt egg, en håndfull nøtter eller kokosnøtter, en halv avokado, selleripinner med nøttesmør, sier Harper.
 • 16. Slå på varme drikkvanene dineHar du lyst på en cuppa? Reduser te / kaffeinntaket.Te og kaffe i seg selv er ikke et problem, men unngå den ekstra melk og fristelser for søyler av sukker, sier USN Nutrition Advisor Karl Bickley. "Prøv urte, fruktteer, rooibos eller svart te og utryd dine trange ved å bruke vann som hydratiseringsbrensel av valg. Hvis du er en fan av en takeaway cappuccino eller latte, så gjør den alltid tynn og be om sukkerfri smak - dette vil spare deg for en masse kalorier. '
 • 17. Hold frokost regelmessig"Hvis du spiser frokost regelmessig og deretter begynner å kutte det ut av og til, kan du føle deg sulten, men det vil også hindre deg i å spise på etterfølgende måltider," sier Dr. David Levitsky, en næringsforsker ved Cornell University. Han oppdaget at sporadiske frokostdempere spiste 408 daglige kalorier mindre enn vanlig.
 • 18. Gå kaldt kalkun"Ha mat amnesti og bli kvitt usunn mat og snacks fra hjemmet ditt som ville være for fristende å motstå," sier Harper.
 • 19. Vær streng med porsjonsstørrelser'Reduser og kontroller porsjonsstørrelsene, spesielt på kveldsmåltider. Prøv å bytte til grønne grønnsaker, spinat og salatblader som lammesalat, rakett og erteskudd for ekstra smak og å fylle ut måltider, sier Bickley.
 • 20. Planlegg øvelsen din på forhåndGjør en forpliktelse ved å bestille klasser, eller ordne til trening med en venn med et bestemt tidspunkt og sted. Ingen unnskyldninger!

  Organicburst.com

  USN.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar