20 ting du kan gjøre for å få kvinnen din i humør

Innholdsfortegnelse:

20 ting du kan gjøre for å få kvinnen din i humør
20 ting du kan gjøre for å få kvinnen din i humør
Anonim

Kjører du ut av sexy og frie ideer for å holde ting spennende i sengen? Bruk disse 20 ideene til å få kvinnen i humør, for nå og for alltid!

Gutter, la oss være ærlige her for et sekund.

I flertallet av dine relasjoner, vil du og jenta ha sex like mye i begynnelsen, men som tiden går, begynner du å se et mønster.

Og det mønsteret spør du mer og mer for sex, mens den en gang sexkrevne kjæresten din setter deg av oftere.

Det ville ikke vært vondt om det stoppet der, men plutselig prøver kvinnen din ikke engang å starte sex lenger!

På den ene siden er du bekymret for at hun kan slå deg ned for sex når du starter det, og på den annen side, selv når hun lar deg komme over henne, virker hun bare for uinteressert i det hele.

[Les: 12 ting de fleste gutta gjør som gjør at jenter vil hate sex!]

Gjør du noe galt?

Nå er det ikke alltid en fyrs skyld når hans kone eller kjæreste ikke vil ha sex lenger.

Men når denne situasjonen oppstår i forholdet ditt og har vært på denne måten for en stund, er det definitivt din feil for å la det bli slik!

Jeg peker ikke på fingrene her, men egentlig, er det så vanskelig å hjelpe din egen elsker å se den gode siden av lidenskap og romantikk? Tror du ikke det er verdt innsatsen?

Å få din kvinne i humør er ikke en en-natts ting

Nå, vær ikke egoistisk. Du vil ha sex, og du vil at kvinnen skal være klar for det. Hvis det er tanken som går i tankene dine, er du bare en elendig unnskyldning for en mann!

Du kan ikke bare forvente at din kone eller kjæreste blir slått på som en lyspære på dine luner og fantasi. Passion tar tid å bygge, akkurat som en langsom brenner som tar tid å varme potten, men holder seg varm i lang tid.

Hvis alt du leter etter er ideer om å få jenta våt, vel, det er enkelt! [Les: Hvordan få en jente kåt bare ved å sitte ved siden av henne]

Men lidenskap som er langvarig og intens? Vel, det er et annet ballspill!

20 ting du kan gjøre for å få kvinnen i humøret

Hvis du tror at kvinnen din er helt uinteressert i sex for en stund nå, er det opp til dere begge å få sizzlen tilbake i kjærlighet.

Og hvis kvinnen din egentlig ikke tar initiativet, er det 20 ting du kan gjøre for å gjenopplive lidenskapen og bringe henne tilbake i humøret, i kveld og i lang tid framover! [Les: 18 fantastiske sextips for menn å få henne til å ønske seg mer!]

# 1 Lag et sex soverom. Overrask bedre halvdel med lys i soverommet og rosenbladene i sengen. Kanskje, selv kjøre henne en badestamp bad og gi henne et glass vin å slappe av med. Ja, dette kan være over toppen for noen menn til selv å prøve, men ta et hopp over troen hos oss her, og vi er positive at du ikke vil angre på det! [Les: 9 tips for å gjøre rommet ditt til et sex soverom]

# 2 Spice opp samtalen. Bare å si til din betydelige andre at du er "klar for sex", kan ha jobbet når du først møttes, men det er svært lite sannsynlig at du fortsatt får de samme resultatene på dette tidspunktet i forholdet ditt.

Spice opp samtalene dine med teaser og flørtende snakk, lette i ideer og tanker, få henne til å føle seg sexy og så vekke henne med dine ord. [Les: Den riktige måten å snakke med en jente uten å slå henne av!]

# 3 Sexy antrekk. Nå er seksuell rollespill ikke for hvert par, og det er ikke det vi foreslår her. Hvis det ender opp med å gå i den retningen, så flott, men du må få kvinnen din til å føle seg sexy.

Gi henne beskjed og se at du fortsatt finner henne attraktiv og ekstremt seksuelt tiltalende, og å få henne til et sexy eller avslørende stykke undertøy er en fin måte å minne henne om hvor vakker hun er. Det er en gave til henne, men igjen er dette virkelig en gave til deg!

# 4 Forfør kvinnen din. Etter hvert som forholdet ditt alder, vil du ikke ha sex til å bli en oppgave, og du vil heller ikke holde fast med de samme stillingene hver gang, spesielt hvis det er kjedelig.

Hvis du befinner deg i denne ruten, endrer du den litt og gjør opplevelsen alt om kvinnen din. Ved å legge til en ny gnist tilbake i sexlivet ditt, kan vi nesten garantere at hun vil betale tilbake lykkelig. [Les: 15 tips for å tilfredsstille en kvinne i sengen og gjøre sex spennende for henne]

# 5 Manerer av en gentleman. Innse at uansett hva du gjør, noen ganger vil svaret bare være nei. Hold deg kult, vær en gentleman og ikke plage kvinnen din. Dette vil ikke gå ubemerket av din menneskelige motpart, vi kan forsikre deg om det.

# 6 Del dine følelser. Kvinner kan ikke lese våre tanker * så mye som vi noen ganger tror de kan *. Åpne opp, del dine følelser, la jenta vite hva som er i tankene dine. Dette vil bare skape et tettere bånd mellom dere to, ikke utvide noe gap som kan dannes.

# 7 Sensuelle berører. En mesterlig måte å begynne forspill, uten å fokusere på sex, men på følelsesmessig forbindelse, er ved å gi henne en sensuell massasje. Legg henne ned på sengen og sørg for å bruke olje eller lotion, så hun må fjerne klærne. Det som starter som en fin gest, ender med en lykkelig slutt for alle involverte! [Les: 11 trinn til en perfekt sensuell massasje som vil gi henne våt]

# 8 romantiske middager. Din kjæreste eller hustru hadde bare en lang dag på jobb, kanskje, hun har vært på farten siden klokka 6 og trenger bare en pause.Ingenting som overraskende kvinnen du elsker med et hjemmelaget måltid og et glass vin for å hjelpe deg med å slappe av. Ikke bare vil hun sette pris på din gest, men hun vil også føle seg nærmere og mer nært knyttet til deg.

# 9 Kjøp en sporadisk gave til kvinnen din. Gutter, husk denne, en gave med faktisk mening og betydning vil slå ut en ekstravagant gave hver eneste dag i uken. Ha denne gaven faktisk noe for henne, og det vil bringe deg to nærmere enn noensinne, både forelsket og i soverommet.

# 10 dusjer. Noen ganger må du hoppe på sexet, og ta en dusj sammen før du går i seng ligger øverst på mange lister. Å se hverandres nakne kropper, og at kroppsdeler børster opp mot hverandre i dusjen, fører vanligvis til mer enn bare en god natts søvn. [Les: 9 tips for å nyte dusjekseksjon uten å skade deg selv]

# 11 Express din kjærlighet. Du tror kanskje din betydelige andre allerede vet hvor mye du elsker henne, men du ville bli overrasket over hvor mange menn som antar det samme, da deres bedre halvdeler føles det motsatte. Sett disse følelsene inn i ord for å ikke la være i tvil om hvor du står i dette forholdet.

# 12 Kose med henne. Noen ganger handler det om å legge grunnlaget. Og mens kramming ikke alltid fører til sex, vil det fremdeles bringe dere begge nærmere og koble hverandre intimt. Og intimitet er definitivt en god start på seksuell opphisselse.

# 13 Passionøst kyss henne. Det er forskjellige kyss for alt. Et kyss godnatt er forskjellig fra et kyss farvel der du ikke vil se hverandre i noen uker. Et dypt, lidenskapelig kyss skal bare indikere en ting, og vise din kvinne nøyaktig hva det betyr! [Les: 10 tips som vil gjøre kyssene mer lidenskapelige og sexy]

# 14 Snakk om det. Snakk om sex, sjekk rundt om det, og send provoserende tekster til hverandre gjennom dagen. Og når du møter kvinnen din, vil dere begge ha det vanskelig å holde hendene dine av hverandre.

Ikke vær en prude og føl deg ubehagelig om sex. Jo flere av dere snakker om det og utveksler ideer, jo nærmere blir dere begge, seksuelt og romantisk.

# 15 Dessert i sengen. Se alltid til å prøve noe nytt når du føler at ting blir monotont i kjærlighet. Mens sjokolade og pisket krem er fine valg her, sørg for at disse ikke er sengetøy som din søtere halvparten brukte en formue på. Les alltid situasjonen.

# 16 Utvid forspillet. Med de fleste par, jo lenger inn i et forhold er de, desto mindre er forspillet som oppstår. Ikke unngår forspill, faktisk fokusere mer på forspill enn på penetrasjon, og med hver kveld som går, vil kvinnen din bare få mer i humør for sex. [Les: 10 ting alle kvinner virkelig vil ha i sengen]

# 17 Spesifikke komplimenter. Få din kvinne til å føle deg spesiell, få henne til å føle seg sexy og la henne få vite at du tenker på verdenen av henne! Hvis det er noe i det hele tatt om henne som gjør henne ser sexigere eller vakrere ut, eller hvis hun prøver noe nytt som ser bra ut på henne, kompliment henne for det i stedet for å tenke det i hodet ditt. Oppskatt kvinnen din, og hun vil føle seg sexy igjen!

# 18 Vær forsiktig. Som gutter vil vi vanligvis gå hardt hver sjanse vi får, og snart vi kommer inn. Men det er ikke noe kvinnen vil sette pris på, spesielt hvis du gjør det hver gang du går inn i henne. Noen ganger er det hyggelig å endre tempoet, sakte ting ned, og føler virkelig at partnerkroppen din beveger seg i samklang med din. Du kan nyte det mer enn du tror. [Les: 15 frie tips for å slå en jente på og vekke henne helt]

# 19 Rollespill. Dette er ikke for alle, men det kan legge til akkurat den rette gnisten i et sviktende sexliv. Noen all-time favoritter er en sykepleier / legerolle, en sjef / sekretærrolle og selvfølgelig en slem student / lærerrolle. Se hvilken som fungerer best i forholdet ditt, og prøv å ikke være for skummel om din karakter heller. Påminn deg selv, du er bare rundt den du elsker og nyter øyeblikket!

# 20 Se eller les noe seksuelt sammen. Noen ganger kan den største gnisten oppstå når du ser på en sexscene på tv eller en voksenfilm med partneren din.

Men hvis det får kvinnen til å føle seg mer ubehagelig i stedet for å vekke seg, er det en fin måte å lette henne på i det, ved å grille rundt og fortelle henne at du kan gjøre det bedre enn skuespillerne på skjermen. Denne linjen åpner døren, men det er opp til deg å følge med med det!

[Les: 10 frie spill for par å føle seg kåt igjen!]

Så neste gang du føler at din kone eller kjæreste ikke lenger er i sex, bruk disse 20 ideene for å få kvinnen din i humør. Men husk alltid, vær ikke egoistisk i sengen og vær villig til å gi uselvisk. Du ser bare hvor mye forskjell som kan skje på kort tid!

Populært emne