20 søte ting å gjøre for kjæresten din som hun vil elske

Innholdsfortegnelse:

20 søte ting å gjøre for kjæresten din som hun vil elske
20 søte ting å gjøre for kjæresten din som hun vil elske
Anonim

Hvis du leter etter noen måter å få jenta til å svømme og elske deg mer, les videre. Her er noen søte ting å gjøre for kjæresten din.

Jenter er egentlig ikke så kompliserte som menn tror de er. Vi kan trenge noen flere komplimenter og litt mer koser, men vi er ganske enkle å behage og ta vare på. Men hvis du ikke gjør noe for å gjøre søte ting til kjæresten din, vil det føre til flere problemer enn det er verdt.

Vil du ikke gjøre kjæresten din glad? Det er alt for ofte at jeg hører en fyr som klager på at han ikke vet hva han gjør feil, og likevel prøver han ikke noe for å gjøre det riktig. Mer enn sannsynlig, gjør han bare ikke søte ting for kjæresten sin.

Hvorfor jenter trenger ekstra oppmerksomhet

Jeg er sikker på at du har lagt merke til nå at at å ha en kjæreste betyr at du må dedikere litt av din tid og oppmerksomhet til henne. Og sannsynligvis mer tid og oppmerksomhet enn du tror hun trenger. Sannheten er at jenter trenger mer oppmerksomhet enn gutta av mange grunner.

Du kan kanskje tro at hun er "klossete", men i virkeligheten vil hun bare ha litt tid. De fleste jenter elsker trygghet og føler at du virkelig bryr deg. Og slik føler vi det, det er når du gir oss oppmerksomhet og gjør søte ting for oss.

Søte ting å gjøre for kjæresten din som vil få henne til å smelte

Hvis du vil gjøre jenta glad og få henne til å svømme over deg, så gjør du søte ting for henne, er bare veien å gjøre. Du kan aldri være for søt eller gjøre for mange fine ting som får henne til å smile. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

Ikke alle de søte tingene du må være over toppen, heller ikke. Du kan gjøre veldig enkle ting hver dag som vil gjøre henne setter pris på og elsker deg mer. Hvis du ikke er romantisk i hjertet og har problemer med å tenke på søte ting å gjøre, har vi ryggen med disse 20 tingene som vil være sikker på å gjøre jenta din lykkelige.

# 1 Gjør klesvask. Jeg vil bare sørge for at alle gutta vet at jenter hater klesvask. En gang imellom får du en jente som ikke har noe imot å gjøre det mens du ser på favorittspillet hennes. Men for det meste hater jenter klesvask. Så gjør henne en tjeneste og få hennes vasket, tørket og brettet.

# 2 Rengjør stedet. Vi har egentlig ikke tid eller energi til å rense vår plass hele tiden. Etter treningsstudio, jobb, dagligvarebutikk og alt annet vi må gjøre, suger det bare å komme hjem og rydde opp. Det ville være en av de mest fantastiske søte tingene å gjøre for kjæresten din hvis du bare ryddet opp henne før hun kom hjem.

# 3 Plukk opp sitt favorittgodis på vei hjem. Dette er så enkelt å gjøre, men det betyr så mye for kjæresten din. Hvis du slutter å få gass, dukker inn i butikken og tar tak i hennes favoritt candy og ser på forståelsen lyser ansiktet hennes. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 4 Skriv henne en søt notat og la det være for henne å finne. Dette kan virke veldig cheesy, men det er så undervurdert. Det er slik en søt ting å gjøre for kjæresten din, og det vil gjøre henne hele dagen.

# 5 Få oljen forandret i bilen sin. Dette er en annen rolle for oss som vi hater. Det er irriterende, garasjen gutta prøver alltid å overbelaste oss, og det er bare en downer på vår dag. Ta bilen og få oljen forandret mens hun er med venner.

# 6 Fyll opp bensintanken. Nå koster dette åpenbart penger og kan være ganske skadelig for lommeboken å gjøre hele tiden, men hvis du bare gjør dette en gang hvert par måneder, ville du ikke tro hvor takknemlig vi kan være. [Les: 25 søteste romantiske gestus for hverdagen]

# 7 Se hennes favorittfilm - selv om du hater det. Vi vet at du ikke er i sappy love-filmer, men hvis det er filmkveld, la henne se på hennes favoritt. Det er en annen av de virkelig søtsaker ting å gjøre for kjæresten din, og det vil bety mye for henne.

# 8 Vær snill mot vennene sine. Dette er en annen veldig enkel ting som vil gjøre henne så glad. Du må bare være snill mot vennene hennes, selv om du virkelig ikke kan stå en * eller alle av dem *.

# 9 La henne få den siste bitt av desserten. Jeg vet at vi alltid nekter og får deg til å spise den, men det er bare fordi vi ikke vil se ut som en fettstoffer. Jeg lover at vi virkelig ønsker å spise den siste bitt. Så la kjæresten din få det, og hun vil elske deg for det. [Les: 36 søteste ting å gjøre med kjæresten din]

# 10 Les hennes favorittbok, og snakk om det med henne. Selv om du ikke er en stor leser, hvis du leser favorittboken hennes og deretter får en dyp diskusjon med henne om det, er det ganske mye en av de mest fantastiske søte tingene å gjøre for kjæresten din.

# 11 Ta med henne lunsj hvis du har fridag. Hun ønsker ikke å spise en kald lunsj hun pakket på 7:00. Hvis du har fridag, ville det være veldig søtt for deg å få henne en varm lunsj.

# 12 Kyss henne på kinnet i offentligheten. Offentlige viser av kjærlighet som er uskyldige og søte som dette betyr så mye for en jente. Det er som om du forkynner kjærligheten for henne, og hun vil elske den. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 13 Planlegg en overraskelsesdato som er fylt med ting hun elsker. Dette er en annen av de søte tingene å gjøre for kjæresten din som bare må gjøres hver eneste gang. Men hvis du planlegger alt - selv hennes klær - trenger du ikke engang å gjøre det veldig ofte, fordi hun vil huske det i lang tid.

# 14 Planlegg en morsom dag for henne og en venn. I stedet for å planlegge en date med henne, sette sammen en morsom dag for henne og hennes bestie. Få dem massasje, eller bestill en avtale for at de skal få neglene deres ferdige - på deg.

# 15 Dans rundt huset med henne. Dette er noe som må skje i øyeblikket, men når hun lager mat og musikk er på, ta henne og drep henne rundt en liten stund. Det er en av de virkelig søte tingene å gjøre for kjæresten din, og hun vil sette pris på det mye. [Les: Interessante ting å snakke om med kjæresten din]

# 16 Kjøp hennes blomster uten grunn. Dette er en annen klassiker, men det går aldri uten forståelse. Å gjøre det uten grunn vil tjene deg bonuspoeng.

# 17 Gi henne råd når hun trenger det. Ikke bare nikk og si, "mhmm" til alle hennes problemer. Hvis hun confides i deg, ta det seriøst og ta opp ditt beste råd. Dette er en slik søt idé, og hun vil føle at du verdsetter hennes lykke på denne måten.

# 18 Hold ansiktet i hendene og fortell henne at hun er vakker. Dette er virkelig en så enkel ting som ikke krever noe arbeid eller penger fra din side, men det har kraften til å gjøre henne lykkelig for hele dagen. [Les: 10 måter å muntre opp kjæresten din når hun er nede]

# 19 Gi henne ros når hun jobber med noe tøft. Hei jenta din på! Hvis hun har et tøft prosjekt på jobb og viser det til deg, fortell henne hvor beundringsverdig hun er for å jobbe så hardt. Jenter elsker å høre det.

# 20 Tegn henne et bad og ta med henne et glass vin. Dette er en annen veldig enkel ting å gjøre, og det er også så søtt. Tegn badekaret, kast inn noen avslappende essensielle oljer og hell hennes favoritt glass vin. Ha det klart for henne når hun kommer hjem etter en lang dag på jobben.

[Les: 21 ting du gjør som gjør at jenta elsker deg mer]

Det er egentlig ikke vanskelig å finne søte ting å gjøre for kjæresten din. Tro meg når jeg sier at hun vil sette pris på hver søt ting du gjør, og det vil få henne til å holde deg rundt for lang tid.

Populært emne