20 Sikker tegn for å fortelle ditt forhold er Oh-So-Over!

Er ditt kjærlighetsliv gjør deg ulykkelig? Les disse 20 sikre tegnene for å vite om forholdet ditt er tettere nærmere slutten, eller verre, det er over allerede!

Er forholdet ditt fra hverandre foran dine egne øyne?

Det er lett å vite om din unge kjærlighet eller krydret ekteskap ligger tett inntil kanten av fjellet, klar til å ta et fall til dødsfallet.

Alt du trenger å gjøre er å spørre deg selv om du er glad i forholdet til kjæresten din.

Hvis du er glad, eller i det minste innhold, vel, sjansene er, det går bra for deg nå.

Men hvis du opplever en langvarig tilstand av ulykkelighet eller misnøye i ditt kjærlighetsliv, er det en veldig god sjanse for at ting ikke er alt hoppende og dandy in love land.

[Les: 7 hemmelige tegn på at forholdet ditt begynner å bli dårlig]

20 tegn for å vite om forholdet ditt er definitivt over

Har du noen gang fått den tiggende tanken på baksiden av tankene at kanskje ditt forhold kan være dømt?

Les disse 20 tegnene og spør deg selv om du opplever noen av disse tegnene. Eller send disse skiltene til din partner og spør dem om de kan forholde seg til disse skiltene.

Hvis noen av dere opplever mer enn bare noen få av disse telltale tegnene i din steinete romantikk, er det kanskje på tide å ha det vi trenger-å-snakke samtale! [Les: Hvordan avslutte et forhold med noen du elsker uten å skade dem]

# 1 Du respekterer ikke partneren din lenger. Du tror at partneren din er en god person, men dypt inne, du beundrer dem ikke, eller tror at deres ord er verdt tiden din. Hvis du ikke tror at partneren din er verdt din beundring, ser du sannsynligvis at du ser ned på partneren din eller kanskje føler deg flau av dem!

# 2 Tilbringe tid sammen er kjedelig. Begge har bare ikke noe å snakke om lenger. Stillhet i samtaler er et tegn på komfort, men i ditt tilfelle gjør det deg ubehagelig eller vil gjespe! Det er ingen små samtaler lenger, og partneren din driller deg bare til døden. [Les: 15 klare grunner til hvorfor du kjeder deg rundt din partner]

# 3 Du bryr deg ikke. Du bryr deg ikke veldig om partneren din eller hva de gjør med livet deres. Du er egoistisk, og du er bare opptatt av ditt eget liv, dine egne prestasjoner og din egen lykke. Dette kan få deg til å føle deg urolig å akseptere, men du vet at det er sannheten. [Les: 12 tegn på at du er en egoistisk partner i forholdet]

# 4 Øynene dine vandrer. Du tror du elsker din betydelige andre, men du kan ikke stoppe øynene dine fra å se deg rundt hele tiden. Du begynner å finne en annen person eller to mye mer interessant og spennende.

Men vær ikke skamfull hvis du gjør det, fordi dette er mye mer vanlig enn du tror. Tross alt, hvis du ikke finner din partner attraktiv lenger, kan du hjelpe deg selv med å falle for noen andre? [Les: Ting å huske på når du begynner å falle for noen andre]

# 5 Din partner er full av feil. Du kan ikke hjelpe, men stadig velge feil i din mann eller kone. Hele tiden! Hver gang du ser dem, eller hver gang de gjør noe, ser de bare ut til å bli riddled med feil og mangler.

# 6 Du er ikke følelsesmessig forbundet lenger. Du er likegyldig for partnernes følelser og tanker. Du kan late som om du bryr deg om kjæresten din eller kjæresten, men dypt inne, du vet at du egentlig ikke gir deg for mye av hva partneren din føler eller hva de er opptatt av. Du elsker partneren din, men du vil ikke involvere deg så dypt at du må være med på å få dem til å føle seg bedre om seg selv.

# 7 Å holde kontakten er en oppgave. Du hater å måtte hele tiden ringe eller teksten din partner for å holde dem oppdatert om livet ditt når du ikke er rundt dem. Selv om det bare ringer hverandre et par ganger om dagen, er det bare irriterende fordi du føler at du må rapportere til noen om hvor du er og hva du gjør.

# 8 Du kan ikke se en fremtid sammen. Det er ingen samtaler om fremtiden mellom dere begge. Og partneren din spiller ikke lenger en sentral rolle i din store ordning med ting. Hvis det er noen tanker om fremtiden, er den siste personen du tenker på, din signifikante andre! [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

# 9 Dine glade fantasier. Du fantaserer om livet ditt uten din partner. I din fantasi er du enten dating noen andre eller bare å være single og hoppe fra en partner til en annen. Og de drømmene gjør deg faktisk kule!

# 10 Daglige liv. Du forteller ikke partneren din om dine daglige hendelser. Og du spør ikke partneren din om dagen. Og ærlig talt, bryr du deg ikke!

# 11 Din partner irriterer deg enkelt. Du prøver å ikke hate det som din partner gjør, men til og med de minste tingene de gjør, gjør deg til ingen ende!

# 12 Ingen sex. Det er ikke at du hater sex, men på en eller annen måte liker du ikke å ha sex med partneren din lenger. Du liker sex, men å ha sex med partneren din føles så ubehagelig og kjedelig. [Les: Falling out of love og 5 grunner bak det]

# 13 Flutterende øyne. Du har begynt å flirte med noen andre bak partnerens bakside.Og selv om partneren din føler seg truet og forteller deg å unngå denne personen, bryr du deg bare om partneren din usikkerhet. På den annen side, selv om du skjønner at partneren din flirter med noen andre, føler du ikke sjalu om det * litt disgusted kanskje! *.

# 14 Den verste siden. Du er veldig snill mot alle, og du legger alltid din beste fot fremover i offentligheten. Men uansett innser du at du viser din verste side til din partner. Og du gjør ingenting for å forandre deg selv eller skildre deg selv i bedre lys foran kjæresten din. [Les: 20 tegn på at du er et folkevennlig og ikke engang vet det!]

# 15 Ingen glipp, du er. Du savner aldri din partner når de ikke er rundt. Faktisk, bare å tilbringe litt bort tid fra hverandre gir deg det øyeblikk av lykke du har lengtet etter!

# 16 Du krever plass og personvern. Din partner synes bare å være rundt deg hele tiden. Og du hater det! Hvis du er på Facebook og partneren din peeps inn på skjermen, vet du ikke hvorfor, men du vil bare bokse ansiktet sitt. Du elsker plass og holder avstand fra partneren din når du prøver å slappe av. [Les: 12 grunner til at mange par går i stykker over tid]

# 17 Alt partneren din sier er dum. Din partner ser bare ut som en idiot til deg! Når de snakker eller prøver å forklare noe, forsvinner alle sine ord til en dumme, og alt du hører er m-o-r-o-n!

# 18 Sammenligninger i stor grad! Du begynner å sammenligne din partner med alle de andre gutta eller jentene du har lyst på, og du føler alltid at du har den kortere enden av staven. Alle vennene dine synes å ha bedre og mer forstående partnere enn deg. Og det irriterer deg mer! [Les: 18 forhold slår av som ødelegger romantikk stor tid!]

# 19 Partneren din spiser din energi. Du føler deg drenert, irritert og sliten etter å ha brukt tid med partneren din. Du prøver å ha det bra med dem, men de konstante argumenter og forskjeller i meninger bare dekker deg og gjør at du vil løpe bort midt i samtalen.

# 20 Du ser ut. Du har aldri vurdert å avslutte forholdet, men psykisk begynner du å søke etter en sikkerhetskopi! Og du begynner å fantasere om denne andre personen, eller leter etter måter å tilbringe mer tid med denne romantiske sikkerhetskopien. Den romantiske sikkerhetskopien kan være en god venn som gir deg en skulder til å lene seg på, men før du vet det, kan dere begge ende opp i en følelsesmessig affære, enten du anerkjenner det eller ikke! [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis aldri lagt merke til!]

Å anerkjenne disse 20 tegnene for å fortelle om forholdet ditt er over, er veldig enkelt. Den vanskelige delen anerkjenner det heller ikke, det forstår hva du har tenkt å gjøre med det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar