20 Personlighetstrekk som gjør den ideelle perfekte gutten

Hva gjør en mann ideell og perfekt, og hva er egenskapene du trenger å lete etter? Du vil ikke tro hvor du må se for å finne den gode fyren!

"Vi elsket ikke, vi kysset ikke engang, men den uforklarlige intimiteten vi delte, forlot oss ordløst og håpløst låst inn i hverandres blikk." Jasmin Dubroff

Jeg er en sucker for romantikk, det er ingenting jeg liker mer enn å sitte på en natt og gå på en følelsesmessig berg-og dalbane tur.

Det spiller ingen rolle om det er fra en bok, en kylling eller en tv-show.

Hvis det er en romansk plot, så ville du være rett i å satse på at jeg støttet den.

Det eneste problemet med det er at jeg har blitt litt av en ekspert, jeg kunne sette meg ned og ha en filmplot utarbeidet om fem minutter, jeg kunne lese tre sider av en bok og vite hvem som skulle komme sammen og Jeg kunne fortelle deg i serie ett, episode en som er bestemt til å være sjelevenner.

Du ser at saken er, og du skjønner ikke det med en gang, under hver romansk plot er det i hovedsak den samme historien som blir fortalt.

De følger alle de samme grunnprinsippene.

Og jeg lurer på om vi brukte disse grunnprinsippene i våre egne liv, ville det hjelpe oss med å finne kjærlighet?

Tross alt slutter ingen god romantikkhistorie uten at gutten får jenta, ikke sant?

De perfekte trekkene til en ideell partner

Et av hovedprinsippene jeg har lagt merke til i alle romanshistorier er at prinsens sjarmerende karakter nesten alltid har de samme trekkene.

Ut av tusenvis av trekk, hver romantikkhistorie plukker fra et basseng på tjue og de tjue ser ut til å bygge en universell ideell partner. Betyr det i realiteten at vi bare bør plukke fra dette egenskapsbassenget også? Ville det hjelpe oss med vårt søk etter den ideelle partner eller er det bare et eventyr som vi ønsker, var sant. [Les: 12 ting du må se etter i en fyr før du daterer ham]

Du tror kanskje ikke at du er kresen nok til å tenke på egenskaper, eller du kanskje tror at med den rette personen, spiller det ingen rolle, men tingen er at det virkelig betyr noe hva egenskaper en person har. Disse egenskapene gjør dem som de er, og det er personen du tenker på å komme i forhold til. Og du må vite om det kommer til å fungere i det lange løp.

De 20 trekkene som skiller en ideell partner fra de andre

Jeg har funnet ut at med romantikkhistorier har mannen alltid det samme mønsteret når det gjelder deres egenskaper. Det må være som en universell utforming av den perfekte mannen eller noe, fordi de alle synes å ha fem gode egenskaper i gjennomsnitt og minst en dårlig.

Den dårlige virker alltid som den dominerende først, og så setter den langsomt inn i skyggene av de fem andre egenskapene. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

De fem andre ideene tilhører et sett med tjue som brukes til å skape den perfekte mannen gang på gang. De blir aldri brukt sammen, og han er aldri uten minst en feil, men de samme tjue trekkene ser ut til å kaste seg opp i hver eneste romanhistorie som fortalt.

#1 God humor

#2 Attraktiv * både innvendig og utvendig *

#3 Interesser som er gjensidig

#4 Tilbyr livserfaringer

#5 Elsker uansett feil

#6 uselvisk

#7 Omsorgsfull

#8 Empati

#9 Lojal

#10 Følelsesmessig stabil

#11 Praktisk

#12 Ambisiøs

#13 Smart

#14 Vennlig

#15 Voksen

#16 Sikre

#17 Kreativ

#18 Lidenskapelig

#19 Beskyttende

#20 Hederlig

Ta Mr Darcy for eksempel, hans store dårlige trekk var stolthet, i begynnelsen av boka han var full av det, ville han ikke danse med noen av jentene, han så ned nesen til folk i en mindre situasjon enn hans , og han var uhøflig for alle.

Han så bare klasse og sosialstand. Jeg tror det er trygt å si at i første halvdel av boken var det ganske lett å ikke likne Darcy.

Men hr. Darcy klarer å vende seg om i andre halvdel av boken, på grunn av omstendigheter som tvang ham til å avsløre sin bedre side, så å si. I siste halvår lærer du at Darcy er uselvisk, lojal, smart, praktisk og faktisk, ganske vennlig. Det gir fullstendig inntrykk av sin karakter og hans stolthet slutter å være et problem.

Dette skjer igjen og igjen i romantikkhistorier, og hvis du tenker på det, skjer det igjen og igjen i livet også. Hvor mange ganger har du møtt en person og mislikte dem med en gang, fordi de virket egoistiske eller uvennlige, da du har fått vite dem, har du innsett at de egentlig ikke er så slemme. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som lar kvinner svelge hele tiden]

Finne din sjelefrende mens du holder øye med hans egenskaper

Egenskaper er de tingene som knytter deg til en person, enten det er fordi de er de samme som din, eller fordi du liker at de er forskjellige, og det virker som om du vil finne din sjelefrende, vil du ha dem til å ha minst fem av de tjue nevnte.

Jeg vet ikke en eneste person som ikke har blitt forelsket i minst en fiktiv karakter i sin tid, mener jeg, kan du legge hånden på hjertet ditt og si at du ikke har det?

Det alene forteller meg at folk som skriver romantikkhistorier, tapper inn i våre grunnleggende behov som mennesker. Det betyr at for en eller annen grunn, og jeg vet ikke hva den grunnen er, blir folk over hele verden forelsket i hovedsak de samme mennene. Prinsen sjarmerende er av den fiktive verden.

Romantikk romaner, virkelige liv og de ideelle mennene du ønsker

Det eneste problemet er at når du er forelsket i din fiktive karakter, har du glemt alt om det ene dårlige trekket som opprinnelig satte deg av. Likevel, når det kommer til virkeligheten, kan du ofte ikke komme forbi det ene dårlige trekket.

Men det er ikke din feil skjønt, fordi romans historier er laget på en måte at disse to menneskene blir presset sammen av skjebnesvangten. Men livet er ikke så ofte, og det er lett å pusse bort noen du nettopp har møtt, spesielt hvis du ikke likte dem i utgangspunktet.

Så hvordan kommer du forbi dette problemet, hvis det ikke er en forfatter som er villig, vil begge dere gå videre til neste kapittel, hvordan velger du sjelevennene fra de menneskene som bare er forferdelige?

Som klichéd som dette er du nødt til å ta et sprang av tro, må du være villig til å bli kjent med alle, og du trenger ikke å pusse noen på førsteinntrykket alene. Du må åpne deg opp til verden og akseptere at det kanskje ikke er riktig første gang. [Les: 15 kvaliteter menn hemmelighet krever i kvinnen de liker]

Bumpene i jakten på den ideelle partner

Ikke bli avskrevet av hindrene, hver god romantikkhistorie har noen få støt underveis. Jenta blir med feil gutt, eller gutten gjør noe dumt, men det virker alltid på slutten skjønt.

På en måte tjener de sine gode endringer på grunn av den grove banen de måtte ta, som du kanskje må ta, men til slutt er det alltid verdt det. Din ideelle partner er der ute, mest sannsynlig med mange av egenskapene fra topp 20 listen, du trenger bare å bli kjent med dem.

[Les: 25 egenskaper og kvaliteter av en stor kjæreste]

Det er flere menn der ute, med flere av disse 20 egenskapene til ideelle menn i dem. Men har du vært i stand til å se forbi feilen som gjorde at du ignorerer dem i utgangspunktet? Det er noe du trenger å spørre deg selv.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar