20-Minute Meal Ideas fra Super-Fit Personlige trenere

Innholdsfortegnelse:

20-Minute Meal Ideas fra Super-Fit Personlige trenere - øVELSER 2023
20-Minute Meal Ideas fra Super-Fit Personlige trenere - øVELSER 2023
Anonim

Hvor lang tid tar det din lokale takeaway for å levere middag? Femti minutter? Tretti på en god dag? Vi vil satse på at vi kan hjelpe deg med å få et sunt, munnvannende måltid på tallerkenen på langt mindre tid.

Tror ikke på oss? Her er en masse eller sunne oppskrift ideer som tar 20 minutter (eller mindre) å forberede, som alle har blitt anbefalt av en rekke super-fit PTs og vil slå selv den mest gung-ho levering driveren for fart.

Det er fisk - mye fisk faktisk - samt pimped grøt havre, gjennomsnittlig kylling smørbrød, killer quinoa ideer og veggie alternativer som vil kile tastebuds av selv den mest devout kjøtt-eater.

Ta en titt nedenfor og få stoppeklokker klar. Disse tingene kommer til å slå dine tallerkener før du kan si "Fancy a Deliveroo i kveld?"

Sam Stone, trener på Barrys Bootcamp London

"Grillet fisk og dampet veg. Jeg får fersk fisk levert rett fra Grimsby hver uke - bærekraftig og pålitelig innkjøp er veldig viktig for meg. "

Michael Betts, administrerende direktør for TRAINFITNESS

"Jeg gjør en gjennomsnittlig kyllingsandwich. Jeg debonere en kylling og lår, stek det i en panne og server på surdeig med spinat, tomat, avokado og hummus. Så enkelt, veldig velsmakende og ganske sunt. "

Tee Von Zitzewitz, trener på Barrys Bootcamp London

"Tunfisk biff, asparges og stekt pastinetter. Tunfisk er flott for protein, og de kjøttfulle biffene er perfekte for alle som prøver å redusere kjøttinntaket. Asparges gir fiber og vitamin A, i tillegg til å være et vanndrivende middel, og det er fullt av antioksidanter. Og stekte pastinetter er bare deilig. "

Simon Cowen, personlig trener på fitness først

"Å være vegetarianer, min tilgang til protein er noe begrenset. I stedet for å chugge ned de generiske protein shakes jeg foretrekker å gå for Quorn kjøttboller. Jeg elsker disse tingene. Jeg har dem med løk, courgetter, purre, sopp og paprika, og litt passata saus smaksatt med hvitløk, Peri-Peri og pepper. Pakk litt brun ris eller quinoa på siden, og det er måltidet for meg. "

ANBEFALT: De 30 beste vegetariske kildene til protein

Jamie Lloyd, styrke- og kondisjonstrener, Jamie Lloyd Coaching

"Jeg liker quinoa fordi det er veldig høyt i protein. Jeg lager en panne på den og legger i rød pepper, sitron, olivenolje, vårløk, agurk og kikærter. Så sprinkler jeg på fetaost. Det er en god proteinfiks som kan spises på egenhånd til lunsj, eller med kylling eller fisk til middag. Gjør en haug av det og del resten ut for uken. "

Olu Adepitan, Fitness Manager på BXR London

"Det er min fisk og tørr coleslaw parabolen. Ta en fet fisk - laks, makrell, sardiner, sild eller ørret fungerer godt - og krydret med hvitløk, blandet urter, ingefær og chilipulver. Legg i litt folie og bake i 20 minutter på middels temperatur. Etter 12 minutter, tilsett et par spruter av Fry Light Oil til en varm wok og rør stek kål, revet gulrøtter, brokkolifloretter og skiver rødløk i åtte minutter. Server og nyt. "

Kaya Cansfield, Psycle London Ride Instructor

"Grøt havre med verkene. Jeg snakker Pip & Nut Coconut Almond Butter, bringebær, blåbær og Chia frø. Og jeg har det når som helst på dagen. "

ANBEFALT: Sunn Grøt Oppskrifter

Rod Buchanan, co-leder av Barre på Psycle London

"Fisk røre-yngel. Du kan gjøre det på under 20 minutter. Jeg pleier å gå for laks eller havabbor, lett stekt i kokosnøttolje med massevis av veg og ris eller glutenfrie nudler. Chili og hvitløk for smak også. Jeg er nå en enorm fiskelsker - jeg pleide å være veldig inn i kjøttproteinet mitt, men gjennom årene har jeg funnet det mye vanskeligere å fordøye. Fisk fyller meg opp uten å føle oppblåst, og oljene du får fra det er så gunstige for immunsystemet, musklene og huden. "

Mark Crowhurst, Spin Og T3 Instruktør På TRAINFITNESS

"Mikrobølget hjemmelaget risotto. Jeg fant en god oppskrift på matlaging risotto fra bunnen av mikrobølgeovn i stedet for å slave over ovnen og redusere lageret ned. Legg i kylling, sopp, erter, spinat, asparges og et sprut av hvitvin for å smake på, og du har et godt etter-treningsmåltid. "

Miles Casey, trener på Barrys Bootcamp London

"Jeg elsker egg, så jeg vil si røkt laks med eggerøre. Det er enkelt, det er høyt i protein, og det er minimal rot for å rydde opp hvis du er en lat gutt som meg. Jeg har ikke noe imot et par kanel og rosin bagels med peanøttsmør og banan på siden også. "

Richard Tidmarsh, styrke- og kondisjonstrener og grunnlegger av rekkevidde

"Det er min seared tunfisk på chili grønnsaker. Du kan raskt sote tunfisk ved å kokke den i 30 sekunder på hver side, og du kan hente forberedte grønnsaker fra et supermarked, eller velge favorittgrønnsaker og raskt hogge dem selv. Deretter bare legg til din favoritt krydder og hva-ikke for å gi veg massevis av smak. Hvis du trenger litt ekstra karbohydrater, kan du legge til brun ris eller nudler. Tjue minutter? Mer som seks! "

Ollie Marchon, Ex-England Rugby 7s Spiller og Maximuscle Styrketrener

"Min go-to meal må være en omelett. De er så allsidige og kan spises til frokost, lunsj og middag.Ved å legge til en rekke ingredienser kan du skreddersy hver omelett til dine spesifikke mål. Du kan ikke gå langt galt med litt spinat, sopp, skinke og ost! "

ANBEFALT: Slik lager du den perfekte omelet

Sandy Macaskill, medeier og trener på Barrys Bootcamp London

"Bakt laks, gulrøtter og kirsebærtomater. Det tar omtrent to minutter å prep. Skjær et par sitroner over toppen av fisken - jeg elsker de lett røkt filetene du får på Sainsbury's - og pakk alt i folie. Stikk i ovnen og den er klar i løpet av 20 minutter. Det er også veldig fargerikt, noe som alltid er viktig [fordi det betyr at du får en rekke næringsstoffer]. "

Daniel Puddick, personlig trener og grunnlegger av Sundried Activewear

"Alltid en jaktpotet med bønner og ost. Det er raskt og enkelt å lage, holder meg full, og jeg vet at jeg får en god kombinasjon av protein, karbohydrater og fett når jeg spiser det. Jeg er ofte så opptatt at jeg hopper over lunsj, så det er flott å ha et solidt måltid som dette som merker alle de riktige boksene og er klar så fort. Hvis jeg kan lage meg en fersk lunsj i stedet for å spise ute av Tupperware, vil jeg, fordi å spise fersk mat er så mye mer tilfredsstillende. I tillegg er et varmt måltid om vinteren et must! "

Dan Lambert, Maximuscle Personal Trainer

"De fleste måltidene mine er laget på under 20 minutter fordi jeg vanligvis er for opptatt (og for utålmodig) å stå rundt komfyren, og min favoritt må være en Thai grønn karri. Kast massevis av veg i en panne, legg til grønn karripasta, chili, kyllingbryststykker eller reker og litt kokosmelk, lag litt ris og bom: et høyt proteinholdig, sunt, fettrikt etter-treningsmåltid. "

Populært emne