20 ideer til å trekke av det mest minneverdige forslaget noensinne

Hvis du lurer på hvordan du kan foreslå kjærligheten i livet ditt, er det massevis av alternativer for deg å prøve. Her er noen forslag som kan hjelpe.

Et av de skarpste spørsmålene en person kan spørre om deres betydelige andre er dette: "Vil du gifte deg med meg?" Å bestemme seg for å gjøre det er en seier i seg selv, men den neste oppgaven er litt vanskeligere. Forslaget må være perfekt, noe som betyr at det skal være romantisk og minneverdig.

Den vanlige protokollen innebærer å bestille på en femstjerners restaurant, bestille den dyreste vinen på menyen * hvis det er innenfor dine midler *, og setter ringen på et konditori. Den metoden fungerte veldig bra for Baby Boomers og Gen Y, men dette er det 21. århundre. Vi må opp ante litt! [Les: 13 veldig romantisk middag date ideer for to]

Hvordan foreslå den riktige måten?

Vi mener ikke å legge inn forslag på en piedestal, men ville det virkelig være så mye trøbbel for deg å gjøre en innsats for å gi din partner et annet romantisk minne å huske?

Koordinering av det perfekte forslaget trenger ikke engang å kutte ut av besparelsene dine. Din partner vil ikke bli glad uansett når de finner ut at du har en ventende kredittkortbalanse på grunn av den elefanten du leide. [Les: Hva er den perfekte alderen for å bli gift?]

Elementene til et stort forslag

Så, hva har du å gjøre for å gi din partner det beste forslaget? Ikke så mye som du tror, ​​virkelig. Her er de nødvendige ingrediensene for å gi din kjære det beste forslaget noensinne.

# 1 Et minneverdig sted. Det er greit hvis du bestemmer deg for å foreslå på kjøkkenet, men sørg for at stemningen tillater det. Uansett hvor du gjør det, kan det faktum at du gjør et forslag gjøre noe sted minneverdig.

# 2 Med fantastisk musikk. En liten omgivende musikk vil gjøre underverk for ditt forslag. Hvis du virkelig vil ha en innvirkning, spill en sang som betyr mye for dere begge.

# 3 Foran din familie og venner. Det er viktig at du deler denne erfaringen med personene du elsker. Forslaget selv kan gjøres intimt og privat, men det blir mye mer minneverdig hvis dine kjære venter på å dele de gode nyhetene med deg.

# 4 Når du har alle dine ender på rad. Ikke foreslå et innfall uten å vurdere hva som skjer etterpå. Hvis du ikke er økonomisk klar for et bryllup, har du minst en plan.

# 5 Med en ring eller det som fungerer for dere begge. Uansett hva noen sier, er en ring veldig viktig. Bare spør de forlovede som måtte håndtere passive aggressive forlovede. Prisen på ringen bør imidlertid ikke være et poeng. Selv om det bare er en frokostblandingskasse leketøy, må du fortsatt gi partneren din et symbolsk tegn på forslaget ditt. [Bekjennelse: Han poppet spørsmålet med en fryktelig ring!]

# 6 Når du er begge klar. Ekteskap er en stor avtale. Du må virkelig tenke på hva som skal skje når du og din partner blir gift. Bortsett fra det, må du akseptere at det er en mulighet for at partneren din kanskje ikke er klar også. [Les: 13 spørsmål du må spørre deg selv før du blir gift]

Så, hva er måtene du kan foreslå til kjærligheten i livet ditt?

Med tipsene ovenfor i tankene, kan du allerede tenke på forskjellige måter å foreslå til din partner. Men la oss gjøre det litt enklere for deg.

# 1 Konsertforslag. Lei et bånd. Bruk et orkester. Syng ditt forslag. Serenading et forslag er alltid et vinnende trekk.

# 2 Offshore. Å leie en båt for en time er ganske billig i disse dager. Seil ut i det åpne blå, og legg deg ned på ett kne som du prøver å ikke slippe ringen i havet.

# 3 En med naturen. Hvis du vil ha den perfekte innstillingen, er det ikke noe vakrere enn det store ute.

# 4 Eksotiske lokaler. Ferie kan være mer enn bare en avslappende flukt. Du kan også bruke den eksotiske destinasjonen som et bakteppe for forslaget ditt.

# 5 Seng av roser. Blomster. Blomster overalt. Hvis du har råd til det, fyll et rom med blomster, og overraske din fremtidige forlovede.

# 6 Crowd pleaser. Gjør det foran fremmede. Mange fremmede. Del kjærligheten og glede med alle.

# 7 Flash mob. Bare legg ut et anonymt anrop i ditt område. Jeg er sikker på at du kan finne en flash mob som er villig til å hjelpe deg. Bare lag et budsjett for sine snacks og drinker.

# 8 Film magi. Lei ut en kino og spill et forslag trailer. Ja, det har blitt gjort, men det er fortsatt veldig søtt og romantisk.

# 9 Stargazers. Under stjernene * sukk * eller månen. Det er ikke noe mer romantisk enn et forslag under kosmos.

# 10 Sunset daze. Instagram beviser at solnedganger aldri blir gamle. Finn et sted med flott utsikt over solnedgangen, og vent på det perfekte øyeblikket.

# 11 Zoofari. Det er så tilfeldig at det bare kan fungere. Ta en tur til den lokale dyrehagen, eller gå på en minisafari. Hva er mer romantisk enn å foreslå foran alle de søte dyrene, ikke sant?

# 12 Under sjøen. En nikk er alt du trenger uansett, så hvorfor ikke foreslå mens du er dykking? Du kan til og med knytte ringen til en virkelig solid koral, slik at partneren din kan finne den mens du svømmer.

# 13 Oppover skyene. Mens du er i et helikopter eller fly, eller mens du er på fallskjermhopping. Fortell partneren din, du vil ikke trekke henne, hvis hun ikke sier ja.Vi tuller.

# 14 Du hopper, jeg hopper. Bungee jump-forslag blir stadig mer populære i disse dager. Bare vær sikker på at alt utstyret er kontrollert og vedlikeholdes riktig.

# 15 På et racerbane. Be partneren din om å ri hagle mens du tester en kjempeflott bil i løpet. Pop spørsmålet når du krysser målstreken.

# 16 På ferie. Julaften, nyttår, Valentinsdag, St. Patrick's Day - du har tusenvis av ferier å velge mellom. Velg en og melk den for alt det er verdt.

# 17 På jobb. Få medarbeiderne sine på handlingen. Gjør henne til å tro at hun er den siste personen å forlate kontoret, men så snart hun går ut, er du med en ring i hånden og hennes kollegaer jubler i bakgrunnen. [Les: De beste og verste måtene å foreslå for kjæresten din]

# 18 Mens du er på fjelltur. Når du når toppen, ta ringen ut og gjør den offisiell. Tenk på partnerenes overraskelse når hun fanger pusten og mister den igjen når hun ser ringen.

# 19 I løpet av en fiksdagsdagsfest. Kommisjonér en venn til å dra din partner til et fartsdatterfest * som du setter opp * i dekke for å be om moralsk støtte. Vær hennes siste dato og spør spørsmålet når det er din tur.

# 20 På bøyde kne. Du kan foreslå hvilken som helst måte du vil, egentlig, men det viktigste å huske er at du lager et stort løfte til hverandre. Forslaget kan ikke være like stort som bryllupet, men det er fortsatt en veldig stor avtale. Så, gjør det telle.

[Les: Den komplette DIY Guide til et virkelig unikt og personlig forslag]

Uansett hvilken måte du foreslår, er det viktig at du og din partner er glade for dine valg. Uansett om du foreslår i bilen, mens du koker i seng eller i kø på DMV, på slutten av dagen, er det som virkelig betyr at du får kvinnen i drømmene dine til å si ja, ikke sant?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar