16 egg-cellent håndverk ideer for barn denne påsken

Innhold

Det er fristende å gjøre å spise sjokoladeegg din hovedaktivitet i løpet av påsken, men prøv noen ferske håndverk ideer for å holde pjokk eller forskole opptatt i løpet av de neste ukene, og du vil snart sette et smil på ansiktet deres (uten sukker høy).

Eggmaling

Kok litt kyllingegg og la så småbarnet male i lyse farger. Alternativt kan du fargestille dem ved å dyppe dem i matfargestoff (selv om denne metoden kan ende med å bli mye mer messig). Hvis du blåser ut egget først, ved å lage et lite hull i den smale toppen av egget og en større på bunnen og blåse ut eggeplommen og hvitt, kan du tråkke litt bånd gjennom det og det vil være lett nok til å henge fra et påske tre.

Påske Tree

Klipp noen grener fra et tre som har knopper, vårblomstrer eller blomster på og heng eggdekorasjoner, fluffy kyllinger, pap-eggutklipp og biter av fargerikt bånd. Hvem sier trær er bare til jul?

Påske bonnets

Påskeøkkel noen? Enten dekorere en ferdig halmhatt eller start fra bunnen av ved å lage din egen - du kan velge dyrhodene. For tips om hvordan du lager en påskbonett, klikk her.

Fingerdukker

Bruk to stykker fargede feltstykker i form av fingeren som er sydd sammen rundt kanten, legg deretter på øyne, ører, nebber og neser for å lage påskegårdsdyr, kyllinger eller kaniner. Din baby vil elske å samhandle med dem.

Påskkort

Brett et stykke A4-gult kort i halvparten, og få din pjokk til å dekorere et kort til et annet familiemedlem med bånd og bilder av egg og kyllinger. Du kan til og med sette inn foldet kort på innsiden for å lage et pop-up-kort, eller ha det gøy med påskeslagord som 'Har en eggcellent påske' eller 'Se kaninsiden av livet'.

Eggjaktbøtte

Finn et gammelt plast Tupperware-badekar - is- eller suppe-badekar er bra for dette. Wrap karet i farget papir og dekorere. Punch to hull på hver side og trå gjennom litt bånd, fyll deretter karet med riflet papir eller papir slik at det er som et rede.

Spring Bunting

Finn et langt stykke bånd eller noen farget snor - du er best på å besøke habadashery-delen av et stort varehus. Deretter kutte du ut trekantede former med gammelt materiale eller farget innpakningspapir - ca 10 cm langs den flate siden og 20 cm lange. Stift eller sy dem til båndet eller strengen.

Ansiktsmaling

Gå med påske tema ved å male på kanin nese og whiskers eller gul kylling ansikter. Alternativt kan du velge vårbilder som sommerfugler, blomster eller egg.

Dekorert sjokoladeegg

Kjøp et vanlig påskeegg, smelter deretter litt hvit sjokolade og la småbarnet lage swirly mønstre på egget. Du kan også lage sjokolade eggformer og småbarnet ditt kan legge til hvite sjokolademønstre til dem også.

Baby Sock Egg Koselig

Hvis du har mange rare barnesokker, kan du finne en bruk for dem ved å lage søte påskekokte eggkosier. Klipp tåenden av sokken, så den er ca 7 cm lang. Sy eller stift på ører og nese eller fjær hvis du ønsker å lage en baby kylling koselig, og bruk oransje rørrensere for bena - skyve dem gjennom bunnen av sokken og bøye rundt slik at de henger på bunnen som føtter.

Vårblomst Posy

Det er best å bruke ferske blomster for dette. Ved hjelp av en gammel trådbelegghenger, omforme den slik at den danner en sirkel med en krok, og deretter vikle eller bind blomstene rundt ledningen til den er helt dekket. Fest båndet til dekorasjon og heng fra inngangsdøren din.

Papier Mâché Egg

Spreng en ballong til den er den størrelsen du vil - ved hjelp av denne metoden kan du lage store eggformer som kan brukes til å lagre mindre sjokoladeegg. Dekk med limblåste stykker avis til det er dekket og la det herdes. Mal eggformen og la pjokk din dekorere som han eller hun vil. Sett deretter forsiktig en pinne inntil ballongen dukker opp. Nå kan du kutte rundt midt på egget (i et ødelagt eggeskall) og lagre egg inni.

Baby Chick Pom Poms

Klipp ut to pap sirkler med en mindre sirkel kuttet ut av midten. Plasser brikkene på toppen av hverandre, vind gul ull gjennom hullet og rundt utsiden til alt kortet er dekket og fortsett å dekke til hullet i midten har krympet, så det handler om bredden av en blyant. Neste kutt rundt kanten av doughnutformen - du må skyve saksene dine slik at de kutter rett gjennom ullen, og du kan se pappa under. Klipp pappa slik at du kan trekke den ut av pom pom. Fest deretter kartongøyene og en nebb og du har din ullekylling pom pom.

Utvikle dine egne Cress Egg Heads

Ta noen gamle eggeskaller - du trenger skall som har toppet av, men ikke sprukket noe annet sted. Vask ut innsiden, legg litt bomullsull i dem, demp med vann og dryss frø på toppen. Resten dem i en gammel egg boks og legg på en vinduskarmen. Du kan dekorere forsiden av hvert ansikt med øyne og smiley ansikt, og i løpet av få dager skal eggeskallet ha et fint hårhår.

Mini Egg Pinata

Ta en blåst eggeskall, forstør hullet på enden slik at du kan passe mini M & Ms i den (eller en annen veldig liten søt) og dekke hullet med tape eller et klistremerke. Så la pjokket dekorere egget med klistremerker og filtips. Ditt barn vil elske å smadre egget for å samle søtsaker.

Dekorert Egg Cup

Kjøp noen vanlige plast- eller kina egg kopper (plast er bedre for smårollinger), deretter maling på lim og din pjokk kan holde på paljetter, fjær og glitter for ekstra dekorasjoner.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar