20 skitne spørsmål å spørre en jente og få henne våt

Vil du forføre en jente med ord? Bruk disse 20 skitne spørsmålene til å spørre en jente over tekst, og du kan få henne til å gjøre alle de sexy, skitne snakker for deg! Av Gerry Sanders

Jenter spiller vanskelig å få nesten hele tiden.

Det er en god ting skjønt, eller du ville ikke tro at hun er verdt innsatsen.

[Les: 15 måter å skrive en jente på, og få henne til å ønske deg på kort tid]

Men noen ganger er det enklere å slå på en jente enn å date henne.

Når det gjelder dating en jente, vet hun instinktivt at du treffer henne.

Hvis du diskret oppvarmer henne til dine flørtende berøringer, vil du se at forføre en jente kan være ganske lett hvis hun tror du er en fin fyr.

[Les: Hvordan få en jente til å ha sex med deg i 10 trinn]

Hvis du vet hvordan du skal være diskret, kan du få en jente til å falle for deg eller til og med slå på henne på bare noen få samtaler.

Men her kommer vi til å forføre en jente med bare 20 enkle spørsmål, helst via tekst.

Skitne spørsmål å spørre en jente og få henne til å bli våt

Det er enkelt å spørre disse 20 spørsmålene når du sitter med henne, men hvis hun føler seg ubehagelig eller tror du prøver for hardt eller går for fort, kan du ende opp med å blåse sjansene dine. Og du har det vanskelig å gjøre henne som deg igjen.

På den annen side, ved å snakke litt sexy spørsmål til en jente, kan du alltid gjøre det virke som en vits hvis hun ikke er varm opp til deg.

Itâ € ™ s enkel, trygg og en idiotsikker måte å slå en jente på fra en avstand.

Bruk disse spørsmålene, og hvis du sjarmer jenta på den riktige måten, kan du sjarmere buksene av henne og ta deg av med henne når du kommer til det 20. spørsmål! [Les: Hvordan lure en jente til å tenke på deg seksuelt etter å ha kommet nær henne]

De rette spørsmålene til å spørre en jente

Bare bruk disse spørsmålene og hold samtalen ved å svare på andre spørsmål hun måtte spørre. Det vil alle fungere i din favør hvis du spiller det nøye og holder deg til disse 20 spørsmålene hele veien.

Og den beste delen, det vil virke underverk hvis hun er kjæresten din eller selv om hun er en flørtende jente du har en forelskelse på. Spør henne disse spørsmålene sent på kvelden for best resultat!

#1 Er du alene? Dette spørsmålet er perfekt å forstå hvis hun er tomgang og helt alene hjemme. Du kan selvfølgelig ikke flørt eller snakke sex hvis vennene hennes er rundt henne. Si noe dristig som "Jeg skulle ønske jeg kunne være der med deg" når hun gjengir seg med en bekreftende.

#2 Hva gjør du akkurat nå? Spill det fint og sakte. Dette kan hjelpe deg å være sikker på at hun er alene og kjedelig nok til å gi deg henne fullstendig oppmerksomhet.

#3 Liker du å kose når du ligger i sengen? Varm henne opp til en flørtende samtale uten å overskride linjen. Dette kan bidra til å åpne opp henne ved å snakke om å knuse med noen andre. [Les: Få henne våt og kåt bare ved å skrive henne på den riktige måten!]

#4 Hva har du på deg når du går i seng? / Hva har du på deg? Et nysgjerrig spørsmål som er perfekt å spørre en jente når hun allerede er i senga. Det er personlig, og likevel ikke for seksuelt. Si noe som "Gosh, jeg kan bare forestille meg hvor søt du ser akkurat nå" når hun beskriver seg selv.

Hvis det er kjæresten din, spør henne hva hun har på seg, og hvis hun ikke nevner dameundertøyet * som hun kanskje ikke, uten litt coaxing *, spør om dameundertøyet og fargen. En perfekt start.

#5 Hva synes du du ser mest sexy ut i? Få henne til å snakke seksuelt ved å snakke om hennes sexy klær. Det er smigrende og definitivt seksuelt. [Les: 10 enkle bevegelser for å seksuelt spenne henne når du er igjen!]

#6 Har du noen gang sett noen andre ut av et uhell eller med vilje? Dette spørsmålet blir både av dere i humør. Og likevel, ved å rette den på en tredje person, kan du unngå ubehagelig situasjon ved starten.

#7 Har en fyr til og med rørt deg eller diskret fanget deg mens du klatret eller i et overfylt sted? Jenter har en ting om seksuell groping. Selv om det er tilfeldig, er det noe de bare ikke glemmer. Du kan svare på noe som "Jeg skulle ønske jeg kunne vært den fyren!" Etter at hun forteller deg om en hendelse hun liker. [Les: Hvordan berøre henne og vekke henne diskret uten å gjøre det klart!]

#8 Har du noen gang laget med en fyr bare fordi du var kåt på den tiden? Finn ut om hun er en jente som kan bli coaxed til å ha sex med en fyr i varmen i øyeblikket.

#9 Hvis du hadde et par røntgenbriller, hvilken del av en fyrs kropp * under skuldrene * ville du se først? Tid til å bli slem. Egentlig, hvor mange ting kan en jente ta en titt på under en fyrs skuldre? La henne svare på spørsmålet slik at du alltid får det til å virke som om hun snakker skitten og ikke du.

#10 Liker du bokser eller truser? Dette er et kliché-spørsmål, og selv om en jente ikke bryr seg om det, sier hun sannsynligvis at hun liker en bokser. Svar på dette spørsmålet ved å fortelle henne hva du har på deg. Hele fokuset her er å få henne til å tenke på pakken din uten å gjøre det klart. [Les: 5 grunner til at gutta faller inn i en vennes vennesone og 6 stygg måter å komme seg ut av det!]

#11 Hva er ditt hemmelige trekk for å slå en fyr på? Ved å be henne om å visualisere å lage en fyr og beskrive den for deg, gjør du henne fantasere om sex.Og samtidig kan hun gå inn i detaljer bare for å bevise hvor godt hun er seksuelt.

#12 Hvis det er ett sted, bør en fyr røre deg for å gjøre deg kåt, hva er det? Dette går rett til sex og opphisselse. Og hvis hun gjør det, er det sannsynlig, sannsynligvis, at hun allerede har vekket seg. [Les: 10 minutter og 10 bevegelser â € "Gjør henne lyst til å kysse deg!]

#13 Gjør en massasje deg vått? En full kroppsmassasje gjør nesten alle jenter våte. Du kan alltid fortelle henne noe som â € œJust så du vet, jeg kom først i massørklassen, og jeg vil gjerne gi deg en massasje. Og ikke bekymre deg, nå som jeg vet at du blir kåt mens du får en massasje, vil jeg ligge på alle de rette stedene.

#14 Hvis jeg kysset leppene dine ved et uhell mens du kysser farvel, ville du huske det? Gjør henne inntrykk på ditt kyss. Det er et perfekt spørsmål for å få henne til å pucke opp. [Les: 6 måter å kysse en venn ved et uhell og kom seg bort søt!]

#15 Liker du å gi en muntlig eller få en? Uansett hva hun svarer, kan du alltid svare med det motsatte av det hun sier. Hvis hun liker å gi en muntlig, si at du liker å få det. Hvis hun liker å få det, fortell henne at du elsker å gi det!

#16 Hvordan tror du at kroppen min ville se bedre ut, barbert eller naturlig? Er det ikke en fin tanke å vite at jenta du liker, viser deg nakne øyeblikket du spør henne om dette spørsmålet?

#17 Hva skal en fyr gjøre for å gjøre deg våt? Gå rett til det søte stedet. Og når hun svarer på dette spørsmålet, snakk om spørsmål nr. 12 igjen og bli beskrivende om hennes gledepunkter.

#18 Hvis jeg hvisket alle disse spørsmålene i øret, ville du bli slått på? Hvis du har samtalen gå så langt, er hun selvsagt våt allerede. Men det høres alltid bedre på å høre det fra jenta du sms'er. [Les: Gjør en jente føle seg kåt og våt bare ved å tilfeldigvis sittende ved siden av henne]

#19 Hvis du ikke hadde en kjæreste, tror du at vi ville ha laget med hverandre? / Hvis jeg var med deg akkurat nå, tror du at vi ville ha kysset hverandre? Dette spørsmålet kan faktisk komme deg inn i sengen hennes, men du må vente på det siste spørsmålet å få en invitasjon fra henne.

#20 Hvis en fyr vil komme over til din plass og komme seg med deg akkurat nå, vil du det? Ikke snakk om deg selv enda, med mindre du allerede vet at hun vil at du kommer over. Hvis hun svarer "ja", gå full fart frem til hennes sted. Ellers kan du spille forføringsspillet i noen minutter før du forteller henne at du vil komme til henne rett på det samme.

[Les: Få henne i seng med deg! â € "11 feilfrie skritt]

Bare bruk disse 20 skitne spørsmålene til å spørre en jente og du vil definitivt gjøre henne våt. Og hvis du er sjarmerende og heldig, kan du også komme inn i sengen hennes!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar