Drew er spent på hennes nye jente Gang!

Innhold

Etter ankomsten av hennes andre datter, Frankie, har skuespillerinnen Drew fortalt Red magazine at hun er begeistret for timingen til hennes andre barn og aldersgapet mellom hennes to jenter. Ta med på de morsomme tider! Les Drews nydelige sitater under og klikk deretter på for flere av våre favorittforeldre sitater for å inspirere, heve et smil eller bare fortelle deg at du ikke er den eneste som tenker på denne måten

Drew Barrymore, mor til Olive og Frankie

"Jeg elsker å være mor. Oliven er nå et og et halvt år så [jentene] vil være tett sammen i alderen. Jeg tror, ​​bare få det gjort - det vil bli kjempebra! ' (Getty)

Beyoncé Knowles, mamma til Blue Ivy

"Det er den mektigste skapelsen å få livet til å vokse inni deg. Det er ingen større gave. '(Corbis)

Rosa, mor til Willow

«Du hører folk si det hele tiden, hvordan livet endres så drastisk. Men du kan ikke forstå hvor vakkert det er før du har barnet ditt. '(Corbis)

Alicia Silverstone, mor til Bear Blu

«Det går så fort, så nyt hvert øyeblikk.» (Corbis)

Meryl Streep, mor til Henry, Mamie, Grace og Louisa

«Når barna kommer hjem, ønsker de ikke nødvendigvis å snakke med deg. De vil bare vite at du står der, klar til å snakke. '(Corbis)

Ray Romano, pappa til Alexander, Matthew, Gregory og Joseph

"Alle burde ha barn. De er den største glede i verden. Men de er også terrorister. Du vil innse dette så snart de er født, og de begynner å bruke søvnmangel for å bryte deg. '(Corbis)

Christina Applegate, mor til Sadie Grace

"Noen ganger står jeg der og går," Jeg gjør ikke noe av det rette! "Og så får jeg denne store mannen til å gå ut av henne, og jeg går," Ah, vi har gjort dette sammen. "(Corbis)

Bryce Dallas Howard, mor til Theo og Beatrice

"Ønsker jeg at jeg aldri hadde utholdt post-partum depresjon? Absolutt. Men å nekte opplevelsen er å nekte hvem jeg er. Jeg sørger fortsatt for tap av det som kunne ha vært, men jeg føler også dyp takknemlighet for de som sto ved meg, for leksjonen at vi aldri må være redd for å be om hjelp, og for følelsen av sommeren som fortsatt er. " Corbis)

Mariah Carey, mor til tvillinger marokkansk og Monroe

Å være mor er sannsynligvis den vanskeligste jobben i verden. Jeg føler at på mange måter kommer barn inn i verden for å lære oss. "(Corbis)

Barack Obama, pappa til Sasha og Malia

'Våre barn forstår at livet ikke alltid vil være perfekt, at tider blir tøffe og at selv store foreldre ikke får alt riktig. Mer enn noe, de vil bare at vi skal være der - for å være til stede, å bry seg om deres liv. "(Corbis)

Thandie Newton, mor til Ripley, Nico og Booker

'Jeg har lært verdien av å absorbere øyeblikket. Jeg husker første gang Ripley så henne skyggen. Min Gud, det var som skygger nettopp blitt oppfunnet. Det var det mest utsøkte øyeblikket. '(Corbis)

Salma Hayek, mor til Valentina

«Da Valentina ikke var en måned gammel, ga min tante [ga meg det beste rådet]:" Sett henne til å sove deg hver kveld. Syng til henne og vugge henne i armene dine og sitte ved siden av henne - hver kveld. For en dag vil du ikke kunne, og det kommer til å skje veldig fort. "(Corbis)

Marcia Cross, mamma til Eden og Savannah

"Jeg bruker humor i stedet for å komme inn i det hele, ja og nei, hele tiden. Det handler om bare å få dem til å le i stedet for å komme i maktkamp. '(Corbis)

Sheryl Crow, mamma til Wyatt og Levi

"Wyatt [min adopterte sønn] er absolutt all min. Små sjeler finner veien til deg om de er fra livmoren din eller noen andre. '(Corbis)

Jerry Seinfeld, pappa til Sascha, Julian og Shepherd

'En toåring er liksom å ha en blender, men du har ikke en topp for den.' (Corbis)

Sarah Jessica Parker, mamma til James, Marion og Tabitha

'Som en arbeidende mor går høye hæler ikke lenger i livet lenger - men på en helt fantastisk måte. Jeg ville mye bedre tenke på sønnen min enn meg selv. '(Corbis)

Nicole Kidman, mor til Isabella, Connor, søndag og tro

'Min instinkt er å beskytte barna mine mot smerte. Men motgang er ofte den tingen som gir oss karakter og ryggrad. Det har alltid vært en kamp for meg å gå av og la barna mine gå gjennom vanskelige opplevelser. '(Corbis)

Jessica Simpson, mamma til Maxwell og Ess

"Vær original. Verden vil forsøke å passe deg inn i en form, men skjærer din egen vei. '(Corbis)

Kinesisk ordtak

'Det er bare ett pent barn i verden, og hver mor har det.' (Corbis)

Anon

'En baby vil elske sterkere, dager kortere, netter lengre, bankroll mindre, hjemme lykkeligere, klær shabbier, fortiden glemt og fremtiden verdt å leve for.' (Corbis)
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar