20 beste og verste vilkår for din kjæreste

Innholdsfortegnelse:

20 beste og verste vilkår for din kjæreste
20 beste og verste vilkår for din kjæreste
Anonim

Vært med jenta din lenge nok til å velge et kjæledyrnavn for henne, men usikker på hvilken du skal velge? Les videre for å unngå fallgruver av potensielt kjæledyrnavn fare.

Valget av et kjæledyrnavn skjer noen ganger organisk. Dette kan være som et svar på et øyeblikk, en delt hendelse eller en in-joke mellom deg og drømmens jente. Noen ganger er det imidlertid en prosess med bevisst valg, da det kommer en tid i hvert forhold der et kjæledyrnavn virker iøynefallende av sitt fravær. Og gutta, vi alle vet det, kvinner tar opp på slike ting så fort.

Mangelen på et kjæledyrnavn så mange måneder i et forhold kan lett bli misforstått som mangel på omsorg eller kjærlighet til damen som faktisk stenker din verden. Så, uansett hvor fremmed det kan virke for noen av oss, er valget av et kjæledyrnavn en liten ting som kan bidra til å avverge forholdsforfall senere nedover linjen.

Høyre første gang

Å velge â € œaâ € pet navn er ikke det samme som å velge â € œrightâ € Â pet navnet, og noen ganger bare du skal vite nøyaktig hva som fungerer. Din andre halvdel kan ha en fabelaktig sans for humor, for eksempel, og foretrekker et kjæledyr â € œinsultâ € til noe tradisjonelt søtt og sykelig. På det hele tatt har spørsmålet om hva som fungerer og hva som ikke har en ganske prøvd og testet formel.

Unngå demeaning, patroniseringen eller den chauvinistiske, for eksempel, og hold deg med søte navn som gir en viss følelse av verdi. Sunn fornuft er alltid viktig i disse situasjonene, men for de som sliter med praktiske egenskaper, bør følgende to lister over gode og dårlige kvinnelige kjæledyrnavn kaste litt mer lys på retningen du bør ta. [Les: Hva kjæledyrnavnet du velger, sier faktisk om forholdet ditt]

Kjære navn kjæresten din vil elske

Nedenfor er en liste over vilkår for endearment som mange kvinner vil sette pris på. Sift gjennom listen, og velg en som passer til din partners personlighet.

# 1 Honey. Det er søtt, det er velsmakende, og det bringer glede til alle. Hvordan kan dette testet og testet klassiker ikke slår marken? Gjør det imidlertid motstanden om å forkorte den til â € œhun.â € Â Selv om dette virker blant kvinnelige venner, høres det en liten bit nedlatende når den brukes av en fyr.

# 2 Prinsesse. Ikke nesten alle jenter tenker seg selv i løpet av sine yngre år, for å være en prinsesse som er whisked away av en prins sjarmerende? Å ha dem minnes deres ungdom med denne søteste komplimenter vil motta en stor tommel opp fra de fleste kvinner, selv om en mer tomboyish type kan være mindre imponert.

# 3 Søthet. Som det første elementet på listen, innrømmer søthet at objektet til dette cutsie-navnet har alle fordelene av femininitet i åpenbar overflod. En annen vinner.

# 4 Vakker / nydelig. Å si dette som en fremmed for å imponere en kvinne kan komme over som litt frem og rov. I et etablert forhold viser det imidlertid at du setter pris på deres mange fysiske egenskaper, og at du er stolt av hvordan de ser ut. Dette vil igjen få henne til å føle seg ønsket fysisk så mye som følelsesmessig eller åndelig â € "og hver kvinne vil ha den fulle pakken, tross alt. [Les: 9 ord og setninger hver mann trenger i sitt arsenal]

# 5 Angel. Et himmelsk vesen, som sitter på høyre side av en guddom - selve bildet av renhet og fullkommenhet. Dette navnet viser henne hvor mye du tilber henne, hvor høy en piedestal du har satt henne på, og hun kan ikke unnlate å bli imponert.

# 6 Kjære. Det er en klassisk berøring til denne, som om du siterer Shakespeare eller Milton. For damen med den romantiske sjelen og en kunstnerisk bøyd, dette tilsynelatende olde verden kjæledyr navn vil vise henne nøyaktig hvor mye hun betyr for deg på en måte som hun kan utelukkende identifisere med. [Les: 9 måter å være en mer romantisk fyr]

# 7 Treasure / dyrebare. Rett i begynnelsen sa jeg hvordan det å velge riktig navn handlet om å forene det favoriserte begrepet med en slags verdi. Vel, disse valgene gir en ganske bokstavelig tolkning av det konseptet, og viser henne at hun er diamanten i hjertet. En advarsel, refererer ikke til henne som min dyrebare, ellers vil hun tro at du sammenligner henne med den grufulle Gollum fra Ringenes Herre!

# 8 Mitt hjerte. Ikke bare eksisterer hun i ditt hjerte, men hun har erstattet det. Det er i det minste den konnotasjonen som dette tilbudet gir, hvor kjærligheten til henne er så forbruksrik at det ikke er plass igjen i det for noe annet.

# 9 Blossom. Et av de sjeldnere kjæledyrnavnene på denne spesifikke listen, men det gir et veldig unikt, vakkert bilde. Som noen som er vitne til at blomstringen av kirsebærtrær etter en lang hard vinter forteller deg, er det få severdigheter i verden så vakker. Og hvem kan motstå å bli sammenlignet med det?

# 10 Kjære. Igjen er innføringen av dette kjæledyrnavnet at du har plassert dem i hjertet ditt over alle andre, utover å sammenligne eller tiltalte. Det er ingen kvinne i live som ikke vil sette pris på å vite at hun har slått ut stuffing ut av konkurransen - i hvert fall i dine øyne. [Les: 50 virkelig søte linjer jenta ville elske å høre]

Forferdelige navn bør du aldri ringe kjæresten din

Så rikelig som listen over kjedelige kjæledyrnavn kan være, like rikelig er listen over navn å unngå.

# 1 Søte kinn. Dette har en ganske fornærmende følelse for det. Det høres ganske grunnleggende fysisk ut, og i tillegg til alt om henne som du kunne ha valgt å fokusere på, er dette det beste du kan gjøre? Skam deg!

# 2 Babe. Gets brukte mye, denne, og mye som â € œhun, â € ™ s fine blant kvinnelige venner. Men når en fyr bruker det, høres det rent nedlatende - som at du ikke tar dem veldig alvorlig. Definitivt en å unngå.

# 3 Cuddles. Krammer, kosete kanin, Frøken kelner … uansett variasjonen, virker det bare ikke. Hvorfor? Fordi noe å gjøre med å være koset, er et tynt sløret alternativ for "fat". Selv de følelsesmessig vagueste av dere der ute, bør innse fallgruvene til det spesielt dårlige valget av ord!

# 4 Boo. Dette er faktisk ganske populært for øyeblikket, men det har noen ganske nedslående konnotasjoner. Det har en tendens til å innebære en midlertidig karakter for forholdet, som om det ikke er ganske seriøst nok til å utvikle seg til noe. I verste fall beskriver det noe som er mer beslektet med en opprørskring enn et ordentlig møte i sinn.

# 5 Pudding. Folk bruker virkelig denne. Det er vanskelig å tro, er det ikke det? Mitt eneste råd, med mindre din betydelige andre er glad for å bli sammenlignet med en ganske uattraktiv, er å finne et annet alternativ så raskt som mulig!

# 6 Sukker lepper. Det er en åpenbart seksuell undertone til denne som kan være bra for privat bruk, men hun er ikke sannsynlig å sette pris på i selskapet. Best unngås.

# 7 Puppy. Valper er bra, ikke sant? De er søte, søte, og alle nyanser av sukkerholdig lovlighet i mellom. Det er selvsagt til hun tynner hennes lepper, legger hendene på hoftene sine, og krever sint: "Som er jeg, en hund eller en tispe?" Se hva jeg sier? Ditch eller bli utslettet!

# 8 Kjære. Det er ikke noe galt med denne, noe som er en enkel sammentrekning av "dearest" fra den gode listen. Men det høres ikke bare veldig dumt, uinspirerende, og som noe faren din vil si, men det høres også litt halv-assed. Kjære viser at de er i toppet av kvinnen i øynene dine. Kjære, som de er en del av møblene.

# 9 Baby jente. Euuughhh! Skumle på så mange nivåer. Det høres iboende rart, som noe en 1950-sjømann ville si på land, forlot en for tidlig tannløs hekker. Imidlertid er det andre konnotasjoner i dette uttrykket som gir en tydelig sur smak i munnen. Det kan ha jobbet i en tidligere og mer uskyldig epoke, men det gjør det ikke lenger.

# 10 Sexy mamma. Igjen, skumle. Hvorfor skulle du referere til et kvinnelig medlem av familien når du prøver å imponere på objektet til dine følelser? Ikke vær oppmerksom på at du høres ut som om du prøver å smøre opp en eldre matron.

[Les: 21 ting en mann aldri burde si til sin kvinne]

Hvis du skal velge et kjæledyrnavn for dame i livet ditt, må du sørge for at det er den rette - eller du kan bare ende opp med å være singel igjen, og mye før du trodde!

Populært emne