2-4-1 Billetter til Kirk Douglas sesongen på BFI

Innhold

Har det noen gang vært en mer oppsiktsvekkende, livbevisende, følelsesmessig scene i filmhistorie enn "Jeg er Spartacus" fra Stanley Kubricks actionpakket 1960 historisk episk? Du ville være presset til å slå den i en vennlig pub debatt, det er sikkert.

Men dette universelle kulturelle berøringspunktet er ikke den eneste grunnen til at Kirk Douglas - som skal blåse 100 lys ut på bursdagskake senere i år - er en av Hollywoods mest respekterte ikoner. Han er ansvarlig for en stor del av klassisk arbeid som Lonely Are The Brave, Telemarkens helter og Den dårlige og den vakre,og Douglas kjempet seg ut av en fattig barndom i New York for å bli en av kinoens mest populære og allsidige ledende menn.

Det er ingen overraskelse at når han raskt nærmer seg tredoble figurer, henter BFI en hyllest med sine fineste brikker til 4. oktober. Enda bedre nyheter? Trener leserne kan nyte et eksklusivt 2-4-1 billetttilbud på noen av filmene. Bare oppgi COACH241 når du bestiller online, personlig eller via telefon (020 7928 3232). Denne biten er lett, den neste biten er ikke - å velge hvilken kinematisk perle å se med din heldige chum.

Selvfølgelig vil du aldri gå galt med Claret-tinged, opprørsk romersk fortelling om Spartacus (28. september). Men kanskje den mesterlige WW2 spionasje handling av Telemarkens helter (27. september, 3. oktober) er mer opp i smuget ditt, eller de offbeat vestlige tilbudene finnes i posse (2., 3. oktober)? Listen fortsetter og fortsetter, så sjekk ut de kommende screeningene og ta en god 'un.

For mer info og å kjøpe dine 2-4-1 billetter, besøk BFI.org.uk

Coach er en markedsføringspartner av BFIs Kirk Douglas sesong

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar