19 YouTube-videoer for å motivere deg til å oppnå storhet

Innhold

I 1985 hadde et reisebyrå kalt Mac Anderson en enkel ide. Han komponerte en serie "inspirerende" sitater fra bøker i sitt lokale bibliotek og ba en designervenn om å gjøre dem til plakater.

Det var et øyeblikk av geni.

Når trykket under kunstige fotografier av skyhøye ørn, båter som sliter med stormfulle hav eller myrer som jobber sammen for å bære et blad, sprang de tørre ordene plutselig til livet. Lokale bedrifter kjempet for å bestille dem for sine kontormurer. Ordet spredte seg fort, og i 1988 ble Andersons nye selskap Successories vendt over $ 75.000.000 i året.

Uten å ønske å sprenge boblen din, vil et bilde av en foss og noe dårlig nonsens om "din drøm" ikke automatisk gjøre deg til Richard Branson. Så hvis du leter etter motivasjon - å jobbe hardere, å gå ned i vekt, for å forandre livet ditt til det bedre - du skal trenge noe litt kraftigere.

For å starte deg, er det 15 ting som kanskje bare gir deg sparken i buksene du trenger ...

1. Når du er redd for oppgaven foran deg, sjekk ut Philippe Petit, mannen som trodde døden og tyngdekraften

"Dette er sannsynligvis slutten av livet mitt for å gå på den ledningen ..." Tilbake i 1974 bestemte den franske trekkeren Walker Petit seg om å spasere mellom Twin Towers på World Trade Center, 415 meter over Manhattan. Dette ville ha vært vanskelig nok til å gjøre selv med tiden for å sette opp riktig og utføre sikkerhetstester, men han gjorde det uten tillatelse, så featten har en ekstraordinær "smash and grab" føler for det. Trøtt, underprepared og kjempe latterlig odds, gikk han rett og slett for det, og produserte et sjeldent øyeblikk der flared bukser inneholdt baller av ytre stål.

2. Når du leter etter hjelp og føler deg alene ... se Derek Redmonds far hjelpe sin sønn over linjen ved OL i Barcelona

Sviktende er dårlig nok, men det er verre å svikte foran et publikum av millioner. Da løperen Derek Redmond knuste hamstringen under et løp på OL i 1992, var han en knust mann, knapt i stand til å halte på grunn av smerten. Men plutselig, i et øyeblikk som er verdt sangen "Han er ikke tung", går en eldre, fetere jogger på banen for å hjelpe ... Den resulterende skålen er større enn noen gullmedalje vinner mottatt.

3. Når du er kort på selvtillit, se Millennium Stadium publikum syng den walisiske nasjonalsangen

Du kan ikke støtte det walisiske rugbylaget, og du forstår sannsynligvis ikke et ord de sier, men denne hånende hymnen er sikker på å gjøre pulsskjulet en tåre. Ledsaget av en partisan mengde, fyller de 15 spillerne i den røde skjorten i Wales som de opsummerer deres granittbestemmelse. Og det virket ganske bra på denne anledningen i 2013 - de gikk ut og brakte den engelske 30-3.

4. Når du har lyst til å legge deg til legen ... la Lawrence Dallaglio vise deg at det ikke er noe å skamme seg for

Videoer med burly menn som bøyer seg over for å ha et "hulromssøk" er ikke alles grande chai latte, men Lawrence Dallaglios appell for Kreftforskning er vittig nok til at du skal ta opp ditt eget ansvar overfor morderen. I verste fall vil rådene i det gi deg et innblikk i rigorene i fengselslivet, men i beste fall kan det faktisk spare livet ditt.

5. Når du ikke er fysisk egnet for en oppgave ... se Takeru bevise at det er alt "sinn over saken"

Med en vei på bare 58 kg, ville Kobayashi Takeru kjempe for å gjøre et merke i de fleste sportsgrene. Men i konkurransedyktig verden ville du ikke gi en reke som han en sjanse, ikke sant? Vel, tenk igjen, for i 15 år har Takeru satt fett til sverdet. Ved sin første noensinne turnering, Nathan's Hot Dog Eating Contest i 2001, brøt han ikke bare rekorden på 25 pølser, han doblet den. Faktisk spiste han så mange at arrangørene gikk tom for skilt som angav poengsummen hans og måtte ty til håndskrevne skribenter. Hans andre titler inkluderer den prestisjetunge Glutton Bowl og Gringo Bandito Taco Challenge, men kanskje det øyeblikket som virkelig innkapsler hvor mye denne lille mannen tør å drømme, kom i et sjeldent nederlag. I 2003 tok han en 500kg Kodiak-bjørn i en varmepudse-ansiktsfigur, og tapte om 19 år, men viste nesten absolutt de bedre bordreglene.

6. Når du har blitt skrevet av ... se Beefy komme ut flammende

Rocky vunnet Oscarene, men for et virkelighetssporterende Lazarus-øyeblikk, kan du ikke slå 1981-asken og "Bothams test" på Headingley. Fired som kaptein, upopulær med selectors, og opp mot de mektige australierne, kom han til slag med England etter på og 500-1 mot å vinne kampen med bookies. Resten er historie.

7. Når du virkelig trenger å inspirere litt samarbeid ... se på marchebandet hylle Michael Jackson

De fleste elever finner det vanskelig å komme seg ut av sengen på grunn av cider-relaterte skader, men ungdommene i marchbandet i Ohio State University viser hva som kan oppnås ved å samarbeide, inkludert timer med praksis for å perfeksjonere denne vittige hyllen til månen, monkey-eier King of Pop på under en uke. Legg til i det faktum at noen oppgaven er gjort tre ganger vanskeligere hvis du må gjøre det mens du driver en tuba, og du kan se hvor imponerende deres prestasjon var. Og hvis disse bare barna kan gjøre det med litt besluttsomhet, hva kan ikke laget ditt oppnå?

8. Når du tror du er ute og ute, kjempe tilbake med Joe Simpsons forferdelige kryp mot døden

"Jeg trodde dette var det. Dette er så langt dette spillet går. "Du er hardt presset for å kritisere klatreren Joe Simpson for å være så pessimistisk, gitt at han krypte sammen i en frossen sprekk med et knust bein, hadde hatt tauet kuttet av andre fjellklatreren Simon Yates. Historien om sin fantastiske kamp til basilikum, fortalt i filmen Berør det ugyldige, er en hyllest til den menneskelige viljes kraft. Spesielt hvor han må overvinne konstante hallusinasjoner om Boney M.

9. Når du har lyst til å chucking alt i ... husk hvor nær Stephen King var å mislykkes

Stephen King var så skuffet over sin første roman, Carrie, at han kastet den bort. Neste morgen tømte kona tømmene når hun så manuskriptet og satte seg ned for å lese det. Selv om dette sier lite for hennes housekeeping ferdigheter, viste det seg å være en fylling for familiens økonomi. Etter at det led 30 avslag fra ulike utgivere, ble boken endelig solgt. En filmversjon og millioner av dollar fulgte, slik at King kunne forlate sin lærerjobb og skrive på heltid.

10. Når alt håp føles tapt ... se Liverpool komme tilbake fra randen i Istanbul

Uansett hvilket lag du støtter, varmer hver vifte til en Cinderella-historie. Og Liverpool var absolutt den forsømte tjenerpiken i 2005 Champions League-finalen. Tre ned på halvtid til en strålende AC Milan med Hernan Crespo, Andriy Shevchenko og Paolo Maldini, de var like gode som banket. Men de 30.000 reisende fansen sang "You'll Never Walk Alone" på en løkke, og laget fant noe tro fra et sted. Du vet hva som skjedde neste, men det vil løfte deg hver gang ...

11. Når du skylder alle andre i stedet for å ta ansvar ... les et dikt som gir deg ryggraden til en okse

Invictus er ikke bare en film om rugbystjernen Matt Damon og hans overbevisende Seth Efrican-aksent. Det er også navnet på et dikt skrevet i 1875 av William Ernest Henley. I motsetning til de fleste viktorianske versene, har den to fordeler - først, det er veldig kort, og for det andre er det helt fri for wishy-washy følelser eller ting om påskeliljer. Dette er en pithy salme til dydene til selvrespekt, ta det gode og det onde som livet kaster på deg, og stolt håndtere konsekvensene, selv om de fører til helvete. I tillegg til å gi oss uttrykket "blodig, men ubøyet", inneholder den de minneverdige linjene, "Jeg er min skuespiller, jeg er kapteinen til min sjel".

12. Når hele laget trenger å plukke opp gulvet ... lytt til Al Pacino rally troppene

Til fremmed øyet er amerikansk fotball et spill hvor spillerne løper rundt i tre sekunder og deretter ta en fem minutters pause for å snakke om hva som nettopp skjedde. Men til de innfødte er det et spørsmål om liv og død, og deres forpliktelse til det har aldri vært mer lidenskapelig uttrykt enn i filmen Hvilken som helst søndag. Al Pacino, som ser litt ut som en rosin med sideburns, gir den den fulle Winston Churchill i garderoben til hans sviktende lag, og sender dem ut sparket opp for å overvinne opposisjonen. "Vi er i helvete akkurat nå, herrer, og vi kan bli her og få luret sparket ut av oss, eller vi kan kjempe oss tilbake." Du vil gråte.

13. Når du er håpløst overordnet ... la Henry V få hjertet ditt å pumpe

For alle sine forvirrende vitser og overhengighet av ordet "gadzooks", var Bard uten sidestykke når det gjaldt å skrive en god kamptale. Denne, hans mest berømte, feirer Henry Vs seier på Agincourt, og det har til og med fått Brian Blessed å få sin krig på med en økse. Strålende.

14. Når du bare ikke kan bli lidenskapelig om oppgaven ved hånden, må du prøve å stirre ned haka

New Zealand er et lite land med en befolkning på godt fire millioner mennesker, men de er ganske uovervinnelige i rugby. Deres sterke vilje til å vinne begynner før kick-off, når de utfører haka, en blanding av chanting, dans og voldsmessig truende som opprinnelig ble brukt som en preamble til Maori-krigføring. Selv om det sannsynligvis ikke er best å faktisk kaste seg ned og gjøre den halsskjærende gestus med tommelen, vil det absolutt ikke skade å se at All Blacks forbereder seg på arbeid. Hvis du finner en tiendedel av intensiteten, blir du sparket ned dørene for å få jobben gjort.

15. Når du står overfor umulige odds ... se denne buffelen ta på seg en løvehøyd

"Nature", sa Woody Allen, "er bare en stor restaurant." Og dyret bærer alle servietter på beste bordet er selvfølgelig løven. Så når en stolthet på fire løver bestemmer seg for å smake på en liten bøffel, vil du bli tilgitt for å forvente at det skal se ut som et slakteres butikkvindu. Men briljant, denne gangen går en helt opp og klarer å bekjempe de store kattene, til tross for at de bare er en lumbering vegetarianer selv. Selv de stonyhjertede tyske ferierende som filmiserer kampen, gir jubel når kalven overlever. En å se før du møter opp til David-og-Goliath situasjoner.

16. Når motstanderen din er større er du ... husk ...

... "Det er ikke størrelsen på hunden i kampen, det er størrelsen på kampen i hunden." Aldri har dette ordet blitt tydeligere illustrert enn i dette MMA-skrapet, hvor en bryter er nesten fire ganger større og tyngre enn den annen. Det ser ut til at alt behemoet har å gjøre for å vinne, er fall på motstanderen, men titch gir aldri opp og blir seirende overfor kommentatorens vantro. Leksjonen er enkel - ikke fortvil, og du kan overraske alle, inkludert deg selv.

17. Når du ikke har lyst til å gå på treningsstudio i kveld ... se en video som virkelig opptrer innsatsene

Half fitness video, halv skrekkfilm, står denne motivasjonsfilmen bortsett fra konkurransen. I stedet for scener av vakre mennesker som trener til myk rock i et plettfritt treningsstudio, gir det en dyster beskjed som bare kan være skremmere hvis de hadde Vincent Price å lese det ut. Selv om det er litt forstyrrende, vil meldingen sikkert være nok til å få deg av sofaen og inn i Nikes.

18. Når du tror at du kan kyst gjennom jobben din, husk at det er en hund-spise-hund verden

Det er gode sjefer, det er dårlige sjefer, og så er det Alec Baldwin i Glengarry Glen Ross. Filmen, basert på David Mamets tidligere spill, setter seg i et sliter salgskontor og viser akkurat hvordan desperate menn kan få når det er penger på spill. Baldwin leverte inn for å motivere personalet, og leverer den slags homicidale pep-snakk som Pol Pots taleskriver ville ha avvist for å være "litt på den harde siden". Men hans taktikk - de beste selgerne får en Cadillac som en premie, den nest beste får et sett med biffkniver, og alle andre blir sparket - lykkes helt sikkert i å rope det slitne personalet ut av deres selvtilfredshet.

19. Når du trenger å gjøre en stand ... se Peter Finch når slutten av hans tether

Noen ganger er det bedre å snakke og forvirre konsekvensene. Du kan bli dumpet eller miste jobben din, men hvis de gjorde deg sint at det skulle skje snart uansett. Så gjør det på dine betingelser, og nyt følelsen av å gå ned i flammer som Peter Finch i 1976-filmenNetwork, hvor han spiller en nyhetssanger som raser mot "bullshit". Hvem vet, hvis du legger nok lidenskap i det, kan du til og med inspirere noen "sauer" til å gå sammen med deg ...

Se mer som dette i det nye nummeret av Coach magazine. For å finne ut hvor du kan ta tak i din gratis kopi, klikk her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar