18 ting du bare kan komme unna med hvis du er under to

Innhold

Noen ganger misunner du pjokk og deres tilsynelatende bekymringsløse liv? Ja, det er definitivt noen ting du kan ikke komme unna med nå.

Snatch

Du helt sikkert så den kjole i fransk Connection-salg først. Nå hvis bare du kunne gå alle "pjokk" på henne og rykke den tilbake, skrikende "MINE!"

Nekter å dele

Tapas er vårt verste mareritt. Chips er ikke ment å bli delt. Nei du kan ikke ha en "bite". (Vel, dette er hva du tenker uansett, mens du setter ordentlig 'ja selvfølgelig kan du!')

Ignorerer folk

Åh hvordan vi skulle ønske vi kunne gå vekk i midten av en samtale når vi kjeder oss - akkurat som en pjokk. Men nei, i disse dager vil det bli merket uhøflig og anti-sosialt. Sukk.

Daytime lur. Når, hvor som helst

Noen ganger vil vi bare elske å være i stand til å ta en snooze på pulten vår eller ha en liten løgn på den parkbenken ...

Notisboken og ha en god sob, uten å måtte gå på kompromiss med den andre halvdelen som ønsker å se på transformers.' />

Butikktyveri

Nå er du voksen, det er ingen forklaring som vil la deg komme unna med å ta tak i det som gjør det fancy og nonchalantly å gå ut av butikken

Å si nøyaktig hva du synes

Hvor mange ganger du ønsker, kan du si nøyaktig hva du tenker på vennens nye kjæreste / den mannen i gata / maten noen er bare kjærlig forberedt på deg. Men vi er langt for høflig i disse dager.

Skape et rot

Åh, hvordan vi lengter etter de dagene da noen ville rydde opp etter oss. Og enda bedre når du kan gjøre et kaotisk rot i en venns hus, så la uten den minste skyld.

Kjole som ingen ser

Tiara med wellington støvler og en kappe? Søt når du er en pjokk, rar når du er en voksen. Og det gjelder også din Cinderella kostyme.

Uhøflige alternativer til vanlige ord

Nå vet du hvordan du skal snakke, det er ikke å komme unna med det alternative ordet som nesten høres ut som kake ...

Å finne glede i kroppsfunksjoner

Og la alle få vite om det.

Å være masete - om alt

Du vil bli merket pedantisk i disse dager, eller uutholdelig masete. Men noen ganger vil vi bare ha ting gjort, akkurat som vi vil at de skal gjøres. Selv om det er helt annerledes enn det vi sa i går.

Pee hvor du vil

Noen ganger ønsker vi at vi bare kunne løpe til nærmeste greskeflate for å avlaste oss, men i stedet holder vi det inn i hele vårt times pendlingshjem.

Spill hele dagen lang

En hel dag å gjøre hva vi vil, skyldfri? Høres himmelsk.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar