18 ting som skjedde i foreldre denne uken

Innhold

Selv om det har vært en kort uke, har det vært syltetøy fylt med kjendisbump avslører, baby navn endringer, graviditet nyheter fra TOWIEs beryktede Faiers søstre og foreldre statistikk. Gjør deg klar, sett, gå ....

Natasha Hamilton åpnet opp om prenatal depresjon

Den tidligere Atomic Kitten-sangeren (og snart-å-være mamma på fire!) Snakket om sitt slag med PND for første gang. Den 31 år gamle har innrømmet at denne graviditeten har vært det vanskeligste og avslører nøyaktig hvorfor ...

Nordvest ligger med Carine Roitfeld

Ja, du leser det riktig. Kimye 11 måneder gamle datter er nå brystknopper med et annet stilikon og (tidligere) Vogue-redaktør. Les om hvordan dette usannsynlige stillbildet kom fram her.

Forskning funnet at det å høre på musikk hjelper deg gjennom arbeidskraft

Tilsynelatende er tricket for å komme seg gjennom arbeid ikke gass og luft eller smertestillende - det hører på musikk. En ny undersøkelse har oppdaget hvor mange kvinner som hører på musikk mens de fødes - og også hvor mange kan ikke huske sangen deres baby ble født til.

Boxer Amir Khan endret hans baby navn to ganger

Å velge et navn for deg baby er tøft - tross alt vil det være med ham eller henne for livet. Men ville du bytte det to ganger i en uke, som olympisk medaljeper Amir Khan gjorde?

Nashville Star Hayden Panettiers graviditet ble avslørt

Vi var glade for å høre Hayden etterlyser forventning til hennes første baby med sin idrettsforlovede. Den tidligere Heroes stjernens graviditet ble avslørt av US Weekly, men skuespillerinnen selv er ennå ikke å bekrefte nyheten.

David Walliams har skrevet en bok - For Simon Cowells Sønn

Storbritannia's Got Talent dommer delte nyheter om hans litterære venture på Twitter, som vi må innrømme, vi så ikke kommer. Finn ut hva blurb på baksiden av boken leser her.

Billie Faiers bared henne Bump

TOWIE, som er sju måneder gravid, kom sammen med mamma-til-være på Primrose Hill i London denne uken for å øke bevisstheten for kampen for hver hjerteslagskampanje.

Jessica Ennis åpnet opp om hennes graviditet

Den olympiske gullmedaljen snakket om å savne henne tonet abs i denne uken - men viste at hun virkelig nyter graviditet. Les hvordan Jessica kommer på her.

Baby Dusjer For Grannies-To-Be

En bizar, ny amerikansk graviditetstrend gjør det til Storbritannia. Noen bestemødre blir nå hengivet i sine egne baby shower for å feire denne nye fasen i livet deres. Les hele historien her.

Bruce Wills 'Baby Evelyn-obligasjoner med sin store søster

The Die Hard skuespillerens kone delte et veldig spesielt øyeblikk på Instagram denne uken - av sin eldre datter, hennes nyfødte baby Evelyn. Var din lille en glade for å ha en babybror eller søster? Gi oss beskjed nedenfor!

Frosset stemte som den femte høyeste bruttfilmen av all tid

Denne ukens nyheter avslørte at frossen feber fortsatt går sterk. Faktisk har Disney-filmen blitt kåret til den femte høyeste bruttoprofilen hele tiden, og tok en svimlende £ 783m over hele verden.

Sam Faiers blir klar til å være fødselspartner

Billie kan være søsteren som er gravid, men Sam er også involvert i fødselen som Billies fødselspartner. Den tidligere TOWIE-stjernen har avslørt at hun vil støtte sin søster gjennom hele sitt arbeid og har kjøpt en veldig spesiell gjenstand allerede ...

Å spise søppelmat før du blir gravid, øker risikoen for tidlig fødsel

En australsk studie avslørte i denne uken at mødre må være farvel å ta på seg selv og søppelmat selv før barnet deres blir unnfanget. Studien fant at kvinner som spiser dårlig før de blir gravid, er 50 prosent mer sannsynlig å ha for tidlig fødsel, sammenlignet med kvinnene som spiste sunt. Ta en titt på mer om funnene her.

Kvinnen som er så avhengig av graviditet Hun er en surrogat GRATIS

Mens det er ingen tvil om at graviditet er en fantastisk opplevelse, er vi ikke sikker på at det er en som vi gjerne vil gjenta igjen og igjen - for noen andre. Men denne ukens nyheter viste at det er en kvinne som er glad for å gjøre det - faktisk er hun litt avhengig av å være gravid ...

Christina Ricci er gravid

En talsmann for Bel Ami-skuespillerinnen bekreftet parrets lykkelige nyheter, etter at bilder som Christina spilte, hadde en åpenbar bump, mens han spaserte gjennom LAX flyplass på fredag.

Graviditet avslørt for å være "smittsom" blant venner

Fant du deg selv følelse av at du nå er gravid, vennen din er gravid? Det kan være fordi graviditet er "smittsom", ifølge eksperter ...

Miranda Kerr åpnet opp om hennes amming opplevelse

Supermodel Miranda Kerr snakket om amming denne uken, og hvordan det hjalp henne med å gjenvinne henne (misunnelsesverdig) figur denne uken, under et intervju med Lucky magazine.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar